ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!

Πλήθος νέων ταινιών κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες. Μεταξύ αυτών και μια ελληνική παραγωγή, καθώς και ένα animation.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...


«The Equalizer»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άντουαν Φούκουα με τους: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Μάρτον Τσόκας, Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Ντέιβιντ Χάρμπορ

Ο Ρόμπερτ Μακόλ, ένας μυστηριώδης μεσήλικας που δουλεύει ως εργάτης σε ένα πολυκατάστημα και περνάει το χρόνο του διαβάζοντας σε ένα ήσυχο, συνοικιακό καφέ. Εκεί θα γνωρίσει την Τέρι, μια ρωσικής καταγωγής πόρνη που θέλει να γίνει μουσικός. Όταν τα αφεντικά της νεαρής κοπέλας τη στείλουν στην εντατική, ο Ρόμπερτ θα φανερώσει την «άγνωστη», σκοτεινή πλευρά του.


«The Guest»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άνταμ Γουίνγκαρντ με τους: Νταν Στίβενς, Σίλα Κέλι, Μάικα Μονρό

Ένας άγνωστος άντρας εμφανίζεται στο σπίτι των Πίτερσον και συστήνεται ως συμπολεμιστής του γιου της οικογένειας, ο οποίος έχει σκοτωθεί στο μέτωπο. Φιλικός και γοητευτικός, εγκαθίσταται για λίγες μέρες μαζί τους, αρχίζοντας να επηρεάζει όλους με τη μυστηριώδη συμπεριφορά του.


«Ένας Πύργος στην Ιταλία»

Γαλλοϊταλική ταινία, σκηνοθεσία Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι με τους: Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι, Λουί Γκαρέλ, Φίλιπο Τίμι, Ξαβιέ Μποβουά

Για να αντιμετωπίσει τα οικονομικά της προβλήματα, η αρχοντική οικογένεια των Ρόσι Λέβι σκέφτεται να αρχίσει να εκποιεί την περιουσία της, κάτι που δημιουργεί προστριβές ανάμεσα στα μέλη της. Ένα απ’ αυτά, η Λουίζ, γνωρίζει την ίδια στιγμή έναν πολύ νεαρότερό της ηθοποιό, τον οποίο ερωτεύεται παράφορα.



«Palo Alto»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζία Κόπολα με τους: Έμα Ρόμπερτς, Τζέιμς Φράνκο, Τζακ Κίλμερ, Νατ Γουλφ

Η ντροπαλή κι ευαίσθητη Έιπριλ διχάζεται ανάμεσα στο πάθος που νιώθει για το μεγαλύτερο σε ηλικία προπονητή της και τη συμπάθεια για τον εσωστρεφή συμμαθητή της Τέντι, ο οποίος είναι ερωτευμένος μαζί της.


«Ο Αξέχαστος Μήνας»

Καναδέζικη ταινία, σκηνοθεσία Ντον ΜακΚέλαρ με τους: Μπρένταν Γκλίζον, Τέιλορ Κιτς, Γκόρντον Πίνσεντ

Στο λιμανάκι του Τικλ Χεντ η αλιεία έχει σταματήσει εδώ και χρόνια να συντηρεί τους λιγοστούς εναπομείναντες κατοίκους, οι οποίοι επιβιώνουν αποκλειστικά με επιδόματα. Μόνη τους ελπίδα η δημιουργία ενός εργοστασίου πετροχημικών, για την εγκατάσταση του οποίου όμως απαιτείται η μόνιμη παρουσία γιατρού. Όταν η τύχη τους χτυπήσει την πόρτα και ο νεαρός Δρ. Λιούις εμφανιστεί στο ήσυχο λιμανάκι για να εκτίσει τη μηνιαία ποινή κοινωνικής εργασίας που του έχει επιβληθεί, οι 120 κάτοικοι θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στον τόπο τους.


«Στο Σπίτι»

Ελληνογερμανική ταινία, σκηνοθεσία Αθανάσιος Καρανικόλας με τους: Μαρία Καλλιμάνη, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Γιάννη Τορτέκη

Η Νάντια, μια 45άρα γυναίκα από τη Γεωργία, εργάζεται ως οικιακή βοηθός εδώ και 12 χρόνια για μια νεόπλουτη ελληνική οικογένεια. Η μεταξύ τους σχέση, όμως, θα αλλάξει όταν η υγεία της κλονιστεί από μια σοβαρή νευρολογική ασθένεια, ενώ τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας γίνονται ασφυκτικά.


«Το Παιδί με την Κουρδιστή Καρδιά»

Animation,σκηνοθεσία Στεφάν Μπερλά, Ματίας Μαλζιέ

Στο Εδιμβούργο του 1874, ο Ζακ γεννιέται με παγωμένη καρδιά. Για να τον σώσει, η μητέρα του τον εγκαταλείπει στο κατώφλι μιας ανορθόδοξης γιατρού, η οποία αντικαθιστά την καρδιά του με ένα μηχανικό ρολόι κούκου. Έτσι, ο Ζακ μεγαλώνει αποφεύγοντας τις συγκινήσεις, καθώς του είναι απολύτως απαγορευμένο να ερωτευτεί.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου