ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΝΕ ΣΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ. Ε;

ΚΑΝΕ ΣΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ. Ε;

Εσένα σου έχει συμβεί ποτέ αυτό; Δεν μπορεί να μην σου έχει συμβεί! Εμείς περάσαμε ολόκληρο βράδυ να το συζητάμε! Είσαι έξω. Δεν συνοδεύεσαι. Βλέπεις κάποιον που σου αρέσει. Δεν συνοδεύεται. Κάνεις την πρώτη κίνηση; Δεν μπορείς να απαντήσεις με ένα ναι ή με ένα όχι; Φυσικά και δεν μπορείς! Είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες που πρέπει να αξιολογήσεις πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση! Εμείς ηλίθιες είμαστε που το συζητήσαμε τόσο πολύ που τελικά...
  • ... και από το μπαρ έφυγε ο γκόμενος και δεν το πήραμε χαμπάρι; Ε, καλά. Είμαστε λίγο ηλίθιες. Αλλά ότι το θέμα υπάρχει, υπάρχει.
Μπροστά σε αυτό το τρομερό αδιέξοδο, χρειάστηκα μερικές στιβαρές πλάτες να ακουμπήσω όπως καταλαβαίνεις και πήρα τους άντρες φίλους μου να πιούμε και να μου πουν τη γνώμη τους. Που γενικά ποιος τη χέζει, αλλά (!) τώρα μας χρειαζότανε! Πού κατέληξα; Υπάρχουν πολύ διαφορετικές αντιδράσεις από τα αγόρια μπροστά σε μια πρώτη δική σου κίνηση, αλλά το μεγαλύτερο θέμα είναι ότι και αν και οι ίδιοι, από μόνοι τους, έχουν μια άποψη είτε θετική είτε αρνητική γενικά, στην ειδική ερώτηση « να έρθει εκείνη να σε πλησιάσει;» κάνουν σημαία των απαντήσεων τους την εξής φράση: « εξαρτάται τη γκόμενα». Και μετά μου λένε γιατί δεν ρωτάω τη γνώμη τους! Μα, βγάζεις άκρη; Τέλος πάντως, σου λέω τις βασικές απαντήσεις τους ώστε να έχεις και εσύ μια ιδέα τι μπορεί να γίνεται στο μυαλό του εκείνη την ώρα που σηκώνεσαι να πας κοντά του και να του μιλήσεις!
Του αρέσει! Πολλοί άντρες το βρίσκουν πολύ ωραίο το να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση και να τους πλησιάσεις όταν βρίσκεστε κάπου έξω, γιατί θεωρούν ότι δείχνει εκ μέρους σου αυτοπεποίθηση και τόλμη. Επειδή οι ίδιοι ξέρουν πόσο αμήχανη και δύσκολη μπορεί να είναι μια πρώτη προσέγγιση σε κάποιον, αισθάνονται ακόμα και εντυπωσιασμένοι όταν παίρνεις ξαφνικά εσύ την πρωτοβουλία. Αν μάλιστα, βρεις και κάτι έξυπνο ή χιουμοριστικό να πεις, μάλλον μόλις κέρδισες το επόμενο ποτό σου! 
Τον φοβίζει… Αυτό τώρα είναι πολύ δύσκολο. Τα αγόρια μπορεί όντως να σε θεωρήσουν πού επιθετική. Δεν είναι μόνο ότι τον πιάνεις απροετοίμαστο, δεν είναι μόνο ότι απειλείται ο ρόλος του ως αρσενικό και άρα το δικαίωμα της πρωτοβουλίας που κάποιοι το θεωρούν αντρική αποκλειστικότητα, είναι και οι συνειρμοί που κάνει γενικά για σένα ως προσωπικότητα. Δηλαδή, μου εξήγησαν τα ρεμάλια οι φίλοι μου, ότι αν εκείνη κάνει το πρώτο βήμα οι πρώτες σκέψεις είναι οι εξής:
    • Φυσικά το έχει ξανακάνει. Έτσι φλερτάρει γενικά. 
    • Είναι πάρα πολύ δυναμική και μάλλον έτσι είναι παντού.
    • Αν αυτή έχει τόση αυτοπεποίθηση, εγώ πώς πρέπει να είμαι για να με σέβεται και να μην με θεωρεί ένα μαλάκα που κάνει ότι θέλει; 
Τον ερεθίζει. Αν δεχθούμε ότι ο σεξ είναι ένα συνεχές παιχνίδι εξουσίας με την ισορροπία του ποιος έχει το πάνω χέρι να αλλάζει συνεχώς ( που γιατί να μην το δεχτούμε στην τελική; ) τότε η πρωτοβουλία σου αυτή είναι από τα πιο ισχυρά σημάδια ότι στην περίπτωση σας δεν θα ισχύσουν οι …πατροπαράδοτοι κανόνες. Αυτό για τους περισσότερους είναι πολύ διεγερτικό γιατί βρίσκουν τρομερή πρόκληση το να βρουν την επόμενη κίνηση τους ώστε να γυρίσουν το παιχνίδι υπέρ τους. 
Τον διασκεδάζει! Επιτέλους! Δεν χρειάζεται να τραβήξουν εκείνοι όλο ατό το κουπί του φλερτ: άγχος, ιδρώτας, τι να πω, τι να μην πω, να βρω το κουράγιο να πλησιάσω, να μη φοβηθώ ότι μπορεί να φάω απόρριψη …. Το να « αναλάβεις» εσύ τη βρομοδουλειά, τους φαίνεται απόλυτα διασκεδαστικό γιατί τους δίνεται έτσι η ευκαιρία να χαλαρώσουν και πραγματικά να απολαύσουν το φλερτ χωρίς άγχος απόδοσης για το πόσο γκόμενοι είναι! Άσε που οι γυναίκες κάνουμε το λάθος να μην λαμβάνουμε καθόλου υπόψη μας ότι και σε αυτούς αρέσει πολύ να κάνουν τους δύσκολους ώστε να επιβεβαιώνονται !
Φίλη μου, το θέμα είναι άλυτο πολύ χοντρά, γιατί πριν πάρεις την απόφαση για το αν θα κάνεις την κίνηση ή θα κάτσεις στα αυγά σου, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το τι τύπος άντρα είναι αυτός ο τύπος, που είναι ο τύπος σου! Εγώ θα έλεγα σε μία πρώτη φάση να κάνεις την κίνηση – ματ: δηλαδή κοίταξε τον με νόημα, χαμογέλασε του αρκετές φορές, πέρνα από δίπλα του και ακούμπησε τον τυχαία, στείλε σφηνάκια στην παρέα του αν δεν παίρνει τα χαμπάρια του …. Αλλά μην ξεκινήσεις εξ αρχής με το να πάρεις το ποτό σου και να πας πάνω του «μπαμ». Γίνε ευέλικτη, φίλη μου, γίνε ευέλικτη!
marymary

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου