ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/2/2017


Αποτέλεσμα εικόνας για horoskopi 2017
ΚΡΙΟΣ
Σήμερα δεν πρέπει να αφήσεις τα νεύρα σου να σε κάνουν ό,τι θέλουν, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια που δεν σε συμφέρουν καθόλου. Μείνε μακριά από κάθε .....
...... είδους υπερβολές και φρόντισε να είσαι εχέμυθος σε όλα όσα σου πουν. Μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου, γιατί δε θα έχεις καλές εξελίξεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να είσαι δίκαιος στη σχέση σου και αν έχεις νεύρα από άλλους τομείς, μην τα ξεσπάς στο ταίρι σου. Μίλησε μαζί του ειλικρινά και μοιράσου τις έννοιες και τις σκοτούρες σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια αξιόλογη ερωτική γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι κινήσεις που θα κάνεις, σε ό,τι αφορά καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να δρομολογήσεις. Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου, που είναι και η κύρια πηγή του εκνευρισμού σου. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές, για να μπορέσεις να βάλεις σύντομα μια σειρά.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα είναι μία μέρα που πρέπει να καθίσεις σοβαρά με τον εαυτό σου και να σκεφτείς πού κάνεις λάθος και πού όχι, ώστε να διορθώσεις τη συμπεριφορά σου. Μπορείς να έχεις μπλεξίματα από εκεί που δεν το περιμένεις, γι’ αυτό πρόσεχε πολύ. Η λογική θα είναι για εσένα πολύτιμος οδηγός.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου σήμερα είναι πιθανό να μην κυλήσουν όπως περιμένεις και ιδίως αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε πολύ, γιατί θα έρθεις σε σύγκρουση με τον αγαπημένο σου. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αποφάσισε τι θέλεις και μην δέχεσαι τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες και ο εκνευρισμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις με τους συναδέλφους σου. Η ψυχραιμία θα πρέπει να είναι ο μόνος σου οδηγός για να καταφέρεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη μέρα, αφού τα έξοδά σου και σήμερα είναι πολλά. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάζεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα περάσεις τον περισσότερο χρόνο σου σήμερα, αναλογιζόμενος τις πράξεις του παρελθόντος και θα προσπαθήσεις να βρεις τα λάθη σου και τρόπους να τα διορθώσεις. Ζήτησε τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων και μη διστάσεις να ανοίξεις την καρδιά σου, για να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι ό,τι σε απασχολεί να το μοιραστείς με το σύντροφό σου και να ακούσεις και τη δική του γνώμη και οπτική για τα θέματα που σε απασχολούν, είτε αυτά αφορούν τη σχέση σας είτε όχι. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι μη χάσετε ευκαιρίες για διασκέδαση και βόλτες, γιατί οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου είναι σήμερα σε μια δύσκολη μέρα, αλλά με ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρεις να τελειώσεις με όλες σου τις υποχρεώσεις, χωρίς να αγχώνεσαι. Προσοχή στα έξοδα, τα οποία βγαίνουν εκτός ελέγχου και σε πιέζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορείς άφοβα να μοιραστείς τις έννοιες σου με τους γύρω σου και να αλλάξετε απόψεις στα προβλήματα που σε απασχολούν. Βοήθησε τον εαυτό σου ακούγοντας μόνο τη λογική σου και όχι το συναίσθημα. Σήμερα θα έχεις την τύχη με το μέρος σου για να κάνεις τις πιο σωστές επιλογές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, οι οιωνοί είναι θετικοί για να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου. Τα παιδιά σας, αν έχετε, θα μπορούσαν να σας φέρουν πιο κοντά, γι’ αυτό μην αποφεύγεις να περάστε χρόνο μαζί. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου σε αγχώνουν πολύ, γιατί βλέπεις ότι η δουλειά σου έχει μειωθεί και πρέπει επειγόντως να βρεις τρόπους να την αυξήσεις. Μείνε ρεαλιστής και ανακάλυψε τους πιο δυνατούς τρόπους για να βελτιώσεις την κατάσταση. Στα οικονομικά σου προκύπτουν αναπάντεχα έξοδα. Δείξε υπομονή και κάλυψε όσα περισσότερα μπορείς.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα πιεστείς, καθώς οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πολλές. Μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο στη δουλειά σου ή στο σπίτι, που θα σε βγάλει εκτός προγράμματος και θα σε αποσυντονίσει. Συγκεντρώσου σε αυτά που πρέπει να κάνεις και μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν αποτελούν προτεραιότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην μένεις άπραγος απέναντι στα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου και κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να τα διορθώσεις. Εσύ που βασανίζεσαι από τη μοναξιά σου, να ξέρεις ότι η σημερινή μέρα σε καλεί να ζήσεις ερωτικές στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μη διαταράξεις τις ετοιμόρροπες ισορροπίες σου. Μην πάρεις ρίσκα και μην υποκύψεις σε πιέσεις που θα σου ασκηθούν για κάποιες συμφωνίες. Ειδικά στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, για να μη χάσεις χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα μην κρατάς μέσα σου την πίκρα και την απογοήτευση που αισθάνεσαι για κάποια δικά σου πρόσωπα, αλλά κάτσε και μίλησε μαζί τους για να συμφιλιωθείτε. Ακολούθησε το ένστικτό σου και να είσαι σίγουρος πως ακόμη μία φορά δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά στο σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην αφήσεις τη βραδιά να περάσει χωρίς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν με την κατάλληλη παρέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου όλα θα είναι όπως θέλεις και τα σχέδιά σου θα μπούνε σε μία σειρά. Κατά το απόγευμα μπορεί να προκύψει ένα μικρό προβληματάκι, που μπορεί να σε αποδιοργανώσει. Μην το βάζεις κάτω, αλλά με τη λογική σου λύσε το, όσο ακόμη παραμένει μικρό! Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Τα έξοδα είναι πολλά και χρειάζεται πολλή οργάνωση για να μην ξεφύγεις.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα οι φίλοι σου θα μπούνε σε προτεραιότητα και θα θελήσεις να περάσεις χρόνο μαζί τους, αναπληρώνοντας τις χαμένες σας στιγμές. Μην αισθάνεσαι τύψεις που θα αμελήσεις λίγο τη δουλειά σου, αλλά φόρτωσε τις μπαταρίες σου κάνοντας πράγματα που σου αρέσουν. Σε καλό θα σου βγει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου η μέρα έχει πολλές πιθανότητες να είναι υπέροχη για εσένα και να περάσεις πολύ όμορφα και ρομαντικά με τον αγαπημένο σου. Όσο για εσένα που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί, μη χάνεις την αισιοδοξία σου και σύντομα η ζωή σου θα αλλάξει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα σου γίνουν διάφορες προτάσεις. Πρόσεξε, γιατί όσα φαίνονται στην αρχή πολύ βολικά, αν τα σκεφτείς περισσότερο, μπορεί να μη σε συμφέρουν τόσο πολύ. Τα οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται καθώς τα έσοδά σου μπορούν να αυξηθούν με λίγη προσπάθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου και αυτό είναι κάτι που θα σου χαλάσει τη διάθεση. Μείνε προσηλωμένος στους στόχους σου και μην αφήνεις την απαισιοδοξία να σε παρασέρνει σε σκοτεινά μονοπάτια, που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πλησίασε το ταίρι σου και εξομολογήσου του τα πιο όμορφα συναισθήματά σου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να περάσετε ένα άκρως ερωτικό βράδυ οι δυο σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται να είσαι καταρχάς ψύχραιμος, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Μην ενδώσεις στις προκλήσεις που θα δεχτείς από τους ανταγωνιστές σου, ακόμη κι αν αυτές σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου. Ακόμα και στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλύτερα, αν λειτουργήσεις χωρίς άγχος και πανικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα μπορείς να διεκπεραιώσεις προβλήματα που έχεις με οικονομικά θέματα και να κάνεις απαραίτητους διακανονισμούς, ώστε να μη βγεις άμεσα εκτός προϋπολογισμού. Επίσης, μπορείς εύκολα να βρεις διεξόδους και πηγές αύξησης των εισοδημάτων σου. Μείνε συγκεντρωμένος και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου να είσαι συνεπής σε όσα έχεις υποσχεθεί στο σύντροφό σου και μην τάζεις πράγματα που δε θα μπορέσεις να τηρήσεις. Οι αδέσμευτοι, εμπιστευθείτε περισσότερο τα συναισθήματά σας και δε θα χάσετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου θα σου χρειαστεί πολύ ψυχραιμία και ωριμότητα για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Όλες οι στάσιμες καταστάσεις, σύντομα θα αρχίσουν να εξελίσσονται, αλλά μέχρι να γίνει αυτό χρειάζεται αρκετή υπομονή και εργατικότητα από τη μεριά σου. Τα οικονομικά σου έχουν την πρώτη θέση στο μυαλό σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, για να μην ξοδέψεις περισσότερα από όσα αντέχει το πορτοφόλι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι μία καλή μέρα η σημερινή Δευτέρα για εσένα, μιας και θα έχεις τον χρόνο αλλά και τη διάθεση να βρεθείς με την οικογένεια και τους φίλους σου. Παραμέρισε τις μεταξύ σας διαφορές και φρόντισε να κάνεις μαζί τους ευχάριστες κουβέντες, που θα σας φέρουν κοντά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, γίνεσαι λίγο γκρινιάρης και απαιτητικός σήμερα και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με το σύντροφό σου. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που γνωρίζεις από παλιά. Μην κάνεις πράγματα που δε σε εκφράζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου είναι αρκετά φορτωμένη από υποχρεώσεις και καλό είναι να μην αναλάβεις καινούργιες, γιατί θα αγχωθείς και δε θα είσαι αποτελεσματικός. Αλλά και στα οικονομικά σου, απόφυγε τις αποφάσεις που μπορεί να σε βάλουν σε έξοδα. Δείξε ωριμότητα για να μη μετανιώσεις τις κινήσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα ασχοληθείς με οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και θα μπορέσεις να βάλεις σε μία σειρά τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά των οικονομικών δοσοληψιών σου και με γνώμονα τη λογική, πάρε την πιο φρόνιμη και συμφέρουσα απόφαση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό τομέα ανοίξου και δείξε όλη σου την αγάπη στο σύντροφό σου. Θα δεις ότι και εκείνος έχει τα ίδια συναισθήματα με εσένα. Φρόντισε να μην είσαι υπερβολικός σε αυτά που του ζητάς, γιατί στο τέλος θα τον χάσεις! Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, δείξε την τρυφερότητά σου και θα σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πρόγραμμα. Είναι πιθανό κάποιοι συνεργάτες να σε απογοητεύσουν, αλλά με τη δική σου ώριμη στάση θα μπορέσεις να αποφύγεις λάθη, που θα στοιχίσουν. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα έχεις ευχάριστα νέα, αφού νέες προτάσεις μπορεί να σου αποφέρουν κέρδη.

ΙΧΘΥΕΣ
Υπάρχει έντονη κινητικότητα σήμερα στο προσκήνιο, αλλά καλό θα είναι κοιτάξεις μόνο προς τα εκεί που βλέπεις θετικές εξελίξεις. Μην αφήσεις τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου. Ακόμη κι αν χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθειες, στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου εστίασε σε αυτά που έχουν πραγματική σημασία στη συμπεριφορά του συντρόφου σου και μην ψάχνεσαι για καβγάδες και συγκρούσεις. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, αυτή η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου πηγαίνει καλύτερα απ’ όσο νομίζεις και αν δεις τα πράγματα χωρίς άγχος, θα διαπιστώσεις ότι όλα κινούνται υπέρ σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα και διάφορα προβλήματα που είχες, μπορούν να ξεπεραστούν με σωστή και συνετή διαχείριση των χρημάτων σου.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου