ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Τα όχι & τα ναι της γυναίκας με κοντά πόδια!

Αποτέλεσμα εικόνας για κοντά γυναικεία πόδια
Όσες έχουμε κοντά πόδια τι πρέπει να αποφεύγουμε και τι να προτιμούμε; Στην περίπτωση που έχετε μακρύτερο κορμό και ....
..... κοντύτερα πόδια θα πρέπει να γνωρίζετε τους τρόπους ώστε να αναδείξετε τη σιλουέτα σας και έπειτα να κρύψετε αυτή την ατέλεια.
Αξιοποιήστε λοιπόν στο έπακρο τα πόδια σας, αποφεύγοντας επιλογές που θα τα δείξουν κοντύτερα.
Εδώ έχουμε «τα ναί και όχι» της μόδας, αν έχετε κοντά πόδια:

1. Προτιμήστε βασικά χρώματα:
Μια από τις βασικότερες προϋποθέσεις στην περίπτωση αυτή, είναι να διατηρήσετε την παλέτα των χρωμάτων σας απλή. Η παρουσία πολλών χρωμάτων στο ντύσιμο σας, αποτρέπει τη δημιουργία  μιας ενιαίας σιλουέτας.
2. Επιλέξτε τα κοντά μήκη:
Ένα αρκετά κοντό φόρεμα ή φούστα θα αφήσει εκτεθειμένο μεγαλύτερο τμήμα των ποδιών σας, κατά συνέπεια θα δείξουν μακρύτερα. Αν για κάποιο λόγο ένα πολύ κοντό μίνι σας φαίνεται απαγορευτικό, έχετε υπόψη πως το μάκρος μιας φούστας για παράδειγμα δεν πρέπει να κατεβαίνει κάτω από το γόνατο.
3. Αποφύγετε τα παπούτσια που δένουν στον αστράγαλο:
Αυτό το ύφος παπουτσιού δεν είναι καθόλου κολακευτικό για τα δικά σας πόδια. Κόβει το πόδι στο σημείο που δένει το λουρί και μοιραία το πόδι σας θα δείξει κοντύτερο.  Το ίδιο συμβαίνει και με τα μποτίνια που σταματούν στον αστράγαλο. Για επιπλέον μήκος προτιμήστε τις κλασικές γόβες και ότι αφήνει το πόδι σας ελεύθερο, παρουσιάζοντας το ενιαίο.
4. Τα παπούτσια που σας κολακεύουν:
Όλα τα κλασικά ψηλοτάκουνα, καθώς όχι μόνο θα σας χαρίσουν ύψος, αλλά τα ρούχα που καλύπτουν το τακούνι τους θα χαρίσουν την ψευδαίσθηση ενός μακρύτερου ποδιού.
5. Οτιδήποτε ψηλόμεσο:
Αποφύγετε τα χαμηλόμεσα κομμάτια – φούστες ή παντελόνια – καθώς οδηγούν το μάτι προς τα κάτω και άρα κονταίνει το πόδι. Όπως και τα φορέματα σε αμπιρ γραμμή προβάλλουν μια ψηλόλιγνη σιλουέτα.
6. Αποφύγετε τα πολύ στενά παντελόνια:
Τα skinny τζιν στην προκειμένου θα διαγράψουν με απόλυτη ακρίβεια κάθε λεπτομέρεια του σώματος σας, με άμεση συνέπεια να τονίσει το μήκος των ποδιών σας. Τα παντελόνια σε boot-cut και ίσια γραμμή σας ταιριάζουν περισσότερο.
7. Maxi φούστες και φορέματα:
Τα maxi μήκη πραγματικά μπορούν να αναδείξουν τα πόδια σας, δειχνοντάς τα μακρύτερα. Αρκεί το μέγεθος να είναι το σωστό και όχι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που χρειάζεστε.
Οπλισμένες με αυτές τις συμβουλές μπορείτε να διαλέξετε τα κατάλληλα outfitκαι τα πόδια σας να φανούν μακρύτερα.
8. Το φόρεμα είναι το ιδανικό ένδυμα για εσάς:
Αποτελούν τα φορέματα καθώς με έντεχνο τρόπο αποκρύπτουν την ακριβή δομή του σώματος – δεν μπορείς να διαπιστώσεις που αρχίζουν και που τελειώνουν ο κορμός και τα πόδια. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως όλα τα φορέματα είναι ιδανικά για εσάς. Τα πλέον κολακευτικά φορέματα για εσάς είναι όσα εφιστούν την προσοχή στους ώμους, στα χέρια και στο ντεκολτέ. Όσα είναι στενά επάνω και φαρδαίνουν προς τα κάτω
Extra Tip: Ανάμεσα στις γυναίκες που διαθέτουν μακρύ κορμό και κοντά πόδια εντοπίζουμε τις Jessica Simpson, Paris Hilton, Alessandra Ambrossio, Keira Knightley, Marilyn Monroe. Άρα.. δεν είστε οι μόνες!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου