ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 16/7 έως 22/7 !



ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα αυτή αγαπητέ Κριέ που γίνονται διάφορα αστρολογικές αλλαγές θα είναι όλο εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα. Απόφυγε να εκνευριστείς και ......
....... πρόσεξε τις επαφές σου με τα φιλικά σου πρόσωπα γιατί θα δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις ζητήματα δηλαδή που δεν τα θέλεις καθόλου να συμβαίνουν στην ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου περνάει κάποια στασιμότητα και αυτό σε εκνευρίζει αρκετά. Μην κάνεις ξεκαθαρίσματα αυτή την εβδομάδα ούτε συζητήσεις που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις για σκέψου λίγο. Άλλαξε λίγο το σκεπτικό σου και τα πάντα θα είναι στα πόδια σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά και θα βρίσκεσαι στην καλύτερη φάση της δημιουργίας σου. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να ξεκαθαρίσεις θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούν στην δουλειά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο αλλά πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδα σου γιατί σε έχει πιάσει πάλι η μανία της κατανάλωσης.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Την εβδομάδα αυτή πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή στις κινήσεις σου αγαπητέ Ταύρε. Για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια θέματα που μέχρι τώρα σε απασχολούν φρόντισε να μην τα κάνεις όλα μαζί. Βάλε ένα καλύτερο προγραμματισμό ώστε να σταματήσεις να αγχώνεσαι από τις καθημερινές σου δραστηριότητες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να δοθούν πολύ καλές λύσεις σε θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στην σχέση. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι φρόντισε να περνάς όσο το δυνατόν καλύτερα μέχρι να βρεις αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε να μην κάνεις τίποτε για να αλλάξεις την δουλειά σου. Πέρασε ουδέτερα χωρίς πολλές κουβέντες και προπάντων μην πάρεις καμία απόφαση που αφορά την δουλειά σου για αργότερα. Κάποια γεγονότα που θα συμβούν μην δώσεις σημασία γιατί θα είναι τελείως περαστικά. Στα οικονομικά σου θα βγουν θέματα που σε προβληματίζουν στην επιφάνεια. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Είχες το τρέξιμο και το άγχος αγαπητέ Δίδυμε και τώρα έρχονται και άλλες υποχρεώσεις και οι καταστάσεις θα είναι πιο πολύπλοκες. Άκου τι δεν πρέπει να κάνεις και όλα θα πάνε καλά. Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και χαλαρά χωρίς να σε πιάνει αυτό το αγχωτικό στυλ και θα τα καταφέρεις όλα έτσι όπως θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε ευνοεί και η σχέση σου θα πάει μια χαρά και ο ερωτισμός σου για άλλη μια φορά θα καταπλήξει το ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις και για την πορεία της σχέσης σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις τίποτα στην ζωή σου μην κάθεσαι. Άλλαξε λίγο την τακτική σου και το ταίρι που θέλεις σου εγγυώμαι ότι θα το βρεις πολύ γρήγορα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την δουλειά σου την έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Αυτή την εβδομάδα δεν χρειάζεται να σε πιάσει η βιασύνη να κλείσεις όλες τις συμφωνίες που δεν έχεις κλείσει μέχρι τώρα. Κινήσου χαλαρά κάνοντας αυτά που πρέπει και όλα θα πάνε πολύ καλά. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Τα έξοδα είναι πάρα πολλά και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι ατελείωτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα θα βγουν στην επιφάνεια κινήσεις που έχεις κάνει μέχρι σήμερα αγαπητέ Καρκίνε και θα μπεις σε σκέψεις. Θα θέλεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και θα σκέπτεσαι αν έκανες σωστό εκείνο και το άλλο. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά χωρίς να σε πιάνουν ενοχές για κάποια θέματα που τα έχεις χειριστεί με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πάει πολύ καλά και θα κάνεις κινήσεις να την κάνεις καλύτερη. Θα μπορέσεις να πετύχεις ότι θέλεις και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα έρθουν για να περάσεις καλά και εσύ. Και αν ακόμη δεν έχεις κάτι στην ζωή σου που σε ενθουσιάζει σου εγγυώμαι ότι οι πλανήτες θα κάνουν τα καλύτερα για εσένα ώστε να βρεις το ταίρι που θα σου δώσει την απόλυτη ευτυχία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πάει πολύ καλά και θα πάει ακόμη καλύτερα. Μην σε πιάσουν τα νεύρα σου αυτή την εβδομάδα για κάποια πράγματα που δεν σου στρώνουν και κάνεις κινήσεις πανικού. Κινήσου με προγραμματισμό και είναι σίγουρο ότι με ότι καταπιαστείς θα το τελειώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά από την πρώτη μέρα της εβδομάδας τακτοποίησε υποχρεώσεις που έχεις και μην κάνεις πολλά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η εβδομάδα αστρολογικά αγαπητέ Λέοντα είναι περίεργη και θα φέρει κάποια γεγονότα που δεν τα περίμενες. Το μότο σου για όλη την εβδομάδα θα είναι. Πρόσεχε αρκετά το περιβάλλον σου. Είσαι από τα ζώδια που όλα τα λες έξω από τα δόντια και έτσι αισθάνεσαι καλύτερα αλλά αυτή την περίοδο μπορεί να έρθουν κάποια προβλήματα που μπορεί να μην τα θέλεις ούτε και εσύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής στο ζώδιο σου θα σε κάνει να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις ώστε να περνάς πολύ καλά εσύ αλλά και το ταίρι σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά μην αγχώνεσαι γιατί το σύμπαν σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα κάνεις κινήσεις για να κάνεις κάποιες αλλαγές στην δουλειά σου που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά δες με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις και φρόντισε να τις τακτοποιήσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα δεν ευνοούνται αυτό τον καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Παρθένε θα έχεις έντονο το αίσθημα της ευθύνης για όλα αυτά που έχεις να κάνεις. Το πλανητικό σκηνικό θα σε προικίσει με πολύ δυναμισμό. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα ώστε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να γίνει η σχέση σου καλύτερη και να περνάς καλά με το ταίρι σου. Άλλαξε τακτική δες τις καταστάσεις πιο θετικά και θα περάσεις πολύ καλύτερα από ότι νομίζεις στην σχέση σου. Εσύ που ακόμα μιλάς με την μοναξιά θα έλεγα να μην κάτσεις καθόλου αυτή την περίοδο. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα έρθει η γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις θα σε κάνουν και αυτή την εβδομάδα να μην μπορείς να κάτσεις λεπτό στην δουλειά σου. Θα καταφέρεις πάρα πολλά αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεται ακόμη περισσότερος προγραμματισμός και να μην τα πιάνεις όλα μαζί. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο άλλα οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν σε αφήνουν να χαρείς τα έσοδα που βγάζεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα και θα τα καταφέρεις μια χαρά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα αυτή θα είναι λίγο δύσκολη αγαπητέ Ζυγέ. Κάποιες ξαφνικές καταστάσεις που θα γίνουν θα σε επηρεάσει στο νευρικό σου σύστημα. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας φρόντισε να κινηθείς με αρκετή ψυχραιμία και χαλαρότητα ώστε να αποφύγεις τον εκνευρισμό. Αλλαγές και μετακινήσεις που θέλεις να κάνεις να σκεφτείς καλά πριν αποφασίσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το τελευταίο διάστημα οι καταστάσεις στην σχέση σου έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Φρόντισε να βγάλεις τον καλό εαυτό σου στο ταίρι σου και να ξεχάσεις ότι μπορεί να έχει γίνει και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Και αν η μοναξιά ακόμη κάνει παρέα μαζί σου φρόντισε να κινηθείς άμεσα αυτή την περίοδο που σε ευνοεί η Αφροδίτη γιατί πολύ γρήγορα σε περιμένουν τα καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πολύ ενεργητικότητα και δυναμικότητα για να κάνεις πολλά σχέδια και να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις στον χώρο της δουλειάς σου. Αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά αυτή την περίοδο πρέπει να δεις με πολύ σοβαρότητα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και να μην δίνεις άλλες αναβολές. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Την εβδομάδα αυτή φρόντισε με την εξυπνάδα σου αγαπητέ Σκορπιέ αλλά και τους ελιγμούς σου να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στον οικογενειακό σου τομέα. Απόφυγε αυτή την περίοδο να βρεις λύσεις ή να πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν άτομα δικά σου. Πέρασε χαλαρά στην καθημερινότητα σου και όλα θα πάνε καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις μεγάλη καχυποψία αυτή την εβδομάδα για κάποια πράγματα που θα κάνει το ταίρι σου. Μην κάνεις συζητήσεις που δεν έχουν σημασία και μόνο αντιπαραθέσεις θα φέρουν. Βγάλε τον ερωτισμό σου προς τα έξω και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε και οι δύο πολύ καλά. Και αν ακόμη η μοναξιά είναι κοντά σου και δεν την αντέχεις μπορείς να την διώξεις αν κινηθείς με τον μοναδικό τρόπο τον δικό σου και σίγουρα θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Τα καταφέρνεις μια χαρά και θα πας ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις που δεν τις περίμενες και δεν μπορείς να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις. Κάνε λίγο υπομονή αυτό το διάστημα μην κάνεις έξοδα και σε βεβαιώνω ότι έρχονται πολύ καλύτερες μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Τοξότη αυτό που θα πρέπει να έχεις συνέχεια στο μυαλό σου θα είναι το, έχω πολύ καλά τα μάτια μου ανοιχτά να μην μου ξεφύγει τίποτε. Μην κάνεις κινήσεις που δεν τις έχεις μελετήσει καλά γιατί το παραμικρό λάθος αυτή την περίοδο θα σου φέρει πολλά προβλήματα που δεν θα τα περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου, αυτήν την περίοδο με την Αφροδίτη που είναι στην Παρθένο να σε ευνοεί θα περάσεις πολύ καλά. Μπορείς να απολαύσεις τον έρωτα την αγάπη και τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Και αν η μοναξιά υπάρχει ακόμα στην ζωή σου μην κάθεσαι καθόλου. Την επόμενη περίοδο θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά και κάθε μέρα πηγαίνεις και καλύτερα. Ο Ερμής που είναι στον Λέοντα θα φέρει πολλές ιδέες για την δουλειά σου. Μην εκνευρίζεσαι με καθυστερήσεις που έχεις και μην τα βάζεις με τους συνεργάτες σου εκεί που δεν φταίνε σε τίποτε. Οι οικονομικοί προβληματισμοί συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις πρέπει να λυθούν άμεσα. Απόφυγε αυτή την περίοδο να δανειστείς ή να δανείσεις χρήματα ώστε να αποφύγεις τα προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ήταν λίγο τα πράγματα άνω κάτω έρχονται και κάποιες καταστάσεις που δεν θα σου αρέσουν και εκεί τα νεύρα σου δεν θα μπορείς να τα ελέγξεις αγαπητέ Αιγόκερε. Η συμβουλή μου είναι ψυχραιμία σε ότι κάνεις. Ότι έχεις προγραμματίσει να κάνεις αυτή την περίοδο να το σκεφτείς πολύ καλά και να κάνεις και πολύ καλό πρόγραμμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με κάποιες συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα που θα κάνεις με το ταίρι σου θα κάνει καλό στην σχέση σου και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Φρόντισε με τον τρόπο σου και την βοήθεια σου στο ταίρι σου να γίνουν καλύτερες κάποιες καταστάσεις ώστε να περνάς καλά και εσύ. Και αν δεν έχεις βρει ακόμη αυτό που ψάχνεις αυτή την περίοδο θα έρθει και αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει έντονη ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες απόφυγε τα αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα δεν ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Λέοντα και σε ευνοεί θα μπορέσει να σε φέρει πιο κοντά με κάποια άτομα και θα μπορέσεις να μιλήσεις για θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν αγαπητέ Υδροχόε. Απόφυγε κάποιες αντιπαραθέσεις μέσα στην οικογένεια. Για να αποφύγεις τα προβλήματα και τις εντάσεις σε συμβουλεύω να αλλάξεις στάση και να συνεχίσεις στους ρυθμούς σου που έχεις πάντα. Έτσι θα βγουν όλοι κερδισμένοι. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα ασχολήσου με κάποια προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου γιατί έχεις τις δυνατότητες να το βοηθήσεις. Έτσι θα το φέρεις πιο κοντά σου και θα νιώσεις και πολύ καλύτερα και εσύ. Και αν η μοναξιά πια είναι αφόρητη για εσένα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βγεις από αυτήν γιατί έχεις πολλές δυνατότητες να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες υποχρεώσεις ξαφνικές θα σου φέρουν πολλά τρεχάματα στην δουλειά σου και αρκετό άγχος. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε γιατί καλό προγραμματισμό έχεις κάνει αλλά και έχεις βάλει και καλές βάσεις στην δουλειά σου. Με ότι καταπιαστείς θα μπορέσεις να το φέρεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά μπορείς να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις που έχεις εδώ και καιρό και να τις τακτοποιήσεις ώστε να νιώσεις καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά Και εκεί που πήγες να νιώσεις καλύτερα έρχονται κάποια αναπάντεχα γεγονότα που θα φέρουν ανασφάλειες και φόβους σου για το πως θα έρθουν οι καταστάσεις στην ζωή σου αγαπητέ Ιχθύ. Σε βεβαιώνω ότι όλα είναι μια χαρά. Σκέψου τι δυνατότητες έχεις, τι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και δεν έχει να σε φοβίσει τίποτε στο μέλλον. Αισθηματικές Προβλέψεις Έχεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου αλλά τώρα που η Αφροδίτη που είναι στην Παρθένο και σε ευνοεί όλα θα πάνε πολύ καλά. Τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό τον έχεις ώστε να τον εξωτερικεύσεις και να περάσεις εσύ καλά αλλά και το ταίρι σου. Και αν νομίζεις ότι έμεινες σαν την καλαμιά στον κάμπο σε βεβαιώνω ότι δεν είναι έτσι. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης πολύ σύντομα έρχεται γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει πάρα πολύ. Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Κάποια μικρά προβλήματα στην δουλειά σου θα μπορέσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Κάνε τα σχέδια σου, οργανώσου όπως πρέπει και έχεις και τις ευλογίες του σύμπαντος ώστε αυτά που θέλεις να πετύχεις να τα κάνεις με πολύ μεγάλη ευκολία. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο παρόλο που είσαι μέσα στο άγχος και την ανασφάλεια για το τι θα γίνει στην πορεία.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου