ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Το φυτό που απομακρύνει τις κατσαρίδες!

Η εμφάνιση μιας κατσαρίδας στο σπίτι μπορεί να προκαλέσει συναγερμό και να σας αναστατώσει. .......

Όσο κι αν έχετε καθαρίσει το σπίτι σας, μπορεί να εμφανιστεί κάποια κατσαρίδα και να σας χαλάσει τη διάθεση ενώ θα αναρωτιέστε αν τυχόν υπάρχουν κι άλλοι στο χώρο σας.

Εκτός από τα χημικά και άλλα προϊόντα που μπορεί να γνωρίζετε, υπάρχει ένα φυτό, τα φύλλα του οποίου μπορούν να γίνουν ο σύμμαχός σας. Ο λόγος για τα δαφνόφυλλα!

Το φυτό της δάφνης έχει δυσάρεστη μυρωδιά για τις κατσαρίδες, οι οποίες το αποφεύγουν. Για να ανακόψετε πιθανές εισβολές τους δεν έχετε παρά να απλώσετε μερικά φύλλα στα ντουλάπια της κουζίνας και του μπάνιου, καθώς και στις μπαλκονόπορτές σας και να σφουγγαρίσετε το σπίτι σας με λίγο νερό στο οποίο θα έχετε προηγουμένως ρίξει μερικά δαφνόφυλλα. Εξίσουν αποτελεσματικό είναι επίσης και το σκόρδο! 




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου