2 κεσεδάκια γιαούρτι
2 μπωλ μικρά με φρέσκα φρούτα σε μπουκίτσες (μπανάνες, κεράσια, βερίκοκκα, φράουλες, νεκταρίνια, μήλα )
1 κουταλιά της σούπας μέλι
2 μπωλ μικρά με φρέσκα φρούτα σε μπουκίτσες (μπανάνες, κεράσια, βερίκοκκα, φράουλες, νεκταρίνια, μήλα )
1 κουταλιά της σούπας μέλι
ποτηράκια μιας χρήσης
ξυλάκια για παγωτό
ξυλάκια για παγωτό
Εκτέλεση:
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και ανακατέψτε καλά μέχρι το μίγμα να γίνει λείο. Χωρίστε το μίγμα σε ισόποσες δόσεις και τοποθετήστε το στα ποτηράκια. Καλύψτε τα ποτηράκια με αλουμινόχαρτο και στο κάτω μέρος περάστε το ξυλάκι για το κάθε παγωτό. Καταψύξτε για 6 ώρες. Τα φρουτένια γιαουρτοπαγωτά σας είναι έτοιμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου