ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ο Ιωάννου πρώτος καλεσμένος της Γερμανού


Ο Ιωάννου πρώτος καλεσμένος της Γερμανού
Ενα μπουκέτο άνδρες -και τι άνδρες- θα έχει καλεσμένους η Ναταλία Γερμανού στην πρώτη της εκπομπή στον ΑΝΤ1 την ερχόμενη Παρασκευή : Οι συντελεστές της παράστασης ''Ανδρες έτοιμοι για όλα'' θα βρίσκονται στο πλατό του ''Η Γερμανού ξανάρχεται'' , πράγμα που σημαίνει ότι η παρουσιάστρια θα έχει πρώτο καλεσμένο της εκπομπής της, ανάμεσα σε Κόκλα, Τσιμιτσέλη, Ευριπιώτη και Ευθυμιάδη τον αγαπημένο της Μάνο Ιωάννου!

Εξάλλου και ο ίδιος o ηθοποιός είχε δηλώσει τις προάλλες σε συνέντευξή του στο περιοδικό μας και στον Βασίλη Μπουζιώτη σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή της : “Αν με καλέσει γιατί όχι; Και ελπίζω να μου δώσει και τα SOS”!

Προφανώς η παρουσιάστρια άκουσε την επιθυμία του και αποφάσισε να ''στήσει'' την πρώτη εκπομπή πάνω στην παράσταση, όπου πρωταγωνιστεί ο καλός της. Ιντριγκαδόρικη η πρεμιέρα της, για να δούμε και πως θα πάει και η τηλεθέαση στο νέο της "σπίτι". 
                                    

Συνεντεύξεις εκ βαθέων, βίντεο, εκπλήξεις και πολλά πολλά συνθέτουν το παζλ του καινούριου τοκ σόου της Γερμανού, η πρώτη εκπομπή του οποίου θα γυριστεί την ερχόμενη εβδομάδα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου