ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Με χιουμοριστική διάθεση, όλα αυτά που θα συμβούν ή και όχι τους επόμενους 11 μήνες!

 

Αφήστε ελεύθερο το χιούμορ σας και μην το καταπιέζετε σε ιδεολογικά στεγανά. «Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα». Μπορεί και όχι. Προχωράμε…

Φεβρουάριος

Ο Τραμπ δίνει συνέντευξη Τύπου, όπου δεν παρευρίσκεται κανένα ΜΜΕ. Εκεί δηλώνει πως για τον ίδιο, αυτός έχει κερδίσει τις εκλογές στις ΗΠΑ. Ο Λουτσέσκου συμφωνεί. Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Γιώργος Αυτιάς τσακώνονται στον αέρα με τη δικηγόρο να κατηγορεί τον δημοσιογράφο πως «πέταξε στα σκουπίδια μισή μπανάνα» και πως «δεν σέβεται το φαγητό και τους ανθρώπους που πεινάνε». Αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ και μπαίνει στο Survivor. Aπό την πρώτη εβδομάδα βρίσκεται υποψήφια προς αποχώρηση. Η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει πως δίνει παράταση στο lockdown για δυο ακόμα εβδομάδες, ένα κρίσιμο διάστημα στο οποίο πρέπει όλοι να δείξουμε την δέουσα προσοχή.


Μάρτιος

Ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821, μετά από τοποθέτηση του ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, πως «οι συνθήκες δεν είναι ώριμες ακόμα». Κοινή συνέντευξη Μπιλ Γκέιτς και Τζορτζ Σόρος. Ο τελευταίος φανερά συγκινημένος δηλώνει πως σταματάει κάθε προσπάθεια να εγκαθιδρύσει μια παγκόσμια δικτατορία αφού το σχέδιό του αποκαλύφθηκε από τον Έλληνα χρήστη του facebook, Θανάση από τα Φιλιατρά. Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή βγάζουν μαζί δίσκο ο οποίος πάει άπατος και οι δυο τους τσακώνονται ξανά για το ποια φταίει. Οι δυο τραγουδίστριες σταματάνε για άλλη μια φορά να μιλάνε και πλέον η μια δεν θέλει να βλέπει την άλλη. Ο Νίκος Καρβέλας τάσσεται ανοιχτά υπέρ της Δέσποινας Βανδή. Η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει πως δίνει παράταση στο lockdown για δυο ακόμα εβδομάδες, ένα κρίσιμο διάστημα στο οποίο πρέπει όλοι να δείξουμε την δέουσα προσοχή.


Απρίλιος

Το Oruc Reis δεσμεύει για άσκηση την θαλάσσια περιοχή νότια της Ζακύνθου. «Αυτή η περιοχή μας ανήκει», δηλώνει ο Τούρκος ΥΠΕΞ. Ο Νίκος Δένδιας, σε αυστηρό ύφος προειδοποιεί πως αργότερα θα κάνει δηλώσεις. Έκκληση για ψυχραιμία και διάλογο απευθύνει το ΝΑΤΟ. Η Κάτια Ταραμπάνκο μπαίνει ξανά στο Survivor. Ο Γιώργος Κοψιδάς τρελαίνεται από τη χαρά του ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη δηλώνει πως τη ζηλεύει θανάσιμα. Νέα κόντρα ξεσπά ανάμεσα σε κυβέρνηση και Εκκλησία με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα.  Η κυβέρνηση θέλει τους Ναούς κλειστούς υπό τον φόβο της πανδημίας και η Εκκλησία τους θέλει ανοιχτούς γιατί ως γνωστό ο κορονοϊός δεν κολλάει στις εκκλησίες. Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, επέρχεται συμβιβασμός και οι Εκκλησίες θα παραμείνουν ανοιχτές. Η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει πως δίνει παράταση στο lockdown για δυο ακόμα εβδομάδες, ένα κρίσιμο διάστημα στο οποίο πρέπει όλοι να δείξουμε την δέουσα προσοχή.


Μάιος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες τον Οκτώβριο. Ο Ολυμπιακός κερδίζει το πρωτάθλημα και χιλιάδες οπαδοί του ξεχύνονται στους δρόμους. Ο Κυριάκος Θωμαΐδης ξεκινά κατεπείγουσα έρευνα για να μελετηθούν οι επιπτώσεις στην εξέλιξη της πανδημίας. Ο εμβολιασμός προχωράει κανονικά, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί και η ανθρωπότητα επανέρχεται σταδιακά σε μια κανονικότητα. Η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει πως δίνει παράταση στο lockdown για δυο ακόμα εβδομάδες, ένα κρίσιμο διάστημα στο οποίο πρέπει όλοι να δείξουμε την δέουσα προσοχή.


Ιούνιος

Αγανακτισμένος εμφανίζεται ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Εμένα γιατί δεν με ψάχνει κανείς; Τι σας έχω κάνει μωρέ», αναρωτιέται. Η Κάτια Ταραμπάνκο φτάνει στον τελικό του Survivor και τον κερδίζει αλλά μοιράζεται το έπαθλο με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά έχει φτάσει στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης. Ο Γιώργος Λιάγκας ξαφνιάζει την πρώην σύζυγό του και της ζητά σε ζωντανή σύνδεση να παντρευτούν ξανά. Εκείνη δέχεται και αποφασίζουν να ζήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε μια φάρμα στον Έβρο. Η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει πως δίνει παράταση στο lockdown για δυο ακόμα εβδομάδες, ένα κρίσιμο διάστημα στο οποίο πρέπει όλοι να δείξουμε την δέουσα προσοχή.


Ιούλιος

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως η Τουρκία δέσμευσε με Navtex τη θαλάσσια περιοχή γύρω από τη Μύκονο. Ο Νίκος Δένδιας σε έξαλλη κατάσταση έκανε unfollow τον Τσαβούσογλου από το Facebook. Η Ευρωπαϊκή Ένωση προειδοποιεί την Άγκυρα πως δεν θα διστάσει να βγάλει σκληρή ανακοίνωση εναντίον της. Ξεκινούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 στο Τόκιο. Αίσθηση προκαλεί το νέο άθλημα που εντάχθηκε εκτάκτως και αφορά την ομάδα που θα κάνει τα περισσότερα rapid test και το πιο αποτελεσματικό εμβόλιο. Αγώνας δρόμου από την ελληνική αποστολή για να είναι έτοιμοι οι αθλητές. Η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει πως δίνει παράταση στο lockdown για δυο ακόμα εβδομάδες, ένα κρίσιμο διάστημα στο οποίο πρέπει όλοι να δείξουμε την δέουσα προσοχή.


Αύγουστος

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καλεί τον Γρηγόρη Πετράκο να προεδρεύσει στο επικείμενο συνέδριο με θέμα «Επιδημίες του μέλλοντος: Πώς θα τις αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα». Εκείνος αρνείται την πρόσκληση γιατί, όπως δηλώνει, «δεν υπάρχει κανένας Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Είναι όλοι ηθοποιοί». Η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει πως δίνει παράταση στο lockdown για δυο ακόμα εβδομάδες, ένα κρίσιμο διάστημα στο οποίο πρέπει όλοι να δείξουμε την δέουσα προσοχή. 


Σεπτέμβριος

Τα σχολεία ανοίγουν και πάλι. Χιλιάδες μαθητές προσπαθούν να θυμηθούν τι είναι τάξη και πώς ακριβώς λειτουργούν τα θρανία. Προβληματισμένοι, ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν το κουμπί έναρξης του πίνακα. Ελεονώρα Μελέτη και Νίκος Μάνεσης τα… βρίσκουν και παρουσιάζουν πλέον μαζί τα «Μεσάνυχτα», τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου του Alpha. Η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει πως δίνει παράταση στο lockdown για δυο ακόμα εβδομάδες, ένα κρίσιμο διάστημα στο οποίο πρέπει όλοι να δείξουμε την δέουσα προσοχή.


Οκτώβριος

Πρώτη παρέλαση μετά από δυο χρόνια. Τιμητικά ανοίγει με Νίκο Χαρδαλιά και Σωτήρη Τσιόδρα επικεφαλής, λόχου λοιμοξιολόγων. Συμφωνία Ελλάδας – Τουρκίας να εξυπηρετεί το Oruc Reis το δρομολόγιο Σύρο- Τήνο- Μύκονο, μιας και η παρουσία του στο Αιγαίο είναι πλέον μόνιμη. Επανεμφανίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος ανακοινώνει πως αυτός είναι ο νικητής των εκλογών στην Ελλάδα. Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στον Ant1 με τον «Πρωινό Καφέ». Η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει πως δίνει παράταση στο lockdown για δυο ακόμα εβδομάδες, ένα κρίσιμο διάστημα στο οποίο πρέπει όλοι να δείξουμε την δέουσα προσοχή.


Νοέμβριος

Δέμα που είχε σταλεί τον Δεκέμβριο του 2020 φτάνει με κούριερ στον προορισμό του. Με δάκρυα στα μάτια και με μια λιτή τελετή το υποδέχεται ο παραλήπτης του. Η κυβέρνηση απαγορεύει την πορεία του Πολυτεχνείου. Απαγορεύει κάθε πορεία. Απαγορεύει κάθε μάζωξη. Απαγορεύει και το ίδιο το Πολυτεχνείο το οποίο θα πρέπει να φύγει από την Πατησίων. Συγχαρητήρια δίνει στον εαυτό του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Η ΕΡΤ έχει γίνει πρότυπο καναλιού και ανεξάρτητης ενημέρωσης. Ολόκληρος ο πλανήτης πανηγυρίζει γιατί επιτέλους ο κορονοϊός νικήθηκε και πλέον όλοι μας μπορούμε να τρέξουμε γυμνοί στα λιβάδια με ξέπλεκα τα μαλλιά μας. Η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει πως δίνει παράταση στο lockdown για δυο ακόμα εβδομάδες, ένα κρίσιμο διάστημα στο οποίο πρέπει όλοι να δείξουμε την δέουσα προσοχή.


Δεκέμβριος

Navtex για την ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων εξέδωσε η κυβέρνηση την ημέρα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγηρόπουλου. Από κοντά παρακολουθεί τις εξελίξεις η Τουρκία που συνιστά ψυχραιμία. Τα νούμερα τηλεθέασης της Ελένης Μενεγάκη είναι πεσμένα αλλά η ίδια δεν αγχώνεται καθώς είναι έγκυος ξανά και η ευτυχία της δεν περιγράφεται. Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης υπογράφουν ισόβιο συμβόλαιο με τον Ant1 για τις «Άγριες Μέλισσες». Η σειρά έχει γίνει καθημερινή. Δευτέρα με Κυριακή. Και δίωρη. Πλέον κάνεις δεν θυμάται πώς ξεκίνησε η σειρά και γιατί αποκαλούν τη Λενιώ «φόνισσα». Στις «Άγριες Μέλισσες», ο δάσκαλος ακόμα παλεύει να παντρευτεί τη Λενιώ ενώ η Δρόσω έχει συνάψει σχέση με τον τριτοξάδερφο των αδερφών Σεβαστού. Η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει πως δίνει παράταση στο lockdown για δυο ακόμα εβδομάδες, ένα κρίσιμο διάστημα στο οποίο πρέπει όλοι να δείξουμε την δέουσα προσοχή.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου