ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου Υποψηφίου Δημάρχου Ηλία Ζαρκάδα.



Μήνυμα προς τους Δημοτικούς Υπαλλήλους

Αγαπητοί Φίλοι Δημοτικοί Υπάλληλοι, 


Γνωρίζω ότι ο Δήμος είναι το σπίτι σας και χάρη στις δικές σας προσπάθειες συνεχίζει να τρέχει. Τα προβλήματα όλοι μας τα γνωρίζουμε και δεν θα ήθελα να επεκταθώ πάνω σε αυτά. 

Θα ήθελα να σας κάνω έναν
μπακάλικο απολογισμό για να έχετε ένα συγκριτικό στοιχείο στο μυαλό σας για να μπορείτε να συγκρίνετε το παρελθόν με το μέλλον που έρχεται. 

Το ΑΕΠ της Ελλάδας είναι περίπου στα 185 δις ευρώ για το 2013.
Από την άλλη έχουμε τον Δήμο Βόλου που φουσκώνει από περηφάνια γιατί είναι ο 5ος Δήμος σε μέγεθος της χώρας. Άλλη μου λένε ότι είναι 6ος, άλλοι 7ος. Δεν έχουν σημασία ακριβώς τα νούμερα γιατί στην αποτυχία τι πέντε πάνω, τι πέντε κάτω. 

Σκεφτείτε λοιπόν: 

Ο 5ος,6ος,7ος Δήμος της χώρας σε μέγεθος, δεν θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 1% του ΑΕΠ της Ελλάδας; 
Δηλαδή να έχει ο Δήμος Βόλου ένα ΑΕΠ 1,85 δις ευρώ;

Δεν θα έπρεπε να έχει 0,5% του ΑΕΠ της χώρας, δηλαδή 925 εκατομμύρια ευρώ;

Δεν θα έπρεπε να έχει 0,25% του ΑΕΠ της χώρας, δηλαδή 462 εκατομμύρια ευρώ;

Το προυπολογισμός του Δήμου Βόλου για το 2013 ήταν κάπου στα 107 εκατομμύρια και για το 2014 κάπου στα 65 εκατομμύρια. Κάντε μόνοι σας τις πράξεις για να δείτε πόσο % του ΑΕΠ της Ελλάδα είναι. Θα γελάσουν και τα κομπιουτεράκια....

Κάποιοι λοιπόν θέλουν να σας πουν ότι προσθέτοντας την οικονομική δύναμη 8 Δήμων, κατάφεραν να πετύχουν οικονομικά όσα ο Δήμος Ν.Ιωνίας μόνος του, προ της ένωσης.

Μπακάλικοι οι υπολογισμοί μου, αλλά δεν είναι αυτό το όνειρο μου για την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπάω. Να αξίζει η πόλη μου, τρεις και εξήντα (3,60)!!

Γιατί να ψηφίσετε Ηλία Ζαρκάδα και Προσβάσιμη Πόλη στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές;

Επειδή ο στόχος ο δικός μου είναι να φτάσει ο Δήμος να έχει έσοδα της τάξης του 1% του ΑΕΠ της χώρας. Να έχει ένα ετήσιο προυπολογισμό άνω του 1.000.000.000 ευρώ.

Αγαπητοί Δημοτικοί Υπάλληλοι. 
Αυτός θέλω να γίνει και ο δικός σας στόχος. Να έχει ο Δήμος την οικονομική δύναμη και όχι την μιζέρια της ψωροκώσταινας. 

Σας ζητώ να με ψηφίσετε και να μου επιτρέψετε να διοικήσω τον Δήμο σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει και τις γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά. 

Ζητώ την ψήφο σας, μαζί με το 110% των δυνάμεων σας. Θα δούμε μαζί την πόλη μας να ανθίζει και πάλι και θα σταθούμε υπερήφανοι τα επόμενα χρόνια για όσα θα καταφέρουμε. Πιστέψτε το!

Σας ευχαριστώ και είμαι στην διάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή.

Ηλίας Ζαρκάδας
Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου
Απλός Πολίτης
Μηχανικός Πληροφορικής

Μπορείτε να με βρείτε:
Τηλέφωνο 6948 106 836

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου