ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

EEEE ΚΟΠΕΛΙΑ!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΣ, ΟΧΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

EEEE ΚΟΠΕΛΙΑ!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΣ, ΟΧΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
Μήπως θυμάσαι από τα μικράτα σου εκείνο το παραμυθάκι που είναι αυτή υπέρλαμπρη πριγκίπισσα και φιλάει ένα μπλιαχ βάτραχο και αυτός μεταμορφώνεται σε έναν αντίστοιχα υπέρλαμπρο πρίγκιπα μόνο και μόνο επειδή του έδωσε ένα φιλί; Ε, μας έχει κάνει και πολύ χοντρή ζημιά, φίλη μου, στο λέω! Γιατί στην πραγματική ζωή ισχύουν οι εξής δύο διαχρονικές...
    και πανανθρώπινες αλήθειες: 
  • Για εσένα είναι ένα πραγματικό μαρτύριο οι κρέμες, οι δίαιτες, οι γυμναστικές και οι πλαστικές που απαιτούνται για να κάνεις την υπέρλαμπρη πριγκίπισσα.
  • Αν ο άνδρας που σε ενδιαφέρει είναι τύπος-βάτραχος όσο και να τον φιλήσεις δεν πρόκειται να γίνει πρίγκιπας που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω!
Αλλά (!) για να είμαστε και ειλικρινείς μεταξύ μας, η συνηθέστερη περίπτωση που κυκλοφορεί είναι να φαίνεται κάποιος εκ πρώτης όψεως πρίγκιπας και τσουπ (!) αφού τον φιλήσεις να μεταμορφωθεί ξαφνικά σε βάτραχο! Η μαλακία είναι ότι ποτέ δεν γράφτηκε σχετικό παραμύθι! Μήπως να το γράφαμε εμείς ως κληρονομιά στις μελλοντικές γενιές κοριτσιών; Για σκέψου το σοβαρά σε παρακαλώ πολύ. Τέλος πάντων, εσύ μην μου ταράζεσαι γιατί ίσως τελικά να μην γίνεται και τόσο ξαφνικά αυτή η μεταμόρφωση! Αν κοιτάξεις λίγο πιο προσεκτικά θα διαπιστώσεις ότι τα εμφανίζει τα μπλιαχ συμπτωματάκια του βατράχου ο δικός σου ….
Δεν είναι αξιόπιστος. Όλοι κάνουμε λάθη ή μπλέκουμε σε παρεξηγήσεις ειδικά στις ερωτικές μας σχέσεις. Αλλά αν έχει κάνει πάγια τακτική του το να εξαφανίζεται για μέρες, το να αργεί στα ραντεβού σας, να σου ακυρώνει κάτι τελευταία στιγμή… ίσως να μην εμπίπτει απλώς στην κατηγορία «άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε» και πρέπει απλώς να παίρνεις και εσύ τα χαμπάρια σου σιγά σιγά και να την κάνεις με ελαφρά ,πριγκιπικά πηδηματάκια μακριά!
Δεν σε συστήνει σε κανέναν. Η αλήθεια είναι ότι ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του ρυθμό να αφομοιώνει νέους ανθρώπους στη ζωή του και σίγουρα δεν εννοούμε ότι είναι απαραίτητο να ενταχθείς πλήρως στο φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον από το πρώτο καιρό της σχέσης ! Αλλά δεν είναι φυσιολογικό να έχουν περάσει κάποιοι μήνες που βγαίνετε και να μην έχει τύχει ποτέ να γνωρίσεις κανέναν. Δώσε του χρόνο αλλά έχε υπόψη σου ότι αυτό μπορεί να είναι ένδειξη ή ότι κρύβει κάτι ή ότι δεν βλέπει το μεταξύ σας όσο σοβαρά το βλέπεις εσύ.
Πάντα επικοινωνείς εσύ μαζί του. Εντάξει, γενικά οι άντρες δεν τα πάνε και τόσο καλά με την επικοινωνία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν κάνεις εσύ την κίνηση να τον πάρεις τηλέφωνο ή να του στείλεις μήνυμα, δεν θα επικοινωνήσετε καθόλου! Δεν είπαμε να είναι κολλημένος πάνω σου αλλά το να φροντίζεις μόνο εσύ για να μην υπάρχει μεταξύ σας επαφή είναι τουλάχιστον εξαντλητικό! Άσε που μόνο χειρότερη μπορεί να γίνεται η κατάσταση όσο περνάει ο καιρός και προχωράει η σχέση. Το θέλεις εσύ αυτό;
Δεν σου ανοίγεται. Μπορεί να περνάς φανταστικά μαζί του, να διασκεδάζετε, να γελάτε, να φλερτάρετε, αλλά μετά από λίγο θα δεις ότι αυτά δεν θα σου είναι αρκετά, θα θέλεις να ανοιχτεί, να μοιραστεί προσωπικά του πράγματα, να αρχίσετε να αποκτάτε οικειότητα. Το να αποφεύγει να σού ανοιχτεί, να σε εμπιστευτεί και άρα να πάρει το ρίσκο να εκτεθεί απέναντι σου είναι πολύ σοβαρή ένδειξη ότι αποφεύγει, ακόμα και υποσυνείδητα, να συνδεθεί συναισθηματικά μαζί σου. Αυτή η συμπεριφορά μόνο ψυχρότητα και απογοήτευση μπορεί να έχει να προσφέρει σε σένα.
«Παίζει» το μάτι του. Τελευταίο και χειρότερο! Ακόμα και σε σοβαρή σχέση να είσαι, ακόμα και παντρεμένη να είσαι, το να φλερτάρεις είναι απολύτως θεμιτό και φυσιολογικό. Αλλά (!) το να κοιτάζει, να τσεκάρει ή ακόμα και να την πέφτει σε άλλες ενώ είστε μαζί δεν το λες καλό!
Δες λοιπόν αν πρόκειται για βάτραχο ή πρίγκιπα πριν αρχίσεις να μοιράζεις φιλιά από εδώ και από εκεί!
marymary

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου