ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Που οφείλεται η διαφορά στο χρώμα των αβγών;

WHITE AND BROWN EGGS
Δεν έχουν όλα τα αβγά το ίδιο χρώμα. Θα έχετε παρατηρήσει ότι κάποια είναι λευκά, ενώ άλλα έχουν πιο καφέ χρώμα. Που οφείλεται, όμως, η διαφορά στο χρώμα; Οι New York Times έχουν την απάντηση. Όπως αναφέρει .....
...... ο Tro V. Bui, καθηγητής στο Cornell University, τα πάντα σχετίζονται με τα γονίδια. Οι κότες που έχουν λευκά φτερά και λευκούς λοβούς αυτιών κάνουν λευκά αβγά, ενώ οι κόκκινες/καφέ κότες με κόκκινους λοβούς κάνουν καφέ αβγά.

Ο ίδιος αναφέρει ότι τα καφέ αβγά μπορεί να έχουν ελάχιστα περισσότερα Ω3 λιπαρά, αλλά η διαφορά είναι τόσο μικρή που δεν έχει σημασία. Όσο για τη γεύση, είναι ακριβώς η ίδια.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου