ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Εχει λόγους ο Ολυμπιακός...

Γιατί ο Ολυμπιακός δίνει στο εξωτερικό τους νέους παίκτες του.



Ο Ολυμπιακός δείχνει στην πράξη ότι έχει συγκεκριμένο πλάνο φέτος στις μεταγραφές και το εφαρμόζει. Αυτό δεν αφορά μόνον τους παίκτες που προστίθενται στο ρόστερ, αλλά
και εκείνους που μπορεί να πουληθούν, αλλά και όσους θα δοθούν δανεικοί. 
Και ειδικά για ορισμένους νέους είχε πει εξ αρχής ότι τους δίνει μόνον στο εξωτερικό και η πρώτη επιβεβαίωση ήρθε με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, που όπως αποκάλυψε χθες η «SD», θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αουγκσμπουργκ. 
Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαίωναν τη συγκεκριμένη πρόταση, προσθέτοντας ότι ανάλογη κίνηση έχουν κάνει κι άλλες δύο γερμανικές ομάδες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, η επιλογή έχει ήδη γίνει. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο νεαρός ακραίος έχει μιλήσει με τον προπονητή της Αουγκσμπουργκ, Μάρκους Βάιντσιρλ και τον μάνατζερ του συλλόγου, Στέφαν Ρόιτερ και του έχουν δώσει εγγυήσεις ότι θα είναι βασικός. Πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή πληροφόρησης, στη συμφωνία δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, οι Γερμανοί δέχονται να τον πάρουν για ένα χρόνο και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Η παραχώρηση του Βλαχοδήμου οριστικοποιήθηκε χθες, που ήταν στην Αθήνα ο Ρόιτερ. Στο περιθώριο της παρουσίασης του Τσόρι Ντομίνγκες έγινε γνωστό πως προτάσεις υπάρχουν και για τον Γιάννη Φετφατζίδη. Οι «ερυθρόλευκοι» επίσης το συζητούν μόνο για το εξωτερικό (η διευκρίνιση δίνεται, διότι υπήρξε σενάριο για τον Αρη) και ο νεαρός έχει προταθεί σε ομάδες από την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Αγγλία. Δεν αποκλείεται μάλιστα μία από αυτές να είναι και έκπληξη.

Ο Ολυμπιακός επιμένει γι' αυτούς τους παίκτες να πάνε στο εξωτερικό και δεν το κάνει τυχαία. Ο πρώτος λόγος για να δοθούν έχει να κάνει με τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που θα έχουν αν μείνουν. Ο δεύτερος, που αφορά την επιλογή ξένης ομάδας και δη σε ένα από τα μεγάλα πρωταθλήματα είναι να δουλέψουν καλά και να επιστρέψουν βελτιωμένοι. Και παράλληλα, να δουν πώς είναι το ποδόσφαιρο εκτός συνόρων, να αποκτήσουν εμπειρίες σε όλους τους τομείς, να δουν και τις δυσκολίες ενδεχομένως που θα υπάρξουν και να γυρίσουν με παραστάσεις και πραγματικά καλύτεροι, σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι απλά ένας δανεισμός για να παίξουν. Αν ήταν μόνον αυτό το κριτήριο, θα τους έδιναν σε άλλη ελληνική ομάδα. Η στόχευση είναι διαφορετική και η επιλογή το αποδεικνύει...

ΧΑΝΣΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ
 Εκτός του Βλαχοδήμου όμως υπάρχει κι άλλος νεαρός για τον οποίο υπάρχει πρόταση από τη Γερμανία και συγκεκριμένα για τον Ιωαννίδη, από τη Χάνσα Ροστόκ. Προ ημερών αναφέραμε ότι υπάρχει σκέψη στον Ολυμπιακό να μείνει ως τρίτος φορ ο Διαμαντάκος της Εθνικής Νέων, που έπαιξε στην Τουρκία και να πάει κάπου να παίξει ο νεαρός φορ της Κ-20 και στους «ερυθρόλευκους» μεταφέρθηκε πρόταση της Χάνσα, που πλέον παίζει στην τρίτη κατηγορία για να τον πάρει για έναν χρόνο δανεικό. Με την επισήμανση ότι θα πάρει πολλά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός δεν είχε απαντήσει μέχρι χθες το βράδυ, αλλά είναι μία πρόταση που θα εξεταστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου