500 γρ. πανσέτες χοιρινές
ρίγανη,αλάτι,πιπέρι,
1 κ.γ πάπρικα
2 κ.σ ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι ξύδι
2 κ.σ. μπαλσάμικο ξύδι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τις πανσέτες να τις πλατύνουμε και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες. Βάζουμε όλα τα υλικά με τις πανσέτες σε ένα μπολ ανακατεύουμε
και τα αφήνουμε για 1 ώρα.
Χτυπάμε τις πανσέτες να τις πλατύνουμε και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες. Βάζουμε όλα τα υλικά με τις πανσέτες σε ένα μπολ ανακατεύουμε
και τα αφήνουμε για 1 ώρα.
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε τον γύρο. Ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει. Προσοχή δεν χρειάζεται να βάλουμε λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου