ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 4/6 έως 10/6 !

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Από την αρχή της εβδομάδας αγαπητέ Κριέ πολλές καταστάσεις θα πηγαίνουν καλά. Με μια μικρή προσπάθεια που θα κάνεις για να προσαρμοστείς στους στόχους σου θα σου ......
.......δώσει μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση να μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια σου. Ετοιμάσου να δεχτείς τις πολλές αλλαγές που θα έρθουν ώστε να κάνεις πραγματικότητα τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα και με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα μπεις σε ένα καινούργιο κεφάλαιο της ζωής σου που θα νιώθεις και εσύ καλά αλλά και το ταίρι σου. Προβλήματα και καταστάσεις που μπορεί να σου χαλάγανε την ψυχολογία σου τώρα έχουν πάρει τέλος. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις δεν πρέπει να το βάζεις κάτω και να απογοητεύεσαι. Είναι σίγουρο ότι άμα το βάλεις καλά στο μυαλό σου και δεν καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα αυτή την εβδομάδα. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια σου σε άτομα που μπορεί να μην τα εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Από την Δευτέρα θα πρέπει να αρχίσεις να αποκτάς την χαμένη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου αγαπητέ Ταύρε και να αρχίζεις να αντιμετωπίζεις την ζωή με αρκετό χιούμορ. Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν θα βρουν καλές λύσεις. Κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις εσύ και μην σε νοιάζει τι μπορεί να πουν οι άλλοι και πως θα αντιδράσουν. Σημασία έχεις να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν αφήσεις στην άκρη τον εγωισμό και εκφραστείς ελεύθερα στο ταίρι σου και εσύ θα νιώσεις καλύτερα αλλά και από εκείνο θα φύγουν όλες αυτές οι ανασφάλειες που έχει και που τελικά σε εσένα δημιουργούν πρόβλημα. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα ήθελες μην το βάλεις κάτω με τίποτε. Φρόντισε να περνάς τον χρόνο σου με τον καλύτερο τρόπο και που θα πάει θα έρθει και αυτό που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με άτομα που μπορεί να μην τα είχες σκεφτεί πριν και έτσι θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Απόφυγε αυτή την εβδομάδα να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολλές ευκαιρίες αγαπητέ Δίδυμε για να χαρείς. Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου δυναμώνει ακόμη περισσότερο την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου και αυτή την περίοδο όλοι κυριολεκτικά θα κρέμονται από τα χείλη σου. Η διάθεση σου θα είναι καλή και θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλές υποθέσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τον Σκορπιό δίνει άλλη νότα στον αισθηματικό σου τομέα και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και ξέχασε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει. Και αν ακόμη τραγουδάς τον στίχο μιλάω με την μοναξιά σε βεβαιώνω ότι θα σταματήσεις πια. Ο Ερμής θα σε ευνοήσει ώστε να έρθει η γνωριμία που τόσο καιρό περιμένεις και μάλιστα θα είναι και πολύ μα πολύ καλή.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στην δουλειά σου για να κάνεις τις αλλαγές που περίμενες τόσο καιρό. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή καινούργια ξεκινήματα που θα σε κάνουν να εκφράσεις ελεύθερα τα ταλέντα που έχεις μέσα σου. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου γιατί έχεις σύμμαχο τον Ερμή. Θα αρχίζουν τα οικονομικά σου να μπαίνουν σε μια σειρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Καρκίνε θα έχεις πολλές θετικές αλλαγές. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά της περιόδου. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του και η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστο της σημείο. Η διάθεση σου θα είναι παράξενη γιατί ακόμη δεν έχεις ετοιμαστεί για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου ο αισθηματικός σου τομέας θα ξαναζωντανέψει. Θα έρθουν πολύ καλές ευκαιρίες για την σχέση σου. Θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι πιο ερωτικό αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Αν το θέλεις μπορείς να περάσεις υπέροχα αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι που να σου δώσει αυτά που ζητάς αυτή η περίοδος προσφέρεται να κάνεις την γνωριμία της ζωής σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Μπορείς ακόμη να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι άσχημα αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι πολλά.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει αγαπητέ Λέοντα θα αρχίσουν να υλοποιούνται γιατί το μυαλό σου θα αρχίσει και θα ξεκαθαρίζει από τις πολλές υποθέσεις που έχεις. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις για να αποφύγεις το άγχος που μπορεί να έχεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την περίοδο και ειδικότερα που ο Άρης είναι στον Σκορπιό θα έχεις πολύ ερωτισμό και ο ρομαντισμός σου θα καταπλήξει το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να λύσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σε ενοχλούν στην σχέση σου. Αν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά μην κάτσεις αυτή την περίοδο με σταυρωμένα τα χέρια. Το σύμπαν σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία που ούτε καν φαντάζεσαι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας μια χαρά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδώσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Από την Δευτέρα αγαπητέ Παρθένε θα έχεις πολλές ευκαιρίες. Ο Ερμής που είναι στους Διδύμους και σε ευνοεί θα πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για πολλά θέματα που σε αφορούν. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχες θα βρουν λύσεις μετά από την δική σου παρέμβαση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να κινηθείς άνετα και να υλοποιήσεις όλες τις προσωπικές σου επιθυμίες που έχεις εδώ και τόσο καιρό. Το ταίρι σου είναι πρόθυμο να σε ακολουθήσει γιατί ξέρει ότι θα περάσει πολύ καλά. Αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενδιαφέρει μην τα παρατήσεις γιατί σε βεβαιώνω ότι τώρα έρχονται τα καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Απόφυγε αυτή την περίοδο αγαπητέ Ζυγέ από την πολύ παρορμητικότητα που θα έχεις να μπεις στον πειρασμό και να κάνεις κινήσεις που μπορεί να είναι ανασταλτικές για την πορεία των σχεδίων σου. Ευτυχώς που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και θα συνεφέρει αρκετά τις καταστάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Άφησε μακριά το άγχος των επαγγελματικών και μην φορτίζεις το ταίρι σου με θέματα που δεν το αφορούν. Οργάνωσε να κάνεις κάτι καλό να διασκεδάσεις και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Αν ακόμη παλεύεις να διώξεις την μοναξιά από πάνω σου σε βεβαιώνω ότι είσαι σε πολύ καλό διάστημα που μπορείς να κάνεις την γνωριμία που περίμενες τόσο καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την περίοδο πρέπει να προσέχεις σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου που θα σε νευριάσουν και θα έχεις έντονες λογομαχίες. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Από την Δευτέρα μπορείς να απορρίψεις παλιές τακτικές που είχες αγαπητέ Σκορπιέ και να επιδοθείς σε καινούργια σενάρια που έχεις σκεφτεί και είναι σίγουρο ότι θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου θα σου δώσει περισσότερη δυναμικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Άρης που είναι στο ζώδιο σου και σε ευνοεί μπορείς να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που έχεις στην σχέση σου αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και κάτσεις και μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους με το ταίρι σου. Η σχέση σου έχει καλές βάσεις και μπορείς να κάνεις πολλά για αυτήν. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά θα μπορέσεις να απαλλαγείς από αυτήν αν αλλάξεις λίγο το σκεπτικό σου και δεις λίγο πιο ανοιχτά μερικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό γιατί ήδη έχετε βγει έξω από τον προϋπολογισμό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Από την πρώτη μέρας της εβδομάδας η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις αγαπητέ Τοξότη αυτή την εβδομάδα θα είναι μοναδικές. Ο Ερμής που είναι στους Διδύμους σε ευνοεί να λύσεις πολλές υποθέσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό αλλά απόφυγε να νευριάζεις και να τα βάλεις με άλλα άτομα που μπορεί μερικές φορές να μην φταίνε σε τίποτε.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την περίοδο που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί θα σφύζεις από ερωτισμό και ρομαντισμό. Είναι ιδανική περίοδος για να φτιάξεις όλα τα κακώς κείμενα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα στην σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι στην ζωή σου αυτή την περίοδο σε συμβουλεύω να έχεις τεντωμένες τις κεραίες σου γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα πας μια χαρά. Θα πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις που τόσο καιρό τις σκεφτόσουν. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα κάνεις. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα βρίσκονται σε ισορροπία αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς από περιττά έξοδα και αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το παρών πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει ενεργητικότητα αγαπητέ Αιγόκερε, θα αυξήσει την επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που ήταν μέχρι τώρα σε στασιμότητα. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα μπορείς να πάρεις αποφάσεις ώστε να καλυτερέψεις πολλά κομμάτια της ζωής σου που να μην σου αρέσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να σε ευνοεί, ο ερωτισμός σου και το ρομαντικό κλίμα στην σχέση σου θα κάνουν το ταίρι σου να μην μπορεί να ξεκολλήσει από κοντά σου. Η περίοδος προσφέρεται να κάνεις αλλαγές στην σχέση σου ώστε να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Και αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος οι πλανήτες ανεβάζουν τόσο την γοητεία σου που σε βεβαιώνω ότι αν κουνήσεις λίγο το δακτυλάκι σου θα βρεις το ταίρι που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά αρκεί να έχεις ψυχραιμία και να αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχουν μια αστάθεια για αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα σου θα κυλήσει αρκετά όμορφα αγαπητέ Υδροχόε. Η δυναμικότητα που θα έχεις από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να ξεπεράσεις όλες τις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και θα μπουν καινούργια άτομα στην ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης που είναι στον Σκορπιό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να καλυτερέψεις την σχέση σου και να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα έκανε καλό και σε εσένα αλλά και στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη αυτό που θα σου δώσει την χαρά και την ευτυχία τώρα με τον Άρη στον Σκορπιό είναι σίγουρο ότι θα έρθει και μάλιστα πολύ σύντομα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι στα ύψη τους. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε εμπόδιο μπορεί να σταθεί στον δρόμο σου. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα θα δεις πολλές καταστάσεις να έρχονται όπως τις θέλεις. Με τον Ερμή που είναι στους Διδύμους και σε ευνοεί κάποια κοινωνικά θέματα θα πάνε πολύ καλά. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου αγαπητέ Ιχθύ για να μπορέσουν να σε υποστηρίξουν σε όλα αυτά που θα ζητήσεις. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου προχώρα μπροστά και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ καλό και θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην σχέση σου ώστε να την κάνεις καλύτερη. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχεις έντονο ερωτισμό και ρομαντισμό. Αν ακόμη είσαι αγκαλιά με την μοναξιά έφτασε ο καιρός που πρέπει να την αποχωριστείς. Με τόσο καλό πλανητικό σκηνικό είναι βέβαιο ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η πολλή θετική ενέργεια που θα έχεις θα σου αυξάνει την επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις κάνει για την δουλειά σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις με μεγάλη ευκολία πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου