ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ο Απόλλωνας Λεμεσσού άντεξε κόντρα στη Λάτσιο (0-0) και διατηρεί ελπίδες πρόκρισης.

Το παλεύει ο Απόλλωνας

10ος Όμιλος
Στο ΓΣΠ ο Απόλλωνας Λεμεσσού υποδέχθηκε την κυπελλούχο Ιταλίας Λάτσιο, έχοντας ως πρώτο στόχο να μη χάσει ώστε να παραμείνει στο -1. Αυτό ήθελαν οι Κύπριοι, αυτό πέτυχαν καθώς κράτησαν τον αντίπαλο στο 0-0. Οι Λατσιάλι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έκαναν 27 τελικές προσπάθειες και είχαν ευκαιρίες με τους Ερνάνες, Κεϊτά Μπαλντέ και Φλόκαρι, χωρίς όμως να εκμεταλλευτούν κάποια.
Οσο για τους Κύπριους, προσπάθησαν σε κάποιες περιπτώσεις με τον Παπούλη αλλά δύο φορές, από καλή θέση, δεν κατάφερε να βρει στόχο, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Δεν τα κατάφερε, το 0-0 έμεινε ως το τέλος και ο Απόλλωνας παρέμεινε στο -1 από την Λάτσιο.
Αποτελέσματα
Απόλλων Λεμεσού-Λάτσιο 0-0
Τράμπζονσπορ-Λέγκια 2-0

Βαθμολογία
1. Τράμπζονσπορ   7
2. Λάτσιο   5
3. Απόλλων Λεμεσού   4
4. Λέγκια   0

6ος Όμιλος
Αποτελέσματα
Μπορντό-ΑΠΟΕΛ 2-1
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-0

Βαθμολογία
1. Άιντραχτ   9
2. Μακάμπι Τελ Αβίβ   4
3. Μπορντό   3
4. ΑΠΟΕΛ   1

1ος Όμιλος
Αποτελέσματα
Σουόνσι-Κούμπαν 1-1
Βαλένθια-Σεντ Γκάλεν 5-1

Βαθμολογία
1. Σουόνσι   7
2. Βαλένθια   6
3. Σεντ Γκάλεν   3
4. Κούμπαν   1

2ος Όμιλος
Αποτελέσματα
Τσερνομόρετς-Λουντογκόρετς 0-1
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Αϊντχόφεν 0-0

Βαθμολογία
1. Λουντογκόρετς   9
2. Αϊντχόφεν   4
3. Τσερνομόρετς   3
4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ   1

3ος Όμιλος
Αποτελέσματα
Έλφσμποργκ-Έσμπιεργκ 1-2
Ζάλτσμπουργκ-Σταντάρ Λιέγης 2-1

Βαθμολογία
1. Ζάλτσμπουργκ   9
2. Έσμπιεργκ   6
3. Έλφσμποργκ   1
4. Σταντάρ Λιέγης   1

4ος Όμιλος
Αποτελέσματα
Γουίγκαν-Ρούμπιν 1-1
Ζούλτε Βαρέγκεμ-Μάριμπορ 1-3

Βαθμολογία
1. Ρούμπιν   7
2. Γουίγκαν   5
3. Μάριμπορ   3
4. Ζούλτε Βαρέγκεμ   1

5ος Όμιλος
Αποτελέσματα
Πάσος Φερέιρα-Ντνίπρο 0-2
Φιορεντίνα-Παντούρι 3-0

Βαθμολογία
1. Φιορεντίνα   9
2. Ντνίπρο   6
3. Παντούρι   1
4. Πάσος Φερέιρα   1

7ος Όμιλος
Εύκολα η Ντιναμό


Η Ντιναμό επιβλήθηκε εύκολα και άνετα 3-0 της Τουν στο Κίεβο και έκανε ακόμη ένα βήμα στο να ξεπεράσει την... κρίση. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έστω και αν οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με... ενθουσιασμό, και πήραν το προβάδισμα στο 35' με εκπληκτικό σουτ του Γιαρμολένκο. Οι παίκτες του Μπλαχίν είχαν τον έλεγχο μετά το γκολ, απειλήθηκαν ελάχιστα και στο 60' ο Μποκανί τελείωσε το παιχνίδι για το 2-0 με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι κατέβασαν στροφές και έκαναν το τελικό 3-0 στο 78' στην αντεπίθεση με τον Γκούσεβ.
Αποτελέσματα
Γκενκ-Ραπίντ Βιέννης 1-1
Ντιναμό Κιέβου-Τουν 3-0

Βαθμολογία
1. Γκενκ   7
2. Ντιναμό Κιέβου   4
3. Τουν   3
4. Ραπίντ Βιέννης   2

8ος Όμιλος
Γκέλα και πρωτιά η Σεβίλλη
Αν και ίδρωσαν, οι Ανδαλουσιάνοι απέφυγαν την ήττα στην Τσεχία από την Σλόβαν Λίμπερετς και με το 1-1 βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου τους με 7 βαθμούς. Το σύνολο του Ουνάι Εμερι βρέθηκε να χάνει στο 20' από το ωραίο διαγώνιο σουτ του Ράμπουσιτς και χρειάστηκε να μείνουν οι γηπεδούχοι με δέκα (αποβολή του τερματοφύλακα, Κοβάρ στο 78') για να μπορέσουν να ισοφαρίσουν με τον Ματσίν από την ασίστ του Κέβιν Γκαμεϊρό.

Ούτε τώρα η Φράιμπουργκ
Η Εστορίλ κατάφερε να... αποδράσει με ισοπαλία 1-1 από την Γερμανία, αφήνοντας την Φράιμπουργκ χωρίς νίκη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά, πήραν δίκαια το προβάδισμα στο 11΄με τον Νταριντά και έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Από την στιγμή που δεν κατάφεραν να τελειώσουν το παιχνίδι από το πρώτο 45λεπτο, όμως, τελικά το πλήρωσαν... Οι Πορτογάλοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 53' με τον Σεμπά να κάνει το 1-1 μετά από ωραία ασίστ του Λεάλ. Παρά τις αλλαγές του Στράιχ, που έκαναν την Φράιμπουργκ επιθετική, οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες μέχρι το τέλος, με το 1-1 να παραμένει.

Αποτελέσματα
Σλόβαν Λίμπερετς-Σεβίλλη 1-1
Φράιμπουργκ-Εστορίλ 1-1

Βαθμολογία
1. Σεβίλλη   7
2. Σλόβαν Λίμπερετς   5
3. Φράιμπουργκ   2
4. Εστορίλ   1

9ος Όμιλος
Με Γκρενιέ η Λιόν
Μετά από σχεδόν ένα μήνα η Λιόν γεύτηκε τη χαρά της νίκης, καθώς με γκολ του Γκρενιέ επιβλήθηκε 1-0 της Ριέκα στο «Ζερλάν». Οι παίκτες του Γκαρντ αυτοί τη φορά έκαναν το παιχνίδι τους, ικανοποίησαν, έχασαν ευκαιρίες και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Λακαζέτ (9' και 41'), Γκρενιέ (11') είχαν καλές στιγμές, όμως το 0-0 παρέμενε, με τους Κροάτες να μην μπορούν να ακολουθήσουν στον ίδιο ρυθμό. Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους «λιονέ» να είναι καλύτεροι, να χάνουν ευκαιρίες και τελικά να φτάνουν στο γκολ με κεφαλιά του Γκρενιέ μετά από σέντρα του Μαλμπράνκ στο 67'. Οι φιλοξενούμενοι νωρίτερα είχαν απειλήσει με τους Μπένκο (48') και Αλισπάχιτς (58'), όμως δεν κατάφεραν να «κλέψουν» το παιχνίδι.

Πρώτη νίκη για Μπέτις
Με χρυσό σκόρερ τον Βαντίγιο η Μπέτις επιβλήθηκε 1-0 της Γκιμαράες στη Σεβίλλη για την πρώτη της νίκη στο Europa League μετά από δύο ισοπαλίες. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερο στο ματς, όμως σιγά-σιγά οι παίκτες του Μελ ισορρόπησαν και άρχισαν να βγαίνουν στην επίθεση. Στο 37' ήρθε και η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία για την Μπέτις στο πρώτο μέρος με τον Μολίνα. Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ για τους Ανδαλουσιάνους, καθώς στο 50' ο Βαντίγιο με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και απειλήθηκαν μόνο στα τελευταία λεπτά, όταν οι Πορτογάλοι τα έπαιξαν όλα για όλα. Δεν κατάφεραν, όμως, να πάρουν κάτι από ματς, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Αποτελέσματα
Λιόν-Ριέκα 1-0
Μπέτις-Γκιμαράες 1-0

Βαθμολογία
1. Λιόν   5
2. Μπέτις   5
3. Γκιμαράες   4
4. Ριέκα   1

11ος Όμιλος
Ευκολα η Τότεναμ
Η ομάδα του Αντρέ Βίλας-Μπόας πηγαίνει τραίνο και στο Europa League καθώς πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο επικράτησε 2-0 της Σέριφ στην Μολδαβία και είναι πρώτη και καλύτερη στον όμιλο έχοντας κάνει το 3x3. Οι Σπερς άνοιξαν το σκορ στο 12' με κεφαλιά του Βερτόνγκεν μετά τη σέντρα του Ερικσεν από δεξιά με τον Ντεφόε να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα  με δυνατό δεξί σουτ.

«Πρώτη» για Ανζί
Η Ανζί έφτασε επιτέλους στην πρώτη της νίκη στη σεζόν, καθώς με γκολ του Μπουρμίστροβ επιβλήθηκε 1-0 της Τρόμσο στην... εξορία του Ραμένσκαε (κοντά στην Μόσχα). Οι Νταγκεστανοί ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, είχαν δοκάρι με τον Αχμέντοβ και έφτασαν στο γκολ με τον Μπουρμίστροβ στο 19' μετά από ασίστ του πρώτου. Οι παίκτες του Γκατζίεβ είχαν τον έλεγχο, απείλησαν ξανά με Σολομάτιν και Μπουρμίστροβ, ενώ στην επανάληψη έριξαν ρυθμό. Οι Νορβηγοί απέδειξαν και πάλι ότι είναι σε κρίση, απείλησαν ελάχιστα και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Αποτελέσματα
Ανζί-Τρόμσο 1-0
Σέριφ Τίρασπολ-Τότεναμ 0-2

Βαθμολογία
1. Τότεναμ   9
2. Ανζί   4
3. Σέριφ   2
4. Τρόμσο   1

12ος Όμιλος
Αποτελέσματα
Σαχτσιόρ Καραγκαντί-Άλκμααρ 1-1
ΠΑΟΚ-Μακάμπι Χάιφα 3-2

Βαθμολογία
1. ΠΑΟΚ   7
2. Άλκμααρ   5
3. Σαχτιόρ   2
4. Μακάμπι Χάιφα   1



gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου