ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

5 πράγματα που δε πρέπει να βρει στο ψυγείο σου

ψυγείο,εργένης,ραντεβού,σεξ, εργένικο σπίτι,galsnguys,gals and guys

Περιμένεις να έρθει γυναίκα στο σπίτι η οποία, μάλιστα, ξεπερνά τις προσδοκίες σου, λόγω πεσμένης σεζόν, και είσαι κομματάκι ενθουσιασμένος και αποφασισμένος να την εντυπωσιάσεις για να την κρατήσεις τουλάχιστον ένα μήνα.

Έτσι, παρόλο που δεν το συνηθίζεις, έχεις σφουγγαρίσει, ξεσκονίσει, συμμαζέψει και ξεβουλώσει τη μπανιέρα με το κλασικό και αξεπέραστο tu-bo-flo που τώρα πια λειτουργεί και με κρύο νερό.
Επίσης, έχεις κάνει μπάνιο,  έχεις ξυριστεί, έχεις μαγειρέψει delivery και έχεις θυμηθεί να περάσεις από τη κάβα για να πάρεις ένα κόκκινο κρασί μιας  και όλα γύρω σου φωνάζουν ότι τοred wine είναι μόδα.
εργένης,εργενης μαγειρικη,εργενης κοπελα,master εργένης,ραντεβού,σεξ,εργένικο σπίτι
Είναι όλα στη τρίχα και είσαι έτοιμος να ανάψεις τα αμέτρητα ρεσό κεράκια που έχεις τοποθετήσει γύρω στο σαλόνι για να κάνεις ατμόσφαιρα, όταν θυμάσαι πως μπορεί να έχεις ελέγξει τα πάντα γύρω αλλά έχεις ξεχάσει να σινιάρεις το ψυγείο στο οποίο επικρατεί, πάντα, μια αναστάτωση. Στιγμιαία σου περνάει από το μυαλό να το αφήσεις έτσι όπως είναι.
Ποια γυναίκα ανοίγει το ψυγείο τη πρώτη φορά που επισκέπτεται ένα σπίτι.

Καμιά!

Μια γυναίκα, όμως, που κοιμάται στο σπίτι αυτό και το επόμενο πρωί ψάχνει τρόπους ναπατήσει στα πόδια της για να την κάνει, ανοίγει και το ψυγείο και τα ντουλάπια και τον βραστήρα.

Επειδή, λοιπόν, έχεις μεγάλες βλέψεις για το βράδυ και ελπίζεις ότι θα σας βρει μαζί και το πρωί, καλό είναι να ανοίξεις τη πόρτα του ψυγείου και να αναλάβεις δράση ή τουλάχιστον να απομακρύνεις εκείνα τα πράγματα που δε πρέπει ποτέ να βρει μέσα:

- Τα τάπερ της μάνας σου. Ή έστω, τα ξεχασμένα τάπερ με το φαγητό της μάνας σου που πλέον είναι αποικία από μύκητες, έχουν πράσινο χρώμα και αν τα ανοίξεις κινδυνεύεις να πεθάνεις από αναθυμιάσεις.
- Τις 37 μπύρες. Καλά μη βγάλεις και τις 37, τις 7 άσε τις στο βάθος σαν ξεχασμένο έπαθλο. Έτσι, δε θα σε περάσει για αλκοολικό ούτε θα υποψιαστεί ότι μαζεύεστε κάθε τρεις και λίγο με τη μπακουροπαρέα για να δείτε μπάλα. Όλεεεεεε!!
- Το yoko choco και τις γαλακτοφέτες kinder. Φαντάσου πόσο θα γελάσει αν βρει στο ψυγείο σου παλιμπαιδιστικά τεκμήρια και πόσο ρόμπα θα σε κάνει στις φίλες της. Α! Και μιας και θα πετάξεις το σοκολατούχο γάλα, δεν βγάζεις από το ντουλάπι και εκείνα τα δρακουλίνια που όλες οι γυναίκες αγαπούν να μισούν γιατί κολλάει στα δόντια;
Είπαμε. Πρέπει να είσαι άψογος για μια νύχτα.
ψυγείο,εργένης,ραντεβού,σεξ, εργένικο σπίτι,galsnguys,gals and guys

- Το τσίπουρο και τον μαρινάτο γαύρο. Αυτά, τα δύο αποτελούν ομάδα για αυτό και αντιμετωπίζονται σαν ένα πράγμα. Έτσι και αλλιώς, όταν είναι να βγει το ένα από το ψυγείο βγαίνει μαζί του και το άλλο. Λοιπόν αυτά τα 2 που είναι 1 πρέπει να φύγουν από το οπτικό πεδίο της γιατί είναι σίγουρα ότι θα τα χαρακτηρίσει λαϊκά και απαράδεκτα. Μετά, μάλιστα, την πολλαπλή επανάληψη του «Πενήντα- πενήντα» στο Mega, σύσσωμο το γυναικείο κίνημα έχει αποκηρύξει τα τσιπουράδικα.

- Τις πέντε, ρετρό πάστες ποντικάκια. Δεν είναι το σχήμα που θα την χαλάσει. Ούτε και η γεύση. Όμως, να…  πέντε πάστες αν δεν κάνεις ναρκωτικά σημαίνει ότι δεν κάνεις σεξ. Κατά συνέπεια, είσαι λιγούρης. Είσαι ο καλό μύλος που αλέθει για να μη σκουριάσει. Είσαι κατάπτυστος. Είσαι εκείνος που δεν περιμένει.
Βγάλε, λοιπόν, το κουτί με τα την γλυκιά αμαρτία, κράτησε μια πάστα σε ένα πιάτο και τις υπόλοιπες δώσε τις στον γείτονα ο οποίος, μάλλον, δεν έχει ανάλογα σχέδια για το βράδυ και δε θα χαλαστεί καθόλου να χτυπήσει ένα ποντικάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου