ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 19/11 έως 25/11 !

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η διάθεση σου από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Κριέ θα είναι πολύ καλή και η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη της. Η Πανσέληνος που γίνεται την Παρασκευή στους Διδύμους .......
..... θα σου δώσει πολύ καλές επιρροές. Μπορείς να τελειώνεις πολλά θέματα αυτή την περίοδο που σε προβληματίζουν και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα είναι μοναδικές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Ζυγό θα αρχίσουν οι καλές εξελίξεις στην σχέση σου. Να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και ευχάριστες συζητήσεις. Μπορείς να μιλήσεις και για την πορεία της σχέσης σου στο μέλλον. Μια καινούργια γνωριμία σε εσένα που κάνεις παρέα ακόμη με την μοναξιά θα φέρει νέα πνοή στην ζωή σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την δουλειά σου την έχεις φέρει στα επίπεδα που θέλεις εσύ και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που έχεις από παλιά. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα κάνεις. Στα οικονομικά σου αρχίζεις και βλέπεις φως στο τούνελ και θα δεις ότι τα πράγματα σιγά – σιγά θα αρχίζουν να καλυτερεύουν. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες σου στέλνουν αγαπητέ Ταύρε τις καλύτερες επιρροές τους αυτή την εβδομάδα για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Με την δυναμικότητα που έχεις θα μπορέσεις να αποκτήσεις αυτά που θέλεις με πάρα πολύ ευκολία. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι τόσες πολλές που δεν θα ξέρεις στο τέλος ποια είναι η καλύτερη για να διαλέξεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε περίοδο που βλέπεις τα πράγματα στην σχέση σου με διαφορετικό μάτι. Η καλή διάθεση που θα έχεις θα σε βοηθήσει να έρθεις ακόμη πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για την σχέση σας στο μέλλον. Και εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά σου να ξέρεις ότι μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πάει πολύ καλά παρόλο που έχεις πολύ φόρτο αλλά και με τους πλανήτες στο πλευρό σου θα πάει ακόμη καλύτερα. Μπορείς να κάνεις τις συναντήσεις και τις επαφές που θέλεις και να αρχίσεις τα καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου έχουν αυτή την περίοδο πολλά σκαμπανεβάσματα γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Σε βεβαιώνω ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Κάποιες καταστάσεις που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα θα σου δώσουν τις ευκαιρίες να μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα αγαπητέ Δίδυμε. Η Πανσέληνος που γίνεται την Παρασκευή στο ζώδιο σου θα αλλάξει πολλά πράγματα στην ζωή σου και θα τα φέρει έτσι όπως τα ζητάς εδώ και πολύ καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα προσωπικά σου έχουν πάρει τον καλό δρόμο και πάνε πολύ καλά. Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου για λύσεις και κάποια τελευταία θέματα που είναι μέσα στο μυαλό σου και σε απασχολούν. Εσύ που έχεις μοναξιά τώρα που σε ευνοούν οι πλανήτες μην κάτσεις καθόλου γιατί σε περιμένει μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα μπερδέματα, οι καθυστερήσεις και οι παρασκηνιακές καταστάσεις που είχες στην δουλειά σου θα πάρουν τέλος. Η πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου σε ευνοεί και θα μπορέσεις να συνεργαστείς με τον τρόπο που θέλεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε αυτή την εβδομάδα να κάνεις έξοδα και περιττές αγορές γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη που είναι στον Ζυγό σε ευνοεί πάρα πολύ αγαπητέ Καρκίνε για να απολαμβάνεις τις επιτυχίες και την καλή επικοινωνία που έχεις με τον περίγυρό σου. Με όλες αυτές τις καλές επιρροές θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει στην ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Διώξε τους εγωισμούς και τις καταστάσεις που μπορεί να στεναχωρούν το ταίρι σου και με την διαλλακτικότητα που θα δείξεις θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν. Θα πάρεις και τις θετικές επιρροές και από την Αφροδίτη που είναι στον Ζυγό και θα μπορέσεις να περάσεις έτσι όπως θέλεις με το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει πλησιάζει ο καιρός που θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολλές επαφές και δραστηριότητες ώστε να ξεπεράσεις τα προβλήματα που είχες στην δουλειά σου από την προηγούμενη περίοδο. Στα οικονομικά σου οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και προσπαθείς να τις καλύψεις. Αυτή την περίοδο θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα θα είναι στο πλευρό σου αγαπητέ Λέοντα. Η Πανσέληνος που γίνεται την Παρασκευή στους Διδύμους θα σε ευνοήσει πάρα πολύ. Οι ευκαιρίες και οι καλές εξελίξεις που θα έχεις στα θέματα που σε αφορούν θα έρχονται πολύ ξαφνικά. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και θα δεις τι καλά που θα είσαι στο τέλος της εβδομάδας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπαθείς να λύσεις στην σχέση σου πολλά θέματα που σε στεναχωρούν. Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί αυτή την περίοδο άλλαξε τακτική και πες μερικά πράγματα έξω από τα δόντια ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις στην σχέση σου για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις θα κάνεις την καλή γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεις στην δουλειά σου να συμβαίνουν αλλαγές που θα είναι για το καλό σου. Ότι σχέδια έχεις κάνει μέχρι τώρα έφτασε ο καιρός που θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Στα οικονομικά σου τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ είσαι μέσα στο άγχος για να μπορέσεις να καλύψεις τις διάφορες υποχρεώσεις. Ηρέμησε και σε βεβαιώνω ότι θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Από την Παρασκευή με την Πανσέληνο που γίνεται στους Διδύμους θα δεις αγαπητέ Παρθένε ότι θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις να πάνε χαμένες. Οι αστρολογικές όψεις που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλές καταστάσεις που σου προκαλούν στασιμότητα μέχρι τώρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ενοχλούν μερικά πράγματα στην σχέση σου που δεν τα συζητάς με το ταίρι σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική. Μίλα ανοιχτά πες τα πράγματα με το όνομα τους και θα δεις ότι θα λυθούν όλα με πολύ εύκολο τρόπο. Εσύ που παραμένεις ακόμη με την μοναξιά τώρα θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τον άνθρωπο που θα σου δώσει πολύ χαρά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Περιμένεις να γίνουν κάποια πράγματα στην δουλειά σου που μέχρι τώρα καθυστερούν. Έφτασε ο καιρός που τα σχέδια που έχεις θα αρχίζουν να υλοποιούνται. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε αγχώνουν και οι υποχρεώσεις να σε πνίγουν. Ηρέμησε και σε βεβαιώνω ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές αγαπητέ Ζυγέ. Από την Παρασκευή με την Πανσέληνο που γίνεται στους Διδύμους θα δεις τις ευκαιρίες να σου έρχονται η μία μετά την άλλη και οι καταστάσεις θα είναι τόσο καλές που δεν θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να μπορέσεις να πετύχεις το καλύτερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις όλα αυτά που μπορεί να σε ενοχλούν στην σχέση σου για να βρεις τις λύσεις που θέλεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε ευνοεί και θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και τα προβλήματα που είχες θα ανήκουν πια στο παρελθόν. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι δεν νομίζεις ότι έφτασε πια ο καιρός να δημιουργήσεις χώρο στη ζωή σου για έναν καινούργιο έρωτα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τις καλές επιρροές των πλανητών η δουλειά σου πηγαίνει πάρα πολύ καλά και σταμάτα να έχεις ανασφάλειες. Έχεις φέρει τα πράγματα σε τέτοιο καλό σημείο που η επιτυχία θα είναι όλη δική σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν παρόλο που ακόμη δεν το βλέπεις γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και έτσι όπως παίρνεις τα χρήματα έτσι τα δίνεις από την άλλη χωρίς να σου μείνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με πολύ αισιοδοξία αγαπητέ Σκορπιέ γιατί με τόσες καλές πλανητικές επιρροές που έχεις θα πρέπει να πετάς στα σύννεφα. Από την Παρασκευή με την Πανσέληνο που γίνεται στους Διδύμους θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Αυτά που θα βάλεις στο μυαλό σου θα μπορέσεις να τα πετύχεις με πολύ μεγάλη ευκολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλές καταστάσεις που σε οδήγησαν στην απομάκρυνση από το ταίρι σου τώρα θα πάρουν τέλος. Σε αυτό θα σε ευνοήσει ο Άρης που είναι στους Ιχθείς που με την συζήτηση θα δεις μερικές καταστάσεις με άλλο μάτι και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις καλά μαζί του. Η μοναξιά σου θα πάρει τέλος. Οι πλανήτες σου κλείνουν το μάτι και σου χαμογελούν γιατί σε περιμένει καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαφές και η καλή επικοινωνία θα ξεκινήσουν από την πρώτη μέρα της εβδομάδας για καινούργια θέματα που θέλεις να κάνεις στην δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες. Στα οικονομικά σου πολλές υποχρεώσεις που είχες από παλιά αρχίζεις και τις βάζεις σε μια σειρά και πολλές καταστάσεις αρχίζουν και ισορροπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η εβδομάδα σου αγαπητέ Τοξότη θα ξεκινήσει με πολύ δυναμισμό και καλή διάθεση για να τελειώσεις θέματα που μέχρι τώρα ακόμη συνεχίζουν και σε προβληματίζουν. Η Πανσέληνος που γίνεται την Παρασκευή στους Διδύμους θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία σου αλλά και ο ερωτισμός σου θα αναβλύζουν από μακριά αυτή την εβδομάδα. Το ταίρι σου θα περάσει αξέχαστες στιγμές μαζί σου. Κινήσου όπως ξέρεις και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις έτσι όπως θέλεις. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις είσαι σε πολύ ευνοϊκή περίοδο να πετύχεις το ταίρι που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά δεν έχεις κανένα πρόβλημα και θα έχεις πολύ ενεργητικότητα. Θα μπορέσεις να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο και να αρχίσεις να υλοποιείς και τα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και μπαίνουν σε μια σειρά και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Αιγόκερε θα έχεις αρκετό τρέξιμο για να προλάβεις τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις και θέλεις να τακτοποιήσεις. Με την Αφροδίτη που είναι στον Ζυγό σε ευνοεί και δεν θα έχεις πρόβλημα σε τίποτε και μάλιστα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο αλλά και πάλι έχεις το αίσθημα ότι κάτι λείπει. Να ξέρεις ότι αυτά που κάνεις το ταίρι σου το κάνουν ευτυχισμένο. Ειδικότερα και με την Αφροδίτη που είναι στον Ζυγό που θα φτάσει ο ερωτισμός σου στα ύψη μαζί του θα πετάει και το ταίρι σου από την ευτυχία. Και τώρα η μοναξιά θα πάρει τέλος. Θα σε ευνοήσει τόσο πολύ η Αφροδίτη από τον Ζυγό βρίσκοντας το ταίρι που έχεις ονειρευτεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα άφησε τα για αργότερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και παίρνουν μια καλή πορεία και θα μπορέσεις να καλύψεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις. Πρόσεχε να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η προβληματική περίοδος που υπήρχαν καθυστερήσεις και αναβολές πέρασε αγαπητέ Υδροχόε. Από την Δευτέρα ξεκινάει μια καινούργια περίοδος της ζωής σου για εσένα και θα δεις τις ευκαιρίες να έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για καταστάσεις που έχουν γίνει στην σχέση σου και έχουν περάσει. Το κλίμα αυτής της περιόδου είναι πιο ερωτικό και μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να περάσεις καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργατικότητα που έχεις θα σε διακρίνει και αυτή την εβδομάδα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να τακτοποιήσεις θέματα της δουλειάς σου που σε φέρνουν πίσω στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να ανοιχτείς και να κάνεις έξοδα.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Ξεκινάει μια εβδομάδα αγαπητέ Ιχθύ που από την πρώτη μέρα θα μπορείς να κινηθείς έτσι όπως θέλεις για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους και τα σχέδια που έχεις βάλει εδώ και πολύ καιρό. Σε όλα αυτά θα σε ευνοήσει και η Πανσέληνος που γίνεται την Παρασκευή στους Διδύμους που θα σου δώσει ότι ζητήσεις απλόχερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου θα έχεις πολύ ανάγκη να κάτσεις με το ταίρι σου να χαλαρώσεις να πεις αυτά που αισθάνεσαι και να ταξιδέψεις στην χώρα του ονείρου και του έρωτα. Κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν είσαι ακόμα χωρίς ταίρι επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα συνεχίσεις στους ρυθμούς που έχεις χαράξει και πολύ καλά θα κάνεις γιατί είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες καινούργια ξεκινήματα και ξεκαθαρίσματα για να πάει ακόμη καλύτερα η δουλειά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα μπορέσεις από αυτή την περίοδο να μπορέσεις και να τα αυξήσεις. Μπορείς στα μέσα της εβδομάδας να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά θέματα.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου