ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Σαββατοκύριακο..χμμμ..ώρα για σινεμά, ας δούμε τι παίζουν!



Ο Νοέμβριος μας υποδέχεται με πλούσιες δραματικές στιγμές, περιπέτεια και κωμωδία.Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...


«Ο θάνατος του ιερού ελαφιού» (The Killing of a Sacred Deer)
Ο Steven είναι ένας διαπρεπής καρδιοχειρουργός, παντρεμένος με την Anna, μία καταξιωμένη οφθαλμίατρο. Είναι ευκατάστατοι και ζουν ευτυχισμένοι με τα δύο τους παιδιά, την έφηβη Kim και τον δωδεκάχρονο Bob. O Steven έχει αναπτύξει φιλική σχέση με τον Martin, ένα δεκαεξάχρονο αγόρι, ορφανό από πατέρα, το οποίο έχει υπό την προστασία του. Τα πράγματα παίρνουν ολέθρια τροπή όταν ο Steven συστήνει τον Martin στην οικογένεια του. Το νεαρό αγόρι αναστατώνει τον κόσμο τους και υποχρεώνει τον Steven να επιλέξει ανάμεσα σε μια ακραία θυσία ή τον κίνδυνο να χάσει τα πάντα.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος, Σενάριο: Ευθύμης Φιλίππου και Γιώργος Λάνθιμος, Ερμηνεύουν: Nicole Kidman, Colin Farrell, Raffey Cassidy και Barry Keoghan.



«Success Story»
Ο ψυχίατρος και συγγραφέας Παναγής Πάνδωρας συναντά στα εγκαίνια του οικογενειακού πολιτιστικού κέντρου, τη νεαρή και φιλόδοξη απόφοιτο της σχολής του εθνικού Τζωρτζίνα Τζελέπη και ξεκινάει, κόντρα στα προγνωστικά, ένας «άνισος» έρωτας, δύο κόσμων που δύσκολα εφάπτονται. Όταν οι αυταπάτες και των δύο ματαιώνονται και τα παιχνίδια εξουσίας διαδέχονται το αρχικό τους πάθος, οι ήρωές μας φτάνουν στα όριά τους.
Σκηνοθεσία: Νίκος Περάκης, Σενάριο: Κατερίνα Μπέη, Ερμηνεύουν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Φιόνα Γεωργιάδη, Πάνος Μουζουράκης και Τόνια Σωτηροπούλου.



«Νάνος στο σπίτι» (Gnome Alone)
Όταν η Κλόε ανακαλύπτει ότι οι διακοσμητικοί νάνοι που έχει στον κήπο της δεν είναι αυτό που δείχνουν, πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την ήρεμη οικογενειακή και σχολική ζωή της ή αν θα ενταχθεί στον πόλεμο ενάντια στους Troggs.
Σκηνοθεσία: Peter Lepeniotis και Shelly Shenoy, Σενάριο: Jared Micah Herman, Robert Moreland, Michael Schwartz και Zina Zaflow, Ερμηνεύουν: Στεφανία Φιλιάδη, Φοίβος Ριμένας, Βασίλης Μήλιος και Κώστας Δαρλάσης.



«Τι Συνέβη Στη Δευτέρα» (What Happened to Monday / Seven Sisters)
Το 2073, ο υπερπληθυσμός και η πείνα έχουν αναγκάσει τις κυβερνήσεις να λάβουν δραστικά μέτρα για την αντιμετώπισή τους, υποχρεώνοντας τις οικογένειες να κάνουν μόνο ένα παιδί. Επτά πανομοιότυπες αδελφές ζουν μία κρυφή ζωή, διαρκώς καταζητούμενες από το Τμήμα Κατανομής Παιδιών, υιοθετώντας μία ταυτότητα: αυτήν της Κάρεν Σέτμαν. Μεγαλωμένες και εκπαιδευμένες από τον παππού τους, ο οποίος τους έδωσε και τα ονόματά τους, - Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή - κάθε κοπέλα μπορεί να βγει στον έξω κόσμο μία φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας την κοινή τους ταυτότητα. Όλα κυλάνε κανονικά, μέχρι που μία μέρα, η Δευτέρα δεν επιστρέφει σπίτι.
Σκηνοθεσία: Tommy Wirkola, Σενάριο: Max Botkin και Kerry Williamson, Ερμηεύουν: Noomi Rapace, Glenn Close, Willem Dafoe και Marwan Kenzari.



«Thor: Ragnarök» (Thor 3)
Ο Θεός του κεραυνού της Marvel είναι φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος χωρίς να έχει στη διάθεσή του το τρομερό του σφυρί. Πρέπει να νικήσει το χρόνο για να επιστρέψει στον πλανήτη Asgard και να σταματήσει το Ragnarok, δηλαδή την καταστροφή του πλανήτη του και του πολιτισμού του, από τα χέρια μιας νέας, παντοδύναμης απειλής, της αδίστακτης Hela. Πρώτα, όμως, πρέπει να διευθετήσει μερικά φλέγοντα ζητήματα. Πρώτον, να στεφθεί νικητής μιας θανάσιμης μονομαχίας ενάντια στον πρώην σύμμαχό του και επίσης Εκδικητή – τον Απίθανο Hulk! Στη συνέχεια, να βρει καινούργιο οπλοστάσιο για να πολεμήσει, αφού έχει αποχαιρετήσει το περιβόητο σφυρί του και τέλος να σχηματίσει μια παρέα σκληρών πολεμιστών, για να βάλουν ένα χεράκι και αυτοί στο δύσκολο έργο που πρέπει να φέρει εις πέρας.
Σκηνοθεσία: Taika Waititi, Σενάριο: Eric Pearson, Craig Kyle και Christopher Yost, Ερμηνεύουν: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett και Idris Elba.



«Σημαδεμένες Καρδιές» (Inimi cicatrizate)
Το καλοκαίρι του 1937, ο Εμανουέλ, ένας εικοσάρης που πάσχει από οστική φυματίωση, νοσηλεύεται σ’ ένα σανατόριο στη Μαύρη Θάλασσα. Η θεραπεία περιλαμβάνει επώδυνες ενέσεις στη σπονδυλική στήλη που τον καθηλώνουν στο γύψο. Σιγά σιγά, καθώς ο Εμανουέλ συνηθίζει τη θλίψη της νέας του ζωής, ανακαλύπτει πως η ζωή συνεχίζεται και μέσα στο σανατόριο και πως αξίζει κανείς να τη ζήσει. Συνάπτει ακόμα και μια ερωτική σχέση, ενώ στον έξω κόσμο η Ρουμανία δεν έχει και πολλά να του προσφέρει, έτσι όπως εξελίσσεται σε μια συντηρητική κοινωνία...
Σκηνοθεσία και σενάριο: Radu Jude, Ερμηνεύουν: Serban Pavlu, Ivana Mladenovic, Gabriel Spahiu και Sofia Nicolaescu.



«Ελεγεία Υπανάπτυξης» (Elegy of Underdevelopment)
Μετά από 18 χρόνια, oι εργαζόμενοι της εταιρείας Λιπασμάτων της Δραπετσώνας, επιστρέφουν στον τόπο της εργασίας τους. Όμως, θα συναντήσουν μόνο τα ερείπια της άλλοτε κραταιής βιομηχανίας, φέρνοντας στο μυαλό σκληρές και συνάμα ευαίσθητες αναμνήσεις. Μέσα από το πέρασμα του χρόνου και την συνειδητοποίηση τους, προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη εκείνη την καταστροφική περίοδο για την βιομηχανία που έσπρωξε χιλιάδες κόσμο στην ανεργία.
Σκηνοθεσία: Σπύρος Τέσκος, Σενάριο: Νίκη Αράπη, Γιώργος Γκαμήλης, Δημήτρης Μανούσος, Τάσος Μηλιαρέσης και Πέτρος Χάλαρης.



«Ο μεγάλος περίπατος της Άλκης» (Alki’s long walk)
Ένας κινηματογραφικός περίπατος στην πολυτάραχη ζωή και στο πλούσιο έργο της συγγραφέως Άλκης Ζέη. Μια ζωή που κουβαλάει μέσα της ολόκληρη την ιστορία της Ελλάδας του 20ου αιώνα και ένα συγγραφικό έργο που έχει καταξιωθεί διεθνώς και συνεχίζει να καταξιώνεται, επηρεάζοντας πολλές γενιές ανθρώπων. Με κυρίαρχη μαρτυρία αυτήν της ίδιας της Άλκης Ζέη, αλλά και μαρτυρίες της αδελφής της Ελένης Κόκκου και των αγαπημένων φίλων και συνοδοιπόρων της, του σκηνοθέτη Μάνου Ζαχαρία και του ποιητή Τίτου Πατρίκιου.
Σκηνοθεσία: Μαργαρίτα Μαντά, Σενάριο: Πέτρος Σεβαστίκογλου και Μαργαρίτα Μαντά.



«Mimosas»

Ένα καραβάνι συνοδεύει έναν ετοιμοθάνατο Σεΐχη, διασχίζοντας την οροσειρά του Άτλαντα στο Μαρόκο. Η τελευταία του επιθυμία είναι να ταφεί με τους αγαπημένους του. Αλλά ο θάνατος δεν περιμένει. Οι άνθρωποι του καραβανιού, που φοβούνται το πέρασμα ανάμεσα στα βουνά, αρνούνται να συνοδεύσουν τον νεκρό. Ο Άχμεντ και ο Σαΐντ, δύο κλέφτες που ταξιδεύουν με το καραβάνι, προσποιούνται πως ξέρουν το δρόμο και υπόσχονται να εκπληρώσουν την επιθυμία του αποθανόντα. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ένας άνδρας με το όνομα Σακίμπ είναι ο επίλεκτος που θα ταξιδέψει στα βουνά με μια αποστολή: να βοηθήσει αυτό το αυτοσχέδιο καραβάνι.
Σκηνοθεσία: Oliver Laxe, Σενάριο: Santiago Fillol και Oliver Laxe, Ερμηνεύουν: Ahmed Hammoud, Shakib Ben Omar, Said Aagli και Ikram Anzouli.




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου