ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Τα βιντεάκια που θα σου αλλάξουν τη ζωή. Αλήθεια!


Τι μπορούν να σου μάθουν ένας 13χρονος και ένα κορίτσι που έχει γεράσει πριν την ώρα της; Πολλά!Την επόμενη φορά που όλα θα σου φταίνε, την επόμενη φορά που δεν θα ξέρεις πώς να συμπαρασταθείς σε έναν φίλο, την επόμενη φορά που θα θέλεις ένα πουσάρισμα για να πάρεις μία απόφαση, μην πας μακριά...τσέκαρε τα παρακάτω video!

"Αν με ρωτήσεις τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω, ξέρω πάντα πως θα θέλω να είμαι ευτυχισμένος"

Θέλεις να δεις τι συμβαίνει όταν αποφασίσεις να πάρεις το παιδί σου από το σχολείο και να του δώσεις μία διαφορετική μόρφωση; Ο Logan LaPlante είναι το 13χρονο πιτσιρίκι, που θα κάνει το σαγόνι σου να πέσει από τις πρώτες κιόλας λέξεις που ξεστομίζει.

"Διδάσκουμε τα κορίτσια να νιώθουν πιο αδύναμα. Λέμε στα κορίτσια "μπορείτε να έχετε φιλοδοξίες, αλλά όχι πολλές". Λέμε στα κορίτσια "μπορείτε να είσαστε επιτυχημένες, αλλά όχι πολύ, γιατί διαφορετικά θα νιώσει απειλή ο άντρας""

H Νιγηριανή συγγραφέας Chimamanda Ngozi Adichie εξηγεί με λόγο απλό και χιουμοριστικό το γιατί θα πρέπει όλοι να είμαστε φεμινιστές. Η ομιλία της αυτή άγγιξε τις καρδιές πολλών γυναικών, ανάμεσά τους και της Beyonce που συμπεριέλαβε απόσπασμα της συγκεκριμένης ομιλίας της στο τραγούδι "Flawless".


"Θα αφήσω τους ανθρώπους που λένε πως είμαι τέρας να με καθορίσουν ως άτομο; Όχι! Θα αφήσω τους στόχους μου και τις επιτυχίες μου να με καθορίσουν. Όχι την εξωτερική μου εμφάνιση"

Η Lizzie Velasquez είναι ένα από τα μόλις τρία καταγεγραμμένα άτομα στον κόσμο που πάσχουν από το Νεογνικό Προγηροειδές σύνδρομο, μία ασθένεια που προκαλεί ταχεία γήρανση (σε τέτοιο σημείο που ήδη έχει προκληθεί τύφλωση στο δεξί της μάτι). Αυτή εδώ είναι η ιστορία της. Μέσα από  τα λόγια της θα μάθεις πώς μπορείς να μετατρέψεις σε θετική ενέργεια κάθε τι αρνητικό που ακούς. Η λέξη συγκίνηση είναι μικρή.


"Πιστεύω πως το σώμα μπορεί να αλλάξει το μυαλό"

Η ιστορία μίας γυναίκας που στην ηλικία των 21 έμαθε πως πάσχει από καρκίνο. Η ιστορία της Shannon Paige που έδωσε μάχη όχι μόνο με την ασθένεια, την οποία και νίκησε, αλλά και με την κατάθλιψη που της προκαλούσε το γεγονός πως θα έπρεπε να πείσει ότι αισθάνεται "τυχερή". Όπλο της για να "πολεμίσει" την άσχημη ψυχολογική κατάσταση; Η yoga.


"Αυτό που κάνει τα πράγματα καλύτερα είναι η σύνδεση"

Η Dr Brene Brown μας εξηγεί ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ελαφρύνουμε τον πόνο του άλλου. Και όχι δεν περιλαμβάνει παστίλιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου