ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

2 μόρια πιο...κοντά στη θεραπεία καρκίνου και διαβήτη βρίσκεται η Σellas Clinicals Holding


2 μόρια πιο...κοντά στη θεραπεία καρκίνου και διαβήτη βρίσκεται η Σellas Clinicals Holding

Συμφωνία αξίας 2,88 εκατ. ευρώ έκλεισε η ελληνικών συμφερόντων φαρμακευτική Σellas Clinical Holding με την κινεζική Shanghai Fosum Pharmaceutical (μέλος του Fosoum International) για την αγορά δυο φαρμακευτικών μορίων κατά του καρκίνου και του διαβήτη. 
Η Σellas σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα δύο χημικά μόρια για την ανάπτυξη αντικαρκινικών θεραπειών και για κλινικές δομικές. Με βάση την ανάπτυξη και την πρόοδο των δοκιμών θα καταβληθεί και το χρηματικό αντίτιμο της συμφωνίας σε τρία στάδια. Βάσει της συμφωνίας, η Fosun Pharmaceutical, θα έχει 10% δικαιώματα σε πωλήσεις και 3% συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της Σellas, στην περίπτωση που η εταιρεία καταφέρει να αποσπάσει έγκριση για την κυκλοφορία προϊόντων με βάση τα δύο αυτά μόρια στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.
 
Η Σellas αποτελεί έναν επιχειρηματικό οργανισμό που εφαρμόζει στην Ελλάδα μια σειρά πρωτοποριακών κλινικών και θεραπευτικών πρωτοκόλλων, τα οποία προσφέρουν τη δυνατότητα στους ασθενείς να αντιμετωπίσουν με τις πιο σύγχρονες διαθέσιμες μεθόδους μια ευρύτατη γκάμα ασθενειών. Η Σellas έχει ιδρυθεί από τον Άγγελο Στεργίου, έχει έδρα στη Ζυρίχη της Ελβετίας και γραφεία στην Αθήνα και αναπτύσσεται ραγδαία σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εξαγορά των δύο φαρμακευτικών πατεντών θα ανακοινωθούν σε σχετική συνέντευξη Τύπου εντός της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου