ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Οδηγός Επιβίωσης για Μπαμπάδες κοριτσιών!

fatherdaughterDaveEngledow16

Η ζωή με μια γυναίκα είναι αρκετά δύσκολη από μόνη της, μάντεψε πώς θα είναι με δυο ή τρεις γυναίκες μέσα στο σπίτι σου.
Αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο πρώτον γιατί αγαπάω τον μπαμπά μου και δεύτερον είναι κρίμα να μην βρείτε τη χρυσή τομή με τις πριγκίπισσές σας και τα χρόνια να περνούν χωρίς ουσία.

FatherDaughterDance

Οι παρακάτω κανόνες θα σας βοηθήσουν ώστε να απολαύσετε το δώρο του να είσαι πατέρας κοριτσιών:

Κανόνας #1: Η κόρη σας έχει μεγάλη ανάγκη να αισθάνεται την αγάπη σας σε καθημερινή βάση. Ακόμα και όταν κάνει λάθη θέλει να ξέρει ότι είστε εκεί. Ένα στήριγμα όταν θα χρειαστεί να ακουμπήσει.
Κανόνας #2:Η συμπεριφορά σας θα έχει αντίκτυπο στους μελλοντικούς συντρόφους που θα αναζητά. Τρομακτικό αλλά αληθινό.
Κανόνας #3: Να αγαπάτε τη μητέρα της πολύ, να αισθάνεται σιγουριά και θαλπωρή μέσα στον οικογενειακό σας κύκλο. Να σας θαυμάζει σα σύντροφο της μαμάς της ώστε να εξοικειωθεί με όμορφες συμπεριφορές από το αντίθετο φύλο.
Κανόνας #4: Κάντε πράγματα μαζί της. Να είστε παρόντες στις δραστηριότητές της και γενικά όπου σας έχει δείξει ότι το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να είστε απλά παρόντες.
Κανόνας #5: Δεν έχει σημασία η εξωτερική ομορφιά, καλλιεργείστε με αγάπη και συναισθήματα τον εσωτερικό της κόσμο και απολαύστε όλα αυτά τα μελιστάλαχτα «Μπαμπούλη», «Μπαμπουλάκο» κλπ κλπ.
Κανόνας #6: Διδάξτε της να αγαπάει και να προσφέρει όπου μπορεί, σε κάποιους λιγότερο τυχερούς. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν παίρνει τα ανάλογα παραδείγματα από εσάς.
Κανόνας #7: Να θυμάστε πώς όσα δώρα κι αν της κάνετε, τίποτα δεν μπορεί να αναπληρώσει τη δική σας αγκαλιά και παρουσία.
Κανόνας #8: Να ακούτε πάντα τη γνώμη της και να την καθοδηγείτε με παραδείγματα.
Κανόνας #9: Μη φρικάρετε με τα ραντεβού της. Ναι το ξέρω ότι βλέπετε πιο μπροστά από αυτήν και ότι έχετε εμπειρία, αλλά επιβάλλεται να το ζήσει και αυτό το κομμάτι. Αν δε δει τα άσχημα δεν θα μπορέσει να εκτιμήσει τα όμορφα όταν αυτά έλθουν.
Κανόνας #10: Όταν έλθει η στιγμή να εγκαταλείψει την οικογενειακή φωλιά σας, να της υπενθυμίζεται ότι το πατρικό της θα είναι πάντα ανοιχτό για αυτή, όσα χρόνια και αν περάσουν.
Κανόνας #11:Διδάξτε της, ότι ο κάθε άνθρωπος που συναντά έχει τη δική του αξία.
Κανόνας #12: Μάθετε την να έχει αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμηση.
Κανόνας #13: Να της θυμίζετε την αξία της. Να τονίζετε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς της και να της προτείνετε τρόπους να διορθώσει τις αδυναμίες και τα ελαττώματά της.
FathersandDaughtersMovie
Κανόνας #14: Βγείτε ραντεβού μαζί της και απολαύστε τη συντροφιά της.
Κανόνας #15: Θυμίστε της πως μια γυναίκα χρειάζεται απλά να είναι ο εαυτός της και τίποτα παραπάνω.
Υπάρχει όμως και ένας ΝΟΜΟΣ.
Προτάσεις τύπου «Μπαμπούλη μου, πόσο με αγαπάς» ή «Σε αγαπάω τooooσο πολύ μπαμπάκα μου», σημαίνει ότι κάτι έχει συμβεί, ότι άμεσα θα μάθετε κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου ή ότι θα πρέπει να βάλετε βαθειά το χέρι στην τσέπη.
Όπως και να έχει πάρτε μια βαθειά ανάσα, κατεβάστε το υπογλώσσιο και απολαύστε άλλη μια μέρα με την υπέροχη κόρη σας, άλλωστε ότι και να γίνει εσείς θα είστε η πρώτη και η μεγάλη της αγάπη.
Κλείνοντας θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στον μπαμπά μου.
«Μπαμπά μου, είσαι ο καλύτερος, ο πιο όμορφος, ο πιο υπέροχος μπαμπάς του κόσμου όλου, θα ήθελα να σου πω ότι …..».

 Your Princess

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου