ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!



Έξι νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες. Μεταξύ αυτών, ο «Δικαστής» που έχει υμνηθεί για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών του, η βρετανική «Λέσχη της Κομψής Αλητείας», η μεταφορά της περίφημης σειράς «Χελωνονιντζάκια» και μια ελληνική παραγωγή.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Ο Δικαστής»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ντόμπκιν με τους: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Βέρα Φαρμίγκα, Μπίλι Μπομπ Θόρντον

Ο μεγαλοδικηγόρος Χανκ Πάλμερ επιστρέφει έπειτα από πολλά χρόνια στη γενέτειρά του, μια κωμόπολη της Ιντιάνα, για την κηδεία της μητέρας του. Οι σχέσεις του με τον δικαστή πατέρα του παραμένουν ψυχρές, αλλά όταν ο τελευταίος μπλέκεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα και κατηγορείται για φόνο, ο Χανκ αποφασίζει να μείνει και να τον υπερασπιστεί.



«Η Λέσχη της Κομψής Αλητείας»

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Λόνε Σέρφιγκ με τους: Μαξ Άιρονς, Ντάγκλας Μπουθ, Σαμ Ριντ, Σαμ Κλάφλιν

Δύο αριστοκρατικής καταγωγής πρωτοετείς φοιτητές της Οξφόρδης, εντελώς διαφορετικοί ως χαρακτήρες, «στρατολογούνται» από τα μέλη του Riot Club, μιας διαβόητης για τις χοντρές πλάκες της λέσχης προνομιούχων. Τα αθώα αστεία της παρέας μοιάζουν στην αρχή διασκεδαστικά, μέχρι που το ετήσιο επίσημο δείπνο της λέσχης σε μια εξοχική παμπ βγαίνει κάποια στιγμή εκτός ελέγχου και βάζει τους πάντες μπροστά σε σκληρά ηθικά διλήμματα. 



«Άπληστοι Γείτονες»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Χένρικ Ρούμπεν Γκενζ με τους: Τζέιμς Φράνκο, Κέιτ Χάντσον, Ομάρ Σι, Τομ Γουίλκινσον

Ο Τομ και η Άννα έχουν πρόσφατα μετακομίσει από το Σικάγο στο Λονδίνο. Προσπαθούν να κάνουν παιδί και να αντεπεξέλθουν στα οικονομικά τους προβλήματα, όταν στο σπίτι του νεκρού νοικάρη τους ανακαλύπτουν μια τσάντα γεμάτη στερλίνες. Αποφασίζουν να οικειοποιηθούν τα χρήματα, εκείνα όμως αποτελούν προϊόν ληστείας, γεγονός που τους βάζει στο στόχαστρο αδίστακτων γκάνγκστερ.



«Τα Χελωνονιντζάκια»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζόναθαν Λίμπεσμαν με τους: Μέγκαν Φοξ, Γουίλιαμ Φίχτνερ, Γουίλ Άρνετ

Μια δυναμική ρεπόρτερ και τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες εξπέρ των πολεμικών τεχνών συμμαχούν για να σώσουν τη Νέα Υόρκη από έναν σατανικό επιχειρηματία κι έναν Ανατολίτη αρχι-γκάνγκστερ.



«Στα Καλά Καθούμενα»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Νίκος Ζαπατίνας με τους: Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Η ζωή του Μπάμπη θα ανατραπεί μετά την επεισοδιακή συνάντηση του με την ωραία και δυναμική Αθηνά. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, ανάμεσα στις οποίες ένα πιάνο που κρύβει ένα μεγάλο θησαυρό, μια γυναίκα που το έχει σκάσει από το σπίτι της, μια περιουσία που αναζητά κληρονόμο, μια άπιστη αρραβωνιαστικιά, ένα ύποπτο μοναστήρι και τελικά τον έρωτα. 



«Το Μαγικό Σπίτι»

Animation, σκηνοθεσία Μπεν Στάσεν, Ζερεμί Ντεγκρισόν

Ο μικρός κι εγκαταλελειμμένος από τους ιδιοκτήτες του γάτος Θάντερ αναζητά καταφύγιο στη γεμάτη ρομποτάκια και μηχανοκίνητα παιχνίδια έπαυλη του γερο-εφευρέτη Λορέντζο. Εκείνος τον καλοδέχεται, όχι όμως και ο λαγός Τζακ με την ποντικίνα Μάγκι που συνωμοτούν εναντίον του, ακόμη και όταν ο πονηρός ανιψιός του Λορέντζο σχεδιάζει να στείλει τον θείο του σε γηροκομείο και να οικειοποιηθεί την περιουσία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου