ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 9/7 έως 15/7 !

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα ξεκινάει με πολύ δυναμικότητα και καλή διάθεση αγαπητέ Κριέ. Την Κυριακή η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στον Καρκίνο θα φέρει κάποια οικογενειακά θέματα στην......
.......  επιφάνεια και εσύ θα έχεις πολύ εκνευρισμό. Ο Ερμής που είναι στον Λέοντα θα σε ευνοήσει με πολύ δυναμικότητα. Δεν σε φοβάμαι σε τίποτε προχώρα και με ότι καταπιαστείς θα το τελειώσεις με επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα ήθελα να ήμουν το ταίρι σου αυτή την εβδομάδα γιατί με την Έκλειψη θα ξεκινήσεις καινούργια σκηνικά. Ζήλιες και φασαρίες με το τίποτε. Απόφυγε να τα κάνεις όλα αυτά για να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Και εσύ που ακόμα δεν έχεις βρει ταίρι στην ζωή σου ήρθε η περίοδος για να βρεις αυτό που ψάχνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πλανητικό σκηνικό στην δουλειά σου σε ευνοεί αρκετά και εσύ θα βρίσκεσαι στην καλύτερη φάση της δημιουργίας σου. Οι καταστάσεις στην δουλειά σου είναι μία χαρά παρόλο που εσύ συνεχίζεις και ανησυχείς για να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Η στασιμότητα που έχουν τα οικονομικά σου σε κάνει και μπαίνεις σε προβληματισμούς. Θα κάνεις κινήσεις και για άλλες πηγές εσόδων.


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Με το καλημέρα που θα πεις αγαπητέ Ταύρε αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουν να συμβαίνουν τα χαρούμενα γεγονότα που δεν θα τα προλαβαίνεις. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αρκετά. Φρόντισε να βάλεις πολύ καλό προγραμματισμό ώστε να μην κάνεις καμία κίνηση λάθος ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ ρομαντικό και ερωτικό. Και αν ακόμη είσαι με την μοναξιά παρέα μπορείς να κινήσεις ανάλογα τις καταστάσεις και με τις καλές επιρροές των πλανητών θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ αλλά για άλλη μια φορά θα σου ανοιχτούν και άλλες υποχρεώσεις. Με τον προγραμματισμό που έχεις και την συνέπεια δεν έχεις ανάγκη από τίποτε. Την Κυριακή η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στον Καρκίνο σε προειδοποιεί να προσέξεις αρκετά τα επαγγελματικά και οικονομικά σου. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και μην κλείσεις συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται την Κυριακή στον Καρκίνο θα βγάλει στην επιφάνεια κάποιες ευαισθησίες σου αγαπητέ Δίδυμε. Θα νιώθεις ότι δεν έχεις την ανάλογη υποστήριξη που σου αξίζει από δικά σου άτομα. Βέβαια με την οξύτητα του πνεύματος σου θα θέλεις να καταπιάνεσαι όλο με καινούργια θέματα. Πρέπει να καταλάβεις ότι όλα μαζί δεν μπορείς να τα κάνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά για την σχέση σου και να φτιάξεις όλα τα κακώς κείμενα. Η Αφροδίτη από την Δευτέρα που θα μπει στην Παρθένο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές. Θα διατηρήσεις ένα ικανοποιητικό επίπεδο συνεννόησης με το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι τότε σε αυτή τη φάση θα εμπνεύσεις συγκλονιστικά πάθη και θα εδραιώσεις κάποια ουσιαστική σχέση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από την αρχή της εβδομάδας στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες απόφυγε να τα κάνεις γιατί ο Ερμής από την Κυριακή θα είναι ανάδρομος. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν αλλά φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδα σου στο ελάχιστο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται την Κυριακή στο ζώδιο σου θα μπερδέψει λίγο τα συναισθηματικό και τον οικογενειακό σου κόσμο αγαπητέ Καρκίνε. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά και κάποια γεγονότα να μην τα δεις συναισθηματικά γιατί θα πέσεις πολύ ψυχολογικά και δεν θα μπορέσεις να λειτουργήσεις στα άλλα θέματα που θέλεις να τελειώνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες σου κλείνουν το μάτι και η σχέση σου θα είναι μέσα στην αρμονία. Εντούτοις φρόντισε να μην παραμελείς το ταίρι σου. Μια γλυκιά κουβέντα, μια ευγενική χειρονομία, λίγη προσοχή μπορούν να λειτουργήσουν θετικά. Εάν πάλι βιώνεις τη μοναξιά αυτές τις μέρες έχεις όλα τα εφόδια για να αποκαταστήσεις την τρέχουσα ερωτική σου ζωή και πολλές ευκαιρίες για νέες ερωτικές σχέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από την αρχή της εβδομάδας στην δουλειά σου θα θέλεις να κάνεις αλλαγές. Συνεχίζεις με αμείωτους ρυθμούς για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει εδώ και καιρό. Πρόσεξε λίγο τις συνεργασίες σου γιατί μπορεί να έρθουν προβλήματα που δεν τα περιμένεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και νιώθεις περισσότερη ασφάλεια από τις εξελίξεις που θα έχεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με πολύ κέφι και όρεξη αγαπητέ Λέοντα για να μπορέσεις να κατακτήσεις όλο τον κόσμο. Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται την Κυριακή στον Καρκίνο θα σε κάνει να δεις μερικές καταστάσεις διαφορετικά. Θα φέρει κάποια οικογενειακά προβλήματα. Θα μάθεις να στηρίζεσαι μόνο στα δικά σου πόδια και δεν θα έχεις ανάγκη κανένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου θα σε κάνει να αναλάβεις τις ευθύνες σου στην σχέση και να πάρεις οριστικές αποφάσεις για θέματα που είναι στάσιμα μέχρι σήμερα. Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξουν μερικά πράγματα τότε είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις και θα περάσεις πολύ καλά. Και αν μιλάς ακόμη με την μοναξιά αυτή την περίοδο μην κάθεσαι καθόλου. Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου, λόγω του Ερμή που είναι στο ζώδιο σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και ισορροπούν παρόλο που οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές από αυτές όπως και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αυτήn την εβδομάδα, αυτά που θέλεις αγαπητέ Παρθένε θα μπορέσεις να τα αποκτήσεις με το σπαθί σου και με την εξυπνάδα που έχεις μπόλικη από αυτήν. Θέλω να προσέξεις λίγο στο τέλος της εβδομάδας γιατί θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις. Θα έχεις έντονο εκνευρισμό και μπορεί να τα βάλεις με άτομα που δεν φταίνε.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πλανητική θέση της Αφροδίτης που την Δευτέρα θα μπει στο ζώδιο σου θα σου χαρίσει μεγάλη ζωντάνια και ανανέωση στη σχέση σου. Η παρούσα περίοδος θα είναι θετική: αισθησιασμός ερωτισμός και τρυφερότητα που θα οδηγήσουν το ταίρι στον έβδομο ουρανό. Εάν παραμένεις μια μοναχική καρδιά η περίοδος θα αποδειχθεί ευνοϊκή για μια μοιραία συνάντηση. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλεις οτιδήποτε τύπου συστολές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται την Κυριακή στον Καρκίνο θα σε κάνει να έχεις πολλές ανασφάλειες για την δουλειά σου. Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτε στην δουλειά σου γιατί τα θέματα τα έχεις δρομολογήσει με τόσο καλό τρόπο που σιγά – σιγά θα απολαμβάνεις την επιτυχία. Στα οικονομικά μην αγχώνεσαι γιατί οι Έκλειψη θα βγάλει στην επιφάνεια πολλές ανασφάλειες. Αν κάνεις καλό προγραμματισμό σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Από την αρχή της εβδομάδας νομίζεις ότι έφτασε ο καιρός που θέλεις να μιλήσεις και να πεις όλα αυτά που έχεις κλείσει μέσα στο σακουλάκι της ψυχής σου τόσο καιρό και σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα αγαπητέ Ζυγέ. Αυτά όμως άφησε τα για αργότερα γιατί η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται την Κυριακή στον Καρκίνο θα σε κάνει και θα έχεις πολλά νεύρα και θα φέρει προβλήματα σε κοινωνικό επίπεδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις καλές πλανητικές επιρροές θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά. Αν πάλι δεν έχεις καμία σχέση τότε κοίτα να επωφεληθείς από την ελευθερία σου και να μεταμορφωθείς σε μοιραίο πλάσμα που αφήνει θύματα στο πέρασμά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργατικότητα. η υπευθυνότητα και η καλή διαγωγή σου θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας στην δουλειά σου. Θα έχεις πολύ ενεργητικότητα και δυναμικότητα για να κάνεις πολλά σχέδια. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που σου φέρνουν πίσω τα σχέδια σου και σε νευριάζουν τόσο που γίνεσαι ατομική βόμβα. Στα οικονομικά απόφυγε αυτή την εβδομάδα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από παλιά ειδικότερα σε γραφειοκρατικά και νομικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η ενεργητικότητα σου χαμογελάει από την Δευτέρα δίνοντας δυναμισμό για να περάσεις την εβδομάδα σου όσο καλύτερα γίνεται αγαπητέ Σκορπιέ. Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται την Κυριακή στον Καρκίνο θα σε κάνει να έχεις αρκετά νεύρα από ανθρώπους που δεν περίμενες. Θα μπορέσεις να βάλεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα είναι μπερδεμένα σε σειρά και θα ξεκινήσεις καινούργιες δραστηριότητες που σε περιμένει μια καινούργια επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να ξεχάσεις τα προβλήματα που είχες παλιά στην σχέση σου και να δεις ότι το μέλλον να σου χαμογελάει. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου. Έτσι θα είναι καλύτερα. Εσένα που η μοναξιά ακόμη είναι δίπλα σου σε βεβαιώνω ότι πολύ σύντομα θα την διώξεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπεις σε μια περίοδο που οι υποχρεώσεις μπορεί να είναι πολλές αλλά μην γκρινιάζεις γιατί στο τέλος πάντα τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου πρέπει να δεις με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις και πως θα τις καλύψεις. Προσπάθησε να βάλεις καλό προγραμματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Πολλά θέματα που σε απασχολούν αγαπητέ Τοξότη θα μπουν σε σειρά αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο πρόσεξε αρκετά τις συζητήσεις σου με φιλικά άτομα γιατί θα έχεις κάποια μπερδέματα χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Πριν αρχίσεις να φωνάζεις για αυτά που δεν σου στρώνουν μπορείς να προγραμματιστείς περισσότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη που την Δευτέρα θα μπει στην Παρθένο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ιδανικά με το ταίρι σου. Καλύτερα θα ήταν να μην αναφερθείς σε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει και έχουν περάσει. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στο προσκήνιο τότε και πάλι μπορεί να επηρεαστείς από τις καλές επιρροές. Πράγματι επίκειται μια σημαντική συνάντηση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πρέπει να τακτοποιήσεις θέματα στην δουλειά σου που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Με τον Ερμή που είναι στον Λέοντα σε ευνοεί και τα καταφέρνεις μια χαρά και κάθε μέρα θα πηγαίνεις και καλύτερα. Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Μπαίνεις σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα έρθουν και καινούργιες πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το παρόν πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις και προβληματίζεσαι ακόμη μέχρι σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και χαλαρά γιατί η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται την Κυριακή στον Καρκίνο θα έρθουν κάποια προβλήματα με δικό σου άτομο και θα φέρει πολλές αντιπαραθέσεις από το τίποτε.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες βάζουν τα δυνατά τους για να σε ντύσουν με τη λάμψη και τη γοητεία τους. Θα είναι καταρχάς, η καλή σου διάθεση, η παρουσία της οποίας θα ενισχύσει το χάρισμα και τη γοητευτική δύναμή σου. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Κι αν η παρούσα περίοδο σε βρίσκει μέσα στη μοναξιά κανένα πρόβλημα. Πολύ σύντομα θα κάνεις την γνωριμία που θα σου αλλάξει όλη σου την ζωή.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου κάποια προβλήματα που θα προκύψουν θα τα ξεπεράσεις όλα με πολύ ευκολία και αργότερα θα κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και εσύ μέσα στον αγώνα για να μπορέσεις να τα προλάβεις όλα. Από εδώ και πέρα τα πράγματα στα οικονομικά σου θα είναι καλύτερα και θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ξεκινάει για εσένα αγαπητέ Υδροχόε μια καινούργια περίοδος που θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Από την Κυριακή που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο θα έχεις εκνευρισμό αλλά και πολύ ενεργητικότητα για να μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει για να γίνει η σχέση σου καλύτερη. Και εσύ που ακόμη ζεις με την μοναξιά παρέα μην κλείνεσαι στον εαυτό σου γιατί με τις καλές επιρροές των πλανητών σίγουρα θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις τόσο καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ θετικές αλλαγές στην δουλειά σου. Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα στην δουλειά σου. Μίλησε με τους συνεργάτες σου για αυτά που σε απασχολούν και σταματούν τα σχέδια σου και την υλοποίηση τους. Μην σταματάς τις προσπάθειες στα οικονομικά σου για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Αρχίζει μια περίοδος που τα πράγματα θα είναι καλά και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ δημιουργικότητα και δυναμισμό αγαπητέ Ιχθύ για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όλες αυτές τις καταστάσεις που μέχρι τώρα φέρνουν στασιμότητα στα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται την Κυριακή στον Καρκίνο σε προειδοποιεί να προσέξεις την συμπεριφορά σου και να αποφύγεις να εκνευριστείς από ενδεχόμενες προσωρινές καθυστερήσεις που θα έχεις. Αισθηματικές Προβλέψεις Η Αφροδίτη που την Δευτέρα θα μπει στην Παρθένο θα σου χαρίσει ομορφιά, τσαχπινιά, αισιοδοξία και κέφι. Εν ολίγης θα εκπέμπεις τόσο μεγάλη θετική ενέργεια, τα μάτια σου θα είναι τόσο φωτεινά και το χαμόγελό σου τόσο γοητευτικό, που θα κάνεις όλες τις καρδιές να σκιρτάνε στο πέρασμά σου. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει δίπλα σου τώρα όλα θα αλλάξουν. Το μόνο που θα σου μένει είναι να διαλέξεις από όλα τα άτομα που θα έχεις στα πόδια σου. Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Κάποια μικρά προβλήματα που είχες στην δουλειά σου θα μπορέσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Θα αρχίσεις τις επαφές σου και τις συναντήσεις για να αλλάξεις πολλά πράγματα στην δουλειά σου που μέχρι τώρα είναι προβληματικά. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν αλλά αυτή την περίοδο που γίνεται η Έκλειψη μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

πηγη


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου