ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Xenia Deli: Η καυτή καλλονή από τη Μολδαβία



Η Deli ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο στα 18 της ποζάροντας για τις εταιρείες «Frederick's of Hollywood» και «Beach Bunny. Η συνεργασία αυτή της άνοιξε πολλές επαγγελματικές πόρτες, με αποτέλεσμα να μετακομίσει στην Αμερική για να εργαστεί ως μοντέλο


Για τις σελίδες του περιοδικού «C-Heads» του Οκτωβρίου πόζαρε η 24χρονη καυτή Xenia Deli, η οποία είναι μοντέλο από τη Μολδαβία και περιζήτητη για φωτογραφήσεις εσωρούχων και μαγιό.

Η Deli ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο στα 18 της ποζάροντας για τις εταιρείες «Frederick's of Hollywood» και «Beach Bunny. Η συνεργασία αυτή της άνοιξε πολλές επαγγελματικές πόρτες, με αποτέλεσμα να μετακομίσει στην Αμερική για να εργαστεί ως μοντέλο.

Σήμερα ζει και εργάζεται μεταξύ Μαϊάμι και Λος Αντζελες και είναι γνωστή με το χαρακτηρισμό "πριγκίπισσα της Μολδαβίας". Κάποιοι θεωρούν ότι μοιάζει πολύ με τη Αυστραλέζα καλλονή Miranda Kerr.

Το 2011 κέρδισε τον τίτλο Beach Bunny model ενώ τον Ιούνιο που μας πέρασε η Deli περπάτησε στην πασαρέλα για τη Victoria’s Secret.






















protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου