ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Πάμε να γνωρίσουμε τους πιο παιχνιδιάρηδες , άτακτους και αξιολάτρευτους άντρες του ζωδιακού!



Υπάρχουν κάποιοι άντρες που ξέρουν μια χαρά να παίζουν με το μυαλό σου, και το κάνουν για να σε φτάσουν στα όρια της αγάπης. Είναι λίγο «κακά αγόρια», που θέλουν να σε κάνουν να τους ερωτευτείς. Πάμε να γνωρίσουμε τους πιο παιχνιδιάρηδες και άτακτους και αξιολάτρευτους άντρες του ζωδιακού!

Πρώτος  καλύτερος παιχνιδιάρης , άτακτος μα όμως περιζήτητος και αξιολάτρευτος ο
...Ζυγός
Ο άρχοντας του παιχνιδιού. Ναι, αλλά αγαπάει με πάθος κιόλας, δεν παίζει για να παίζει. Πολύ έμπειρος εραστής, είναι γεννημένος για να ζει μεγάλες στιγμές, και να χαρίζει ηδονή. Του αρέσει να φλερτάρει, και ξέρει να το κάνει από ένστικτο . Ξέρει πάντα τι θέλεις να ακούσεις και θα στο πει. Αλλά είναι και απαιτητικός. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση παιχνίδι που δεν καταλήγει σε παθιασμένο έρωτα! Είναι από τους λίγους άντρες που πραγματικά αγαπάει και εκτιμάει γυναίκα που πάει μαζί του από το πρώτο ραντεβού . Δεν έχει καμία αναστολή στον έρωτα, και θα ασχοληθεί μαζί σου μέχρι να λιώσεις! Ό,τι του ζητήσεις θα σου το δώσει. Αν σε αγαπήσει, και αγαπάει εύκολα, θα έχεις έναν άντρα για πάντα,  φτάνει να τον αντέχεις! Είναι λίγο τρελούτσικος…
Δίδυμοι
Τι παιδί και ο Δίδυμος! Απίστευτος όταν θέλει να φλερτάρει. Κατ’ αρχάς, το να σε φλερτάρει Δίδυμος, είναι τίτλος τιμής, γιατί είναι μισογύνης, λιγάκι! Όχι για άλλον λόγο, εκτιμάει πάρα πολύ το μυαλό και αν κάποια γυναίκα παριστάνει ότι δεν έχει, απλά δεν ασχολείται μαζί της. Είναι ο τύπος του άντρα που θα σε καρφώσει με τα μάτια του, θα σε κάνει να νιώσεις αμήχανα μέσα σε κόσμο, θα σου ψιθυρίσει απίστευτα πράγματα και θα σε κάνει να κοκκινίσεις, και αν φτάσετε να κάνετε έρωτα, θα σε πεθάνει! Πανέξυπνος εραστής, γεμάτος νέες ιδέες, που δεν τις ξέρει κανένας άλλος! Είναι ικανός να σε κυνηγήσει μέχρι το τέλος του κόσμου. Εννοείται, ότι όταν αγαπήσει, είναι επίσης ικανός να κάνει μεγάλες τρέλες, γιατί δεν το έχει και πολύ να τα τινάξει όλα στον αέρα για την αγάπη του!
Τοξότης
Γλυκός, ερωτικός, με κάτι μάτια που πετάνε φωτιές, έξυπνος, πνευματώδης και φλογερός. Δηλαδή, Τοξότης! Είναι μεν φλογερό ζώδιο, αλλά το παιχνίδι το αγαπάει και μπορεί και να περιμένει στον έρωτα, δεν είναι από τους άντρες που ορμάνε. Το ερωτικό του παιχνίδι, μπορεί και να μην το καταλάβεις στην  αρχή. Του αρέσει να παριστάνει το φιλαράκι. Ναι, αλλά ένα φιλαράκι με όλη την καλή διάθεση να σε λιώσει στην αγκαλιά του! Πολύ ωραίος εραστής, πολύ δυνατός και πολύ αισιόδοξος, δεν θα σε κουράσει με βαθιά υπαρξιακά ζητήματα, παρ’ όλο που έχει ψυχικό βάθος . Το έχει, αλλά δεν πρήζει κανέναν, τα λύνει μόνος του τα θέματά του. Προτιμάει να σου κάνει έρωτα, να γελάτε, να περνάτε τέλεια, παρά να ασχολείται με βαθιά ζητήματα που καταλήγουν σε αδιέξοδο.
Ιχθείς
Ο άντρας που παίζει και με σένα και με τον εαυτό του. Ο τρόπος που αγαπάει, και ο τρόπος που φλερτάρει, έχει κάτι το ονειρικό. Αν σε θέλει, θα νιώθεις μια μόνιμη πηγή ενέργειας να απλώνεται γύρω σου. τα μάτια του θα σε καρφώσουν γλυκά και ονειροπόλα και θα αρχίσει το πολύ λεπτό και διάφανο παιχνίδι του για να σε κατακτήσει. Μπορεί να γίνει πάρα πολύ επικίνδυνος, πολλοί Ιχθείς χωρίζουν ζευγάρια κλέβοντας τις γυναίκες! Ο έρωτάς του είναι γεμάτος αισθησιασμό και ξέρει καλά να παίζει το παιχνίδι  του, γιατί ξέρει βασικά τα πάντα! Μπορεί να σε κάνει να τρελαθείς από προσμονή, πότε θα είστε μόνοι σας, για αν ζήσεις όλα αυτά που υπόσχεται η ματιά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου