ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Απλά και πεντανόστιμα κρουασανάκια με ζύμη πατάτας γεμιστά με τυρί!

Σ ένα μπολ βάζουμε τον πουρέ πατάτας, το αλάτι, το αλεύρι και τη παρμεζάνα. Ζυμώνουμε μία μαλακή ζύμη. Βάλτε τη ζύμη σε μια ....
.... αλευρωμένη επιφάνεια και ανοίγετε φύλλο. Χωρίζετε το φύλλο σε οκτώ μέρη , βάζετε στην άκρη κάθε κομματιού τυρί  και τυλίγετε. Ρίξτε το λάδι σε μια βαθιά κατσαρόλα και τηγανίζετε τα κρουασανάκια μέχρι να κοκκινίσουν.
Τοποθετείτε σε χαρτί να απορροφηθεί το λάδι.

Υλικά
200 γραμμάρια πουρέ πατάτας ·
100 γραμμάρια αλεύρι περίπου
αλάτι
3 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα.
Γέμιση
Ποικιλία τριμμένων τυριών
μαγειρικό λάδι για το τηγάνισμα



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου