ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 13/5 έως 19/5 !


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Τη Νέα Εβδομάδα αγαπητέ μου Κριέ, πες ΝΑΙ στα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και πες ΟΧΙ στην γκρίνια με τα πρόσωπα που αγαπάς! Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σε .......
....  βοηθά να αναδειχθείς επαγγελματικά, να πιστέψεις περισσότερο στις δυνάμεις σου και να κάνεις τα εξελικτικά βήματα για την καριέρα σου! Την Πέμπτη ο Άρης (κυβερνήτης του ζωδίου σου) περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από αυτή την θέση θα «ταλαιπωρήσει» συναισθηματικά φέρνοντας συγκρούσεις με το οικογενειακό περιβάλλον και ένταση στο σπίτι. Την εβδομάδα αυτή επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο. Το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο σου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα φέρνει την σύναψη μίας επαγγελματικής συμφωνίας ή και μία επαφή που αφορά την καριέρα σου, όπου θα σε ανταμείψει! Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο πραγματοποιώντας σύνοδο με τον Ουρανό το Σάββατο. Μπαίνεις σε μία περίοδο που σε βοηθά να αναπτύξεις το εισόδημά σου και να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά από τα δεδομένα γύρω σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη μπορεί να αποχωρεί από το ζώδιο σου, όμως από τη νέα της θέση σε βοηθά να βάλεις πιο γερά θεμέλια στην πορεία μίας σχέσης, έστω και αν θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Προσοχή στην μουρμούρα αν είσαι σε έναν μόνιμο δεσμό, γιατί θα υπάρξει γκρίνια από την πλευρά σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα σε ευνοούν για επαγγελματικές συμφωνίες, προτάσεις, ειδήσεις και συζητήσεις που θα συμβάλουν στην επαγγελματική σου άνοδο και διάκριση. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο σταδιακά θα σε βοηθήσει στην οικονομική σου άνοδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σε ενδυναμώνει ψυχολογικά, βρίσκεσαι σε πνευματική ανάταση, κάνεις νέα σχέδια ενώ υπάρχουν και κάποια χαρμόσυνα μηνύματα που σου προσφέρουν σιγουριά και ασφάλεια για το μέλλον! Την Πέμπτη ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από αυτή την θέση θα σου δώσει την ώθηση για μετακινήσεις, επαφές, γνωριμίες... λίγο την προσοχή σου όμως στη μουρμούρα, στην γκρίνια και στην παρορμητικότητα των κινήσεων και των αποφάσεων. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα σε βοηθά να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον σου! Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου πραγματοποιώντας σύνοδο με τον Ουρανό το Σάββατο.... τα ξαφνικά ερωτικά τερτίπια δεν θα λείψουν ενώ αλλάζεις, ομορφαίνεις και γοητεύεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σου, αλλάζει το σκηνικό της αισθηματικής σου ζωής και μπαίνεις επιτέλους στην δική σου εποχή χαράς, απόλαυσης και συντροφικότητας. Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να έχεις και κάποια αναπάντεχη χαρμόσυνη εξέλιξη, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα δίνει την προοπτική για νέα σχέδια και συνεργασίες όπου θα σε βοηθήσουν να αναδειχθείς και να κατακτήσεις έναν σημαντικό κύκλο! Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μία καλύτερη πορεία!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σε βοηθά να επιβληθείς των καταστάσεων και να βρεις λύσεις σε θέματα οικονομικά. Πιο επίμονος στους στόχους σου επικεντρώνεσαι σε αυτό που θέλεις να κατακτήσεις. Την Πέμπτη ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, προκαλώντας για τον επόμενο ενάμιση μήνα κάποιες ανασφάλειες αναφορικά με τα οικονομικά τα οποία σε ζορίζουν. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα σε βοηθά στην επίτευξη οικονομικών συμφωνιών. Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο πραγματοποιώντας σύνοδο με τον Ουρανό το Σάββατο, προσοχή στις ερωτικές αποκαλύψεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ερωτική λίμπιντο είναι στα ύψη, ωστόσο δεν μπορείς να νιώσεις για την ώρα την σιγουριά, την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη από την κατάσταση που υπάρχει στην αισθηματική σου ζωή. Προσπάθησε να μην επιβάλλεσαι προς το ταίρι σου, γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις. Ένα ξαφνικό ερωτικό πάθος αφορά εσένα που είσαι χωρίς ταίρι!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου είναι το ευαίσθητο σημείο σου για το έτος που διανύουμε, ωστόσο αυτή την εβδομάδα μπορείς να βάλεις σε μία σειρά και τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Στα επαγγελματικά σου , μπορείς μέσω της δημιουργικότητάς σου να προχωρήσεις κάποια σχέδιά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σε βοηθά να ενδυναμώσεις φιλίες αλλά και την κοινωνική σου εικόνα, ικανοποιείσαι μέσω των εξελίξεων σε σχέσεις φιλικές, αισθηματικές ή και επαγγελματικές. Την Πέμπτη ο Άρης περνά στο ζώδιο σου , μπαίνεις λοιπόν σε μία περίοδο δράσης, ενέργειας και πρωτοβουλίας, προσοχή όμως στις νευρικές εντάσεις και στα ξεσπάσματα γιατί θα έχεις την τάση να βιάζεσαι και να παρεξηγείσαι πολύ πιο εύκολα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, σε βοηθά να αποκαταστήσεις τα σπασμένα της αισθηματικής σου ζωής, βρίσκοντας λύση μέσω του διαλόγου! Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο πραγματοποιώντας σύνοδο με τον Ουρανό το Σάββατο, μία ξαφνική ερωτική εξέλιξη σου δίνει την ελπίδα και την έκπληξη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Ταύρο σε βοηθά σταδιακά να εκπληρώσεις τις ερωτικές σου επιθυμίες και να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά ποθείς πολύ! Η εβδομάδα έχει αισθηματικές εκπλήξεις ενώ αν είσαι χωρίς ταίρι μία γνωριμία από το φιλικό περιβάλλον είναι πολύ πιθανή!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να αποκαταστήσεις υποθέσεις επαγγελματικές και οικονομικές! Μέσω συζητήσεων , αποφάσεων και συμφωνιών θα μπορέσεις να βάλεις σε μία σειρά τις εκκρεμότητες και τα λάθη του περασμένου διαστήματος.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σε βοηθά να έχεις επαγγελματική επιτυχία και διάκριση, κάποιοι κόποι σου θα ανταμειφτούν και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ικανοποίηση! Την Πέμπτη, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από αυτή την θέση έχει να σε ταλαιπωρήσει λίγο σε προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις. Το διάστημα που ανοίγεται είναι πιεστικό και εξαντλητικό και ίσως θα χρειαστεί να τρέξεις και να σταθείς σε προβλήματα δικών σου ανθρώπων. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα φέρνει επαφές, συζητήσεις που δίνουν λύσεις για επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούσαν. Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο πραγματοποιώντας σύνοδο με τον Ουρανό το Σάββατο, ανανεώνεις την κοινωνική σου εικόνα και τολμάς σε αλλαγές δημιουργικές που θα εξυψώσουν την καριέρα σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Βάζεις στόχους στην αισθηματική σου ζωή και μπορείς να τους κατακτήσεις, αρκεί να μην αναλώνεσαι σε λεπτομέρειες που σε κάνουν να χάνεις την ουσία. Η εβδομάδα έχει περισσότερη δουλειά παρά έρωτα, δεν παύει όμως η διάθεση για να ανανέωση να υπάρχει και οι εξελίξεις να σε βοηθούν να χαμογελάσεις και να νιώσεις σιγουριά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να προβείς σε επαγγελματικές, για να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Επιπλέον παίρνεις μία ανάσα στα οικονομικά σου και έτσι μπορείς να κάνεις τα «γούστα» σου και τις αγορές σου πιο άνετα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα φανερώνει ότι θα υπάρξουν ενδιαφέροντα, ευχάριστα νέα στα αισθηματικά σου που θα σου προσφέρουν ικανοποίηση και θα δώσουν το αίσθημα της εκπλήρωσης ενός σχεδίου σου! Την Πέμπτη, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από αυτή την θέση η κοινωνική σου ζωή θα είναι πιο δραστήρια, δεν θα λείψουν όμως κάποιες αντιδράσεις και καβγαδάκια με το κοινωνικό σου περιβάλλον. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, φέρνει ερωτικές επικοινωνίες που σου δίνουν χαρά, τα λόγια που περιμένεις να ακούσεις έρχονται και σου προσφέρουν χαμόγελα! Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο πραγματοποιώντας σύνοδο με τον Ουρανό το Σάββατο σε βοηθά να δραπετεύσεις από τα συνηθισμένα και να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου! Ένα ταξιδάκι διασκέδασης
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ενδιαφέρουσα είναι η νέα εβδομάδα για τα αισθηματικά σου γιατί τα έχει όλα ... Ραντεβουδάκια, εξομολογήσεις, ένα ταξιδάκι, τρυφερές τετ α τετ επαφές και όμορφα λόγια που σε δένουν περισσότερο με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου! Μία γνωριμία με πρωτότυπο τρόπο – αν είσαι σε φάση μοναξιάς – είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σταδιακά κάνεις σχέδια τα οποία θα σε βοηθήσουν εν καιρώ να μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου! Εργασίες που σχετίζονται με το διαδίκτυο, την εκπαίδευση, τα ταξίδια είναι φανερό ότι σε ευνοούν. Στα επαγγελματικά σου οι νεωτεριστικοί τρόποι και η τεχνολογία θα σε βοηθήσουν να πας μπροστά!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα συμβάλει στην ψυχική και συναισθηματική σου ανάταση! Ξεπερνάς δυσκολίες του παρελθόντος, λύνεις κάποια οικογενειακά προβλήματα και νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Την Πέμπτη, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από αυτή την θέση, εγκαινιάζει μία νέα περίοδο επαγγελματικής δράσης, όπου θα βιώσεις αρκετές εξελίξεις και γεγονότα στην εργασία σου, τα οποία ωστόσο θα συμβάλουν ώστε να μπορέσεις να πας ένα βήμα παρακάτω. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα φέρνει θετικές συζητήσεις , ειδήσεις και έγγραφα που αφορούν μία οικογενειακή υπόθεση. Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο, πραγματοποιώντας σύνοδο με τον Ουρανό το Σάββατο, από αυτή τη θέση να αναμένεις ότι θα σου χαρίσει κάποιο έξτρα οικονομικό κέρδος!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η νέα εβδομάδα σε βοηθά να αποκαταστήσεις τα σπασμένα της τελευταίας περιόδου και να φύγουν οι ανησυχίες, οι προβληματισμοί αλλά και τα απωθημένα που υπήρχαν στην αισθηματική σου ζωή! Είναι η ιδανική περίοδος για αφεθείς στα ερωτικά σου ένστικτα, να σαγηνεύσεις και να διεισδύσεις σε βάθος στα συναισθήματα του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει και να απολαύσεις στιγμές έντονου πάθους.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τα μούτρα στη δουλειά πέφτεις από αυτή την εβδομάδα που περνά ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου! Συμβαίνουν ανακατατάξεις στην καριέρα σου που σου δίνουν έξτρα ώθηση και αυτό σε ενεργοποιεί να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό! Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι σε πιο ευνοϊκή φάση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα φέρνει εποικοδομητικές συζητήσεις με άτομα που συνεργάζεσαι ή είσαι σε σχέση και καταφέρνεις να έχεις μία σημαντική κατάκτηση. Μία σημαντική συμφωνία μπορεί να αποτελέσει την βάση για μία σταθερή πορεία, ιδιαίτερα στην πορεία της εβδομάδας όπου και ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Την Πέμπτη, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από αυτή την θέση σε παρακινεί σε μετακινήσεις, επαφές, ταξίδια, ενώ οι μέρες σου γεμίζουν θετική ενέργεια αλλά και ανάγκη για εμπειρία, αλλαγή, ανανέωση και επέκταση. Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο πραγματοποιώντας σύνοδο με τον Ουρανό το Σάββατο και η αισθηματική σου ζωή αλλάζει μορφή ... Μία νέα σχέση μπαίνει τώρα στο προσκήνιο της ζωής σου με τον πιο αιφνιδιαστικό τρόπο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Επιτέλους ζεστασιά, συντροφικότητα και αγκαλιές ... Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζοντας τον τομέα του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τις σχέσεις και εσύ ναι τώρα ανανεώνεσαι. Αναθερμαίνεις την ερωτική σου ζωή, ενώ δεν λείπουν και οι ξαφνικές ερωτικές εκπλήξεις που σε εξιτάρουν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να κάνεις νέες επαφές, νέες συμφωνίες αλλά και για να μπορέσεις να δρομολογήσεις καλύτερα τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Στα οικονομικά σου η εύνοια σου συνεχίζεται και ναι μπορώ να πω ότι η εβδομάδα είναι ιδανική και για επενδύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σε βοηθά να ανασυνταχτείς επαγγελματικά και οικονομικά και μέσα από συζητήσεις που θα έχεις θα μπορέσεις στην πορεία της εβδομάδας να βρεις λύσεις για εργασιακές σου υποθέσεις αλλά και να δρομολογήσεις και κάποια οικονομικά σου ζητήματα. Την Πέμπτη, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από αυτή την θέση τονώνει την ερωτική σου λίμπιντο σε κάνει όμως πιο κτητικό και απόλυτο στον έρωτα. Στα οικονομικά θα υπάρξουν ξαφνικοί αιφνιδιασμοί από έξοδα που θα προκύπτουν. Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και από αυτή την θέση θα σε βοηθήσει να μπορέσεις σταδιακά να κάνεις το κλίμα της καθημερινότητάς σου πιο ομαλό και ισορροπημένο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ευκαιρίες στην αισθηματική σου ζωή συνεχίζονται και εσύ φαίνεται ότι αφήνεσαι πολύ παραπάνω στο πάθος σου! Ωστόσο, ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου θα σε κάνει αρκετά πιο κτητικό, απόλυτο και παθιασμένο με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται ζήλιες και συγκρούσεις...
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι γεγονός ότι τα οικονομικά σου είναι εξαιρετικά πιεσμένα, όμως αυτή την εβδομάδα σου δίνεται η ευκαιρία μέσω της εργασίας σου να μπορέσεις να πάρεις σταδιακά μία ανάσα στα οικονομικά. Αξιοποίησε νέα εργασιακά σχέδια που προκύπτουν τώρα που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε σειρά τα οικονομικά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Ταύρο, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου δίνουν το ερέθισμα και την ώθηση να ενδυναμωθείς, να κάνεις νέα σχέδια, να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες και να επιλύσεις ζητήματα που είχαν προκληθεί το τελευταίο διάστημα. Την Πέμπτη, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από αυτή την θέση σε ενεργοποιεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Δεν θα λείψουν όμως και κάποιες κόντρες με το περιβάλλον σου! Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και από αυτή την θέση ανανεώνει σημαντικά την ερωτική σου ζωή!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ταύρου αυτή την εβδομάδα και ναι από αυτή την θέση έρχεται για να χαρίσει απλόχερα τα «δώρα» της στα αισθηματικά σου! Απόλαυση, διασκέδαση, φλερτ, ερωτική αναθέρμανση, είναι μερικά από τα θετικά που έχει στο «μενού» της για εσένα! Η σύνοδος που πραγματοποιεί με τον Ουρανό δηλώνει ότι ως το τέλος της εβδομάδας ο κεραυνοβόλος έρωτας σου χτυπά την πόρτα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων και καταφέρνεις να επιβληθείς των καταστάσεων και να βρεις λύσεις σε φλέγοντα επαγγελματικά προβλήματα. Η δημιουργικότητά σου σε βοηθά να προχωρήσεις σε νέα σχέδια. Προσοχή σε κόντρες με τους συνεργάτες σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο. Στα οικονομικά θα έρθει στα χέρια σου ένα ξαφνικό κέρδος, το ίδιο γρήγορα όμως αυτό το κέρδος θα φύγει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα νιώθεις πολύ καλύτερα ψυχολογικά, ανακτάς τις δυνάμεις σου ενώ έρχεσαι και πιο κοντά με την οικογένεια, αφού κάποια προβλήματα που σε ταλάνιζαν στο σπίτι, φαίνεται τώρα πως υποχωρούν και νιώθεις καλύτερα! Σε αυτό θα συμβάλουν οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει ο Ήλιος και ο Ερμής με τον Πλούτωνα. Την Πέμπτη, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από αυτή την θέση θα σε κινητοποιήσει να κάνεις αλλαγές στο πρόγραμμά σου, στην διατροφή σου, θα επιδιώξεις πολύ παραπάνω την άσκηση ή θα ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα. Ωστόσο, το εργασιακό σου πρόγραμμα θα είναι τεταμένο! Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και από αυτή την θέση, θα φέρει ευχάριστες στιγμές στο σπίτι και στην οικογένεια. Είναι μία καλή ευκαιρία να αποκαταστήσεις σχέσεις με οικεία πρόσωπα ή και να κάνεις όμορφες αλλαγές στο χώρο σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η βελτίωση της αισθηματικής σου ζωής οφείλεται στο γεγονός ότι εσύ φίλε μου Υδροχόε αρχίζεις και να αναπτερώνεσαι ψυχολογικά, ξεπερνάς τις ανασφάλειες και μπορείς να εκφραστείς πιο ελεύθερα. Οι μέρες που ακολουθούν σε φέρνουν πιο κοντά και ουσιαστικά προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου θα μπορέσει να πάρει μία πιο σταθερή τροχιά κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας και το γεγονός αυτό θα σου προσφέρει ηρεμία και ασφάλεια. Στα οικονομικά σου για την ώρα ούτε κλαις αλλά ούτε και γελάς.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Η νέα εβδομάδα έρχεται με χαρούμενα νέα, ενδιαφέρουσες ειδήσεις, όμορφες μετακινήσεις και ικανοποίηση σε προσδοκίες και στόχους! Οι θετικές όψεις που σχηματίζουν ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φέρνουν την σύναψη μίας σημαντικής συμφωνίες, την κατάκτηση μίας επιθυμίας, την επίτευξη μία διάκρισης. Την Πέμπτη, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από αυτή την θέση θα βοηθήσει σημαντικά και την ερωτική σου ζωή! Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και τα ερωτικά μηνύματα, τα φλερτ και τα ραντεβουδάκια θα σε τονώσουν πραγματικά πολύ!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ώρα για ερωτική εγρήγορση αγαπημένο μου Ψάρι ... Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και όχι δεν πρόκειται να κάτσεις φρόνιμα είσαι έτοιμος για φλογερές ερωτικές καταστάσεις. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ξυπνά την ανάγκη σου για ερωτική επικοινωνία και ναι το τηλέφωνο χτυπά και είναι από το πρόσωπο που θέλει επιτέλους την συνάντηση που πάντα περίμενες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μέρες που ακολουθούν σου δίνουν την αναγνώριση, την διάκριση, την δικτύωση και την επιτυχία που προσμένεις στα επαγγελματικά! Ενδιαφέρουσες συζητήσεις και προτάσεις σε κάνουν να αισθάνεσαι ικανοποίηση για την πορεία των επαγγελματικών σου σχεδίων. Τα οικονομικά βρίσκονται σε μία καλή κατάσταση.
πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου