ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Μείνε και λίγο μόνη...χαλάρωσε...οι όμορφιές μετά!!!



Όλες έχουμε περάσει περιόδους όπου για κάποιο λόγο το άλλο φύλο δεν παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Είτε γιατί έχουμε πήξει στη δουλειά ή γιατί έχουμε χωρίσει από κάποιον ακατανόμαστο - πράγμα που μας ωθεί σε μία
προσωρινή μισανδρία - ή ακόμα γιατί έχουμε μετακομίσει στην άλλη άκρη της Ευρώπης και απλά δεν έχουμε τη διάθεση ν’ ανοιχτούμε στην προοπτική μιας νέας σχέσης.
Βέβαια, όσο δύσκολο και αν φαίνεται, μερικές φορές οι περίοδοι της μοναξιάς είναι απαραίτητες. Πως όμως να τις περάσεις αυτές τις περιόδους χωρίς να χάσεις το μυαλό σου, χωρίς να φαντασιώνεσαι κάθε ανδρική ύπαρξη που συναντάς τυχαία στο δρόμο, χωρίς να βρίσκεσαι ένα ψηφίο μακριά από το να καλέσεις τον ακατάλληλο πρώην απλά γιατί δεν θέλεις να περάσεις άλλο ένα βράδυ μόνη σου; Καθήσαμε και σκεφτήκαμε ένα μικρό survival guide ακριβώς γι αυτές τις άχαρες, μεταβατικές αλλά και απαραίτητες περιόδους ξηρασίας.
Σοκολάτες και καράτε
Η λειψανδρία δυστυχώς έρχεται και με το τίμημα της έλλειψης του σεξ. Θυμήσου τον Ρος από τα Φιλαράκια που έγινε πρωταθλητής στο καράτε όταν η ομοφιλόφιλη γυναίκα του τού απαγόρευσε το σεξ για ένα εξάμηνο. Η την Μιράντα του Sex and the City που στράφηκε στα σοκολατένια εκλαίρ σε μια περίοδο συνειδητοποιημένης αποχής.
Τόσο η γυμναστική όσο και η σοκολάτα βοηθούν στο να εκκρίνει ο εγκέφαλος ενδορφίνες, τις ίδιες ορμόνες, δηλαδή, που εκκρίνονται και μετά από το σεξ και σε κάνουν να αισθάνεσαι ευτυχισμένη. Φανταζόμαστε ότι αν συνδυάσεις και τα δύο, δεν θα πάρεις και κιλά.
All the single Ladies
Ο ποιοτικός χρόνος με τις φίλες είναι ανεκτίμητος και μάλιστα τον στρεούμαστε (σε κάποιο βαθμό) όταν είμαστε σε σχέση. Μαζί με την κολλητή σου θα δεις σαχλές κομεντί και θα κλάψεις με βία στα χαρτομάντηλα χωρίς να σε νοιάζει, θα κάνεις ιδιαίτερα αντισεξουαλικές πράσινες μάσκες άργυλου, θα φας 15 ζεστούς λουκουμάδες με μέλι χωρίς να σε νοιάζει τίποτα. Ε, αυτά θα σου λείπουν αργότερα.
Dream big
Οι περίοδοι ανδροξηρασίας, λειψανδρίας ή όπως αλλιώς θέλεις να τις ονομάσεις μπορούν να λειτουργήσουν και σαν φανταστικές παύσεις για να εξετάσεις το πως βρέθηκες στην παρούσα κατάσταση και τι θέλεις να συμβεί παρακάτω. Η ησυχία σε αναγκάζει να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου και τη φωνή στο μυαλό σου που θα σου πει ξεκάθαρα τι πραγματικά έχεις ανάγκη. Σχετικά με την καριέρα σου, τον επόμενο σύντροφό σου, τα χόμπι που δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα. Σε αυτές τις μεταβατικές περιόδους μπορούμε να αφουγκραστούμε τα θέλω μας χωρίς παράσιτα, να ανασυγκροτηθούμε και να κάνουμε ένα γερό reboot με βάση τις νέες μας ανάγκες. Να μεταμορφωθούμε δηλαδή στο νέο, εξελιγμένο μοντέλο μας απαλλαγμένο από τις δεσμεύσεις του παρελθόντος. Και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου