ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Στοιχηματίζοντας στο μεγάλο ματς της Αρσεναλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γκολ, κόρνερ και σκόρερ στο ντέρμπι
Αρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους το βράδυ της Τετάρτης (21:45) και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικό λόγο η κάθε μία. Οι «κανονιέρηδες» διασύρθηκαν στο «Ανφιλντ» από την Λίβερπουλ με 5-1 και έπεσαν από την κορυφή έπειτα από πολλές αγωνιστικές και νίκη αποτελεί μονόδρομο αν θέλει να συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί. Σε ακόμη ένα παιχνίδι η άμυνα πρόδωσε την Γιουνάιτεντ, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την Φούλαμ, δεχόμενη το γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτό το παιχνίδι συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα και αναμένεται να πάρει μεγάλο τζίρο.
 
Περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο
 
Η στατιστική πολλές φορές βγάζει... λαβράκια. Ας δούμε μερικά στοιχεία για τις δύο ομάδες. Χωρίσαμε τα 90’ ανά 15λεπτο και είδαμε ότι οι δύο ομάδες σκοράρουν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο. Χαρακτηριστικό είναι στο οι «κανονιέρηδες» στο διάστημα 76’ μέχρι 90’ έχει πετύχει 12 γκολ και έχει δεχθεί 7.
 
Το παραγωγικότερο διάστημα των «κόκκινων διαβόλων» είναι από το 46’ μέχρι το 60’, εκεί όπου η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έχει πετύχει εννιά γκολ και έχει δεχθεί έξι.
 
Καθαρή επιλογή λοιπόν το να μπουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι αριθμοί είναι σύμμαχός μας. Η εν λόγω επιλογή προσφέρεται σε απόδοση 2.05.
 
Ομάδες των πολλών κόρνερ
 
10,3 κόρνερ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι εκτελούνται στις εντός έδρας αναμετρήσεις της Αρσεναλ. Η ομάδα του Αρσεν Βενγκέρ εκτελεί 6,3 όταν αγωνίζεται στο «Εμιρεϊτς», ενώ οι εκάστοτε φιλοξενούμενοι απειλούν 4 φορές από το σημαιάκι.
 
Σχεδόν ίδιος είναι και ο μέσος όρος της Γιουνάιτεντ. Στα εκτός έδρας παιχνίδια των  «κόκκινων διαβόλων» εκτελούνται 10,6 κόρνερ. 5,3 εκτελεί η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες;, όσα και οι εκάστοτε γηπεδούχοι.
 
Τα περισσότερα ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ παρουσιάζουν πολλά κόρνερ. Κάτι τέτοιο αναμενεται να γίνει και τώρα και οι αριθμοί λογικά θα επαληθευτούν: 1.74 το over 10,5 κόρνερ.
 
Γύρισε… αφηνιασμένος!
 
Ο λόγος για τον Ρόμπεν Φαν Πέρσι, ο οποίος από τη στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, σκοράρει συνέχεια. Λογικά θα είναι και πάλι στην κορυφή της επίθεσης για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα πάρει πολλές προσπάθειες. Το να σκοράρει ο Ολλανδός σταρ κατά της παλιά του ομάδας προσφέρεται 2.50.
 
Από την Αρσεναλ, ο παίκτης με τις περισσότερες τελικές είναι ο σέντερ φορ των «κανονιέρηδων» Ολιβιέ Ζιρού. Το να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο του αγώνα πληρώνει 2.40.
 
Οι προφανείς επιλογές…
 
Αυτές δεν είναι άλλες από το over (1.75) g/g (1.57), οι οποίες ναι μεν πληρώνουν σχετικά χαμηλά, ωστόσο μοιάζουν πολύ πιθανό να επιβεβαιωθούν βάσει της φετινής εικόνας και των δύο ομάδων, αλλά και βάσει παράδοσης.
 


gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου