ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Η πιο Τραγανή Ζύμη για Πίτσα Έτοιμη με 2 Υλικά Μόνο!

Ένα από τα αγαπημένα φαγητά μικρών και μεγάλων είναι η πίτσα. Ταιριάζει σε κάθε περίσταση, σε ....
..... κάθε εποχή, με κάθε παρέα. Αν σας αρέσει να φτιάχνετε την δική σας σπιτική πίτσα με τους δικούς σας γευστικούς συνδυασμούς από πάνω, σας έχουμε την πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για ζύμη μόνο με 2 υλικά!

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, γίνεται και το αποτέλεσμα, μάλιστα, θα σας εκπλήξει ακόμη περισσότερο. Για να φτιάξετε τη νόστιμη ζύμη της πίτσας, λοιπόν, προμηθευτείτε τα 2 αυτά υλικά.

Φτιάξτε πεντανόστιμη ζύμη με 2 υλικά μόνο!

Τα μόνα που χρειάζεστε είναι 1 φλ. γιαούρτι και 1,5 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του!

Ανακατέψτε σε ένα μπολ το γιαούρτι και το αλεύρι, μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί και να γίνει μια ενιαία μάζα. Ζυμώστε τη ζύμη σας από γιαούρτι και αλεύρι για 8 με 10 λεπτά επάνω σε μια καλά αλευρωμένη επιφάνεια. Αν η ζύμη σας είναι πολύ σφιχτή, προσθέστε λίγο γιαούρτι ακόμα, ενώ αν κολλάει σημαίνει πως χρειάζεται να προσθέσετε λίγο ακόμα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.

Προσοχή μην ρίξετε παραπάνω αλεύρι από όσο πρέπει και η ζύμη σας γίνει πολύ σκληρή. Αφήστε τη ζύμη σας να ξεκουραστεί για 5 λεπτά και στη συνέχεια ανοίξτε την στο μέγεθος και το σχήμα που θέλετε. Σε ένα ταψί πασπαλίστε λίγο καλαμποκάλευρο ή περάστε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσει την ώρα του ψησίματος η ζύμη στον πάτο και στα τοιχώματα του ταψιού. Μεταφέρετε τη ζύμη στο ταψί.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου