ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 5 έως 11 Νοεμβρίου!

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Η ζωή σας προχωρά με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο. Ο Άρης που βρίσκεται στο Ζυγό, είναι ο «κυβερνήτης» της ζωής σας και σας ωθεί να επεκταθείτε, να γίνετε πιο κοινωνικοί, να επιδιώξετε συνεργασίες και γενικότερα να ανοίξετε περισσότερες πόρτες. Από την πλευρά σας θα χρειαστεί να εφαρμόσετε την τέχνη του συμβιβασμού και .........
....... να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Είναι μια περίοδος κατά την οποία θα ερευνήσετε τα ενδότερα της ψυχής σας κι ίσως επανέλθουν θέματα τα οποία είχατε παραμερίσει. Η ερωτική σας ζωή γίνεται πιο παθιασμένη και σ’ αυτό συμβάλλει αρκετά ένας Σκορπιός.

Motto της εβδομάδας: Προσπαθήστε να μετριάσετε την επιθυμία σας να σας κολακεύουν και να βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη είναι στον άξονα σας, στο Σκορπιό και σας βοηθά να επεκταθείτε πάρα πολύ. Μαζί με το Δία και τον Ήλιο, σας οδηγεί να ενεργήσετε για τους άλλους με επίκεντρο τον εαυτό σας, οπότε με κάποιο τρόπο βγαίνετε ωφελημένοι/ες. Είναι απαραίτητο να συνεργαστείτε, να συμβιβαστείτε και να πλησιάσετε το/την σύντροφο σας. Θα γίνετε πιο μαχητικοί, θα ζείτε την κάθε σας στιγμή, θα ανοίξουν πολλές πόρτες σε επαγγελματικό επίπεδο και θα κάνετε καλύτερες δημόσιες σχέσεις. Όσοι είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα νιώσετε εντονότερα την εύνοια του Δία, ο οποίος θα σας βοηθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα. Να έχετε πίστη στον εαυτό και στις δυνατότητες σας.

Motto της εβδομάδας: Αφήστε κατά μέρος τις φοβίες, αναλάβετε δράση, ρισκάρετε με τα μάτια προσηλωμένα σε κάθε προσπάθεια που καταβάλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νιώθατε αποκομμένοι, με περιορισμένη τη φωνή σας κι είχατε αρκεστεί σε έναν μικρό κύκλο, συγκεκριμένων ατόμων. Τώρα ήρθε η στιγμή να σπάσετε αυτή τη μυστικότητα και τη μυστικοπάθεια και να μοιραστείτε συναισθήματα με τους γύρω σας. Ίσως κάνετε κάποιες υπερβολές, αφού επηρεάζεστε από τον Ερμή που βρίσκεται στον Τοξότη κι έχετε την ανάγκη να κερδίσετε το χαμένο χρόνο κι έδαφος. Όποια υπερβολικά ανοίγματα γίνουν, συμβαίνουν ώστε να ισορροπήσετε την προηγούμενη κατάσταση. Χρειάζεται να δείξετε μεγάλη προσοχή στις συνεργασίες κι ιδιαίτερα στα «ψιλά γράμματα» αυτών, για να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

Motto της εβδομάδας: Αυξάνεται η αισιοδοξία σας, τα επαγγελματικά σας ρίσκα πετυχαίνουν, αρκεί να μη βιάζεστε και να μην είστε επιπόλαιοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δοκιμάζετε την τύχη σας, ρισκάρετε και γενικότερα κάνετε πράξη και την πιο τρελή σας ιδέα, γιατί νιώθετε πως έχει αλλάξει η τύχη σας. Είναι γεγονός πως η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή κι η τύχη σας έχει αλλάξει, κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Όσο περισσότερο γεύεστε τη ζωή και τις ομορφιές της, τόσο πλησιάζετε το στόχο σας, να είστε χαρούμενοι χωρίς απρόσμενες ανατροπές. Όταν νιώθετε εσωτερική γαλήνη κι ηρεμία, βλέπετε τον κόσμο γύρω σας πιο όμορφο και πιο θετικό. Πρέπει να κάνετε συνεργασίες, να επικοινωνήσετε κι αν σας προταθεί μια μετάθεση μην τη φοβηθείτε, γιατί ίσως είναι η ευκαιρία που περιμένατε.

Motto της εβδομάδας: Μη φοβάστε την αλλαγή, τη διαφορετικότητα, «σπάστε» τη στασιμότητα γιατί είναι μια περίοδος ευκαιριών για εσάς.

ΛΕΩΝ
Δείχνετε υπομονή και καρτερικότητα σε θέματα τα οποία στο παρελθόν δεν ανεχόσασταν και θεωρούσατε απαράδεκτα. Έχετε τη διάθεση να κάνετε αλλαγές κι ανοίγματα, κυρίως όσον αφορά τις οικογενειακές σχέσεις και το παρελθόν σας. Εξετάζετε θέματα που σας είχαν απασχολήσει έντονα, τα θεραπεύετε κι έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε «χώρο» που σας είναι απαραίτητος, για να κερδίσετε την εύνοια και να προχωρήσετε παρακάτω. Η διαίσθηση σας, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σωστά. Η επαφή με Διδύμους και Τοξότες θα σας «ανοίξει» δρόμους σε μια νέα πραγματικότητα, πιο αισιόδοξη.

Motto της εβδομάδας: Προσπαθήστε να κάνετε συζητήσεις κι αναλύσεις, ακόμα και για θέματα που δεν αποδέχεστε και σίγουρα θα βρεθούν λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εκτιμάτε πλέον τις ουσιαστικές σχέσεις με το συγγενικό σας περιβάλλον, την όμορφη επικοινωνία, γιατί έτσι έρχεστε πιο κοντά και βιώνετε την αλήθεια. Είναι στο χαρακτήρα σας να αγκαλιάζετε όλη την οικογένεια και τώρα ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες χορηγίες σε συγγενικά πρόσωπα και να αναλάβετε ευθύνες, προκειμένου να παραμείνουν κοντά σας. Παρ’ όλο που γενικά είστε άτομα που ταξινομείτε τη ζωή σας, αυτό το διάστημα ίσως κάνετε κάποιες υπερβολές κι ίσως χαρακτηριστείτε από μια ελαφρά επιπολαιότητα. Οι Παρθένοι του πρώτου δεκαήμερου, να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές συναλλαγές σας, γιατί είστε λίγο αφηρημένοι αυτή την περίοδο. Επιδιώξτε μικρές αποδράσεις που θα σας ξεκουράσουν κι ίσως γνωρίσετε εκεί ένα νέο πρόσωπο.

Motto της εβδομάδας: Τώρα είστε πιο επικοινωνιακοί, γι’ αυτό αφήστε κατά μέρος για λίγο την τελειομανία σας κι αποδεχτείτε τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ
Δίνετε βαρύτητα στην εξωτερική σας εμφάνιση και στον τρόπο που εκφράζεστε. Υπάρχει ένα μυστικό παρασκήνιο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, το οποίο σας δυσκολεύει, δε σας επιτρέπει να αναπτύξετε τα θέματα που σας απασχολούν και γενικότερα σας κρατάει πίσω. Είναι η περίοδος όπου θα λύσετε τα θέματα του παρελθόντος, θα διεκδικήσετε στον ερωτικό τομέα και ίσως γίνετε κυριαρχικοί και λίγο ζηλιάρηδες. Την εβδομάδα αυτή, να είστε προσεκτικοί με αποφάσεις που αφορούν συναισθηματικά ή επαγγελματικά ζητήματα, γιατί ίσως σας διαφεύγει κάποια σημαντική λεπτομέρεια.

Motto της εβδομάδας: Μην αφήσετε τις καταστάσεις να σας παρασύρουν και να αλλοιώσουν το χαρακτήρα σας, παρατηρήστε τα γεγονότα από απόσταση και θα αποφύγετε τις κακοτοπιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
H Αφροδίτη μπαίνει στο Σκορπιό και μαζί με το Δία και τον Ήλιο, συγκροτούν ένα πολύ δυναμικό τρίδυμο που σας επηρεάζει άμεσα. Σας κάνει να κινηθείτε γρηγορότερα σε σχέση με το παρελθόν, με μεγαλύτερη σιγουριά, αυτοπεποίθηση και δύναμη. Νιώθετε να ξαναβρίσκετε το χαμένο σας εαυτό κι η Αφροδίτη, σας δίνει αίγλη και λάμψη. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται από τις πλανητικές επιδράσεις, σας ωθούν να φύγετε από το παλιό και να πάτε προς το καινούριο. Μην καθυστερείτε αυτές τις αλλαγές και μην τις φοβάστε, γιατί δίνετε στους γύρω σας την αίσθηση πως είστε αρνητικοί κι ιδιοτελείς, γεγονός το οποίο δεν ισχύει.

Motto της εβδομάδας: Μη φοβάστε, τολμήστε να κάνετε αλλαγές και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιτέλους έχουμε καλά νέα, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σας και σας κάνει να αισιοδοξείτε, να έχετε διάθεση για ζωή και να αφήσετε πίσω σας τη σοβαροφάνεια και την υπερβολική ωριμότητα που επέβαλλε ο Κρόνος. Τώρα επανέρχεστε πιο σοφοί, ωριμότεροι, συνειδητοποιημένοι, με αυτοπεποίθηση κι ανεβασμένη αυτοεκτίμηση, με τη ζωή να ανοίγεται μπροστά σας με πολύ διαφορετικό τρόπο. Είστε άνθρωποι της χαράς, εμπιστεύεστε το Θεό και το σύμπαν κι ακολουθείτε το καλό, το οποίο σας συγκινεί και σας εξιτάρει. Βρίσκεστε σε μια περίοδο περισυλλογής όσον αφορά το παρελθόν και διαρκούς προσπάθειας για να προλάβετε το μέλλον.

Motto της εβδομάδας: Η αγάπη και η συζήτηση θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε τα λάθη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ανανεώνεστε με κάποιο τρόπο, αναπτύσσετε καλλιτεχνικές δραστηριότητες, ασχολείστε με το σύνολο και την κοινωνική προσφορά. Βρίσκεστε στο κοινωνικό επίκεντρο, γεγονός που βοηθά στα επαγγελματικά σας. Η συναναστροφή σας με άτομα επαγγελματικά και κοινωνικά καταξιωμένα, σας δίνει την ευχαρίστηση πως είστε πετυχημένοι και πως τα έχετε καταφέρει, γεγονός πολύ σημαντικό για εσάς. Νιώθετε καλά αυτό το διάστημα, βάζετε νέους στόχους κι έχουν αναπτερωθεί οι ελπίδες σας, γι’  αυτό μην επηρεάζεστε από κρίσεις προσώπων του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Motto της εβδομάδας: Μην κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας, ούτε να νιώθετε ενοχές και μη ζητάτε έγκριση, για τα πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάνετε επεκτάσεις αυτό το διάστημα υπό πίεση, γιατί τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένατε, οπότε αναγκαστικά κάνετε μια νέα αρχή. Πρέπει να μπείτε στα βαθιά, να γίνετε άνθρωποι του «κοντρόλ» και του πάθους κι αυτό σας φαίνεται ως δοκιμασία. Είναι όμως μια θετική δοκιμασία, γιατί οι πλανήτες που σας δοκιμάζουν είναι καλότυχοι. Παρουσιάζετε ένα διαφορετικό πρόσωπο, γίνεστε πιο διεκδικητικοί, δείχνετε ενδιαφέρον για υλικά αγαθά, οικονομικές απολαβές κι εξουσία.

Motto της εβδομάδας: Τα έντονα συναισθήματα, το πάθος και ο ανταγωνισμός, βοηθούν να ανανεωθείτε και να ζήσετε μια νέα πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ζείτε μια διαφορετική πραγματικότητα, θέλετε να αναβαθμίσετε τη ζωής σας, να βελτιωθείτε ως άτομα και να ασχοληθείτε περισσότερο με τη μάθηση και την ευρύτητα του του πνεύματος σας. Θα κάνετε συνεργασίες με άτομα τα οποία δε συμφωνείτε και δε σας ταιριάζουν. Όμως, αναγκαστικά θα συμβιβαστείτε προκειμένου να πετύχετε το στόχο σας και τελικά το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο από το αναμενόμενο.
Motto της εβδομάδας: Μην είστε αφηρημένοι, να διασταυρώνετε τις πληροφορίες και κάνετε τα πράγματα «εδώ και τώρα».

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου