ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Πως να κρατήσετε το ρύζι σπυρωτό!

Το σπυρωτό ρύζι είναι αυτό που επιθυμεί κάθε καλή μαγείρισσα. Εδώ θα δούμε ένα κολπάκι για να είμαστε πάντα σίγουροι ότι το ρύζι, πέτυχε!

Ρύζι που δε λασπώνει
Το μυστικό για σπυρωτό ρύζι, πέραν της σωστής αναλογίας με νερό, είναι να προσθέσετε την ώρα που βράζει λίγες σταγόνες λεμονιού.


Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου