ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 28 Απριλίου 2019

Τι πιστεύουν οι μουσουλμάνοι για την Σταύρωση του Χριστού!

Γενικά οι μουσουλμάνοι σέβονται και υπολήπτονται τον Ιησού. Τον θεωρούν έναν από τους μεγαλύτερους Απεσταλμένους που έστειλε ο Αλλάχ στην ανθρωπότητα. Σχετικά πάντως με την Σταύρωση οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν .....
.... ότι ο Ιησούς δε σταυρώθηκε. Ήταν το σχέδιο των εχθρών του Ιησού να τον σταυρώσουν, αλλά ο Αλλάχ τον Έσωσε και τον Εξύψωσε κοντά Του. Και απεικονίστηκε ο Ιησούς στον αντικαταστάτη του.

Οι εχθροί του Ιησού πήραν αυτόν τον άντρα νομίζοντάς τον για τον Ιησού, και τον σταύρωσαν, πιστεύοντας ότι ήταν ο Ιησούς.

Ο Αλλάχ είπε: „…. Είπαν: «Σκοτώσαμε τον Μεσσία Ιησού, τον υιό της Μαρίας, τον απεσταλμένο Του Αλλάχ». Δεν τον σκότωσαν, ούτε τον σταύρωσαν, αλλά τους απεικονίστηκε σ’ άλλον άντρα (και σκότωσαν εκείνον τον άντρα)…)“(Κοράνιο, 4:157




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου