ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι (Fifty Shades Darker)

Αποτέλεσμα εικόνας για cinquante nuances de grey 2
Αποθαρρημένη από τα πάθη και τα μυστικά του όμορφου δυνάστη της και αγαπημένου Κρίστιαν Γκρέι, η Αναστασία Στιλ σπάει τον δεσμό τους για να ξεκινήσει ....
.... μια νέα καριέρα σε εκδοτικό οίκο του Σιάτλ. Αλλά το πάθος βρίσκεται ακόμα βαθιά μέσα της, και όταν αυτός της προτείνει μια νέα συμφωνία, η Αναστασία δεν μπορεί να αντισταθεί. Αναθερμαίνοντας την ιδιαίτερη σχέση τους, η νεαρή γυναίκα θα μάθει περισσότερα για το παρελθόν των Πενήντα Αποχρώσεων. Και καθώς ο Κρίστιαν πολεμάει με τους εσωτερικούς του δαίμονες, η Αναστασία έχει να αντιμετωπίσει τον θυμό και τη ζήλεια της επί των άλλων γυναικών που ήταν εκεί πριν από αυτήν, και να πάρει την πλέον σημαντική απόφαση για τη ζωή της.

- Παραλειπόμενα:
Κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τον Jamie Dornan να μην επιθυμεί να συνεχίσει τη σειρά. Αλλά μια επίσημη ανακοίνωση ήρθε, που έλεγε ότι ήταν απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτήν.

Πριν καταλήξει ο ρόλος της Έλενα Λίνκολν/Κας Ρόμπινσον στην Kim Basinger, τον Ιανουάριο του 2016, οι φαν εκδήλωσαν την επιθυμία τους ο ρόλος να πάει σε κάποια από τις: Kim Cattrall, Michelle Pfeiffer και Charlize Theron.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 9 Φεβ 2017
Διανομή: UIP
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: DTS (Digital Theater Sound)
Γλώσσα: Αγγλικά

Αποτέλεσμα εικόνας για cinquante nuances de grey 2
- Συντελεστές :
Dakota Johnson Ηθοποιός ....Anastasia `Ana` Steele
Jamie Dornan Ηθοποιός ....Christian Grey
Kim Basinger Ηθοποιός ....Elena Lincoln/Κα Robinson
Luke Grimes Ηθοποιός ....Elliot Grey
Eloise Mumford Ηθοποιός ....Katherine `Kate` Kavanagh
E.L. James Συγγραφέας ....μυθιστόρημα
James Foley Σκηνοθετης
Niall Leonard Σεναριογράφος



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου