ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Πώς να είσαι Παριζιάνα όπου και αν βρίσκεσαι!

Σίγουρα θα αναρωτηθείς τι σημαίνει να είσαι Παριζιάνα. Για να πάρεις μια ιδέα, «η Παριζιάνα πιστεύει ότι είναι το απόλυτο πρότυπο. Είναι έτοιμη να γεμίσει τον πλανήτη με συμβουλές ζωής γράφοντας βιβλία και μπλογκ… Δε φοβάται το γήρας, δε φοβάται τίποτα, εκτός από τον ίδιο το φόβο…
Διατηρεί τις μικρές της ατέλειες, τις οποίες και λατρεύει: είναι σημάδι ότι έχει δύναμη χαρακτήρα και ότι αισθάνεται όμορφη χωρίς να είναι τέλεια… Φτάνει πάντα καθυστερημένη… Δεν έχει την τσάντα που φωνάζει από μακριά τη μάρκα της… Δε φοράει εκείνο το χρυσό ρολόι που κοστίζει όσο ένα μεγάλο αυτοκίνητο…. Θέλει να λάμπει, αλλά μόνο χάρη στο πνεύμα της… Η Παριζιάνα φιλάει όπως κάνει και όλα τα υπόλοιπα πράγματα: κινηματογραφικά!»
Βρίσκεσαι στην Αθήνα; Στη Θεσσαλονίκη; Στην Πάτρα; Στο νησί; Στο βουνό; Στην εξοχή; Και ποιος σου λέει ότι δεν μπορείς να είσαι Παριζιάνα όπου κι αν βρίσκεσαι –ακόμη κι αν γνωρίζεις το Παρίσι μόνο μέσα από τα βιβλία και τις ταινίες; Γιατί τα πάντα είναι θέμα στυλ, διάθεσης και… κακών συνηθειών!
Το διεθνές best seller Πως να Είσαι Παριζιάνα Όπου κι αν Βρίσκεσαι είναι ένα έξυπνο, αστείο και τολμηρό βιβλίο-οδηγός για τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να απολαμβάνει τη ζωή με παριζιάνικο στυλ… πάντα και παντού.  
Το βιβλίο των Anne Berest, Audre Diwan, Caroline de Maigret, Sophie Mas με τίτλο «Πώς να είσαι Παριζιάνα όπου κι αν βρίσκεσαι-Έρωτας, στυλ και κακές συνήθειες» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bell. 


Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου