ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 16/9 έως 22/9 !

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Εμβαθύνεις περισσότερο σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αυτή την εβδομάδα Κριέ μου και προσπαθείς να .....
... κάνεις τις κινήσεις εκείνες για να βελτιώσεις αυτό τον τομέα της ζωής σου! Με το τρίγωνο Άρη Πλούτωνα, δέχεσαι σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης και εξέλιξης, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα σε κάνει να λειτουργείς κάπως απρογραμμάτιστα στα σχέδιά σου ή και να διχάζεσαι ανάμεσα σε επιλογές. Στο τέλος της εβδομάδας με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου, ανταλλάσεις λόγια τα οποία απογοητεύουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε φάση ανανέωσης και τώρα μπορείς να κάνεις τις κινήσεις ματ για να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που έχεις στην καρδιά σου. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με αποφάσεις, που θα προκαλέσουν απογοήτευση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σχέδια θα επιτύχουν γιατί έχεις το πείσμα, την επιμονή και το κουράγιο να δώσεις τώρα τον καλύτερο εαυτό σου! Στα οικονομικά σου υπάρχει ρευστότητα και αστάθεια, προσοχή σε συμφωνητικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Διανύεις μία θετική , δημιουργική αλλά και ερωτική περίοδο αγαπητέ μου Ταύρε και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου χαλάσει τώρα το σκηνικό. Αυτή την εβδομάδα με το τρίγωνο Άρη Πλούτωνα, ικανοποιείς σχέδια και προσδοκίες που αφορούν το μέλλον και την προοπτική των ερωτικών σου, ή ακόμα και των δημιουργικών σου σχεδίων, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Βελτίωση σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας, φυσικής κατάστασης, θα έχεις εσύ του πρώτου δεκαημέρου. Ενώ το 2ο δεκαήμερο του Ταύρου, απολαμβάνεις όμορφες αισθηματικές στιγμές, είναι πολύ πιθανό όμως να μου ζοριστείς από κάποιες επαγγελματικές ειδήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Βρίσκεσαι σε ερωτική εγρήγορση και η αισθηματική σου ζωή χαρακτηρίζεται από πάθος και έντονο ερωτισμό. Λαμβάνεις ανταπόκριση στα αισθήματά σου και κάνεις νέα σχέδια για την πορεία σου! Βασική προϋπόθεση: Να μην πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές πιέσεις δεν λείπουν και αφορούν ζητήματα του παρελθόντος τα οποία συνεχίζουν με κάποιο τρόπο να μπλοκάρουν και να πιέζουν το παρόν. Στα οικονομικά δείξε προσοχή ποιους εμπιστεύεσαι, δεν έχουν όλοι αγνές προθέσεις απέναντί σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η ατμόσφαιρα αρχίζει να γίνεται πιο ευχάριστη για το ζώδιο σου από αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη στο Ζυγό, προσφέρουν μία άνεση στην έκφραση, στον ερωτισμό, στην χαρά και στην απόλαυση της ζωής (ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο). Πιέσεις και προβληματισμοί ωστόσο δεν θα λείψουν για ζητήματα οικονομικά, ενώ αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου αισθάνεσαι ότι κάποιες καταστάσεις είναι συγκεχυμένες γύρω σου! Επίλυση σε οικογενειακά , κληρονομικά, κοινά οικονομικά θα έχεις εσύ του 3ου δεκαημέρου, ενώ και το ερωτικό θερμόμετρο αρχίζει να ανεβαίνει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή μπορεί για την ώρα να είναι μπερδεμένη, όμως αυτό που ήδη έχεις κατανοήσει, είναι ότι οι επιλογές σου πρέπει να είναι ρεαλιστικές... Οι μέρες που ακολουθούν είναι ανανεωτικές για τα αισθηματικά σου αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, συγχύσεις έχεις εσύ του 2ου δεκαημέρου, ενώ ερωτικό πόθο έχεις εσύ του 3ου δεκαημέρου όπου μπαίνεις σε φάση αναγέννησης.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα χρειαστεί να κάνεις επιλογές στα επαγγελματικά σου, αλλά και στις συνεργασίες σου, ίσως όμως νιώσεις μπερδεμένος ή και προδομένος από τις δράσεις κάποιων ανθρώπων. Στα οικονομικά σου, μπορείς να βρεις λύσεις και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σκέψεις, επικοινωνίες, επαφές και εγρήγορση για την επίλυση θεμάτων σε σχέσεις και σε συνεργασίες... Ακριβώς αυτή είναι η τάση της νέας εβδομάδας για σένα αγαπητέ μου Καρκίνε. Παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία των στενών σχέσεών σου, απογοητεύεσαι από λόγια που γίνονται στο σπίτι, στην οικογένεια και με τους οικείους σου, ενώ στην εργασία είσαι σε ετοιμότητα για μία μεγάλη αλλαγή, που για την ώρα σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφάλεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πιο ευνοημένος στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα, με παθιασμένες εξελίξεις που θα σε εξιτάρουν, είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ανασφάλειες ερωτικές έχεις εσύ που είσαι Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου, ενώ ... λόγια που πονάνε και αποφάσεις που φέρνουν το τέλος καταστάσεων, έχεις εσύ του 2ου δεκαημέρου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ιδέες σου μπορούν να σε βοηθήσουν στην ανάπτυξη της δουλειάς σου, αρκεί να μείνεις ανεπηρέαστος από το περιβάλλον σου και να επικεντρωθείς σε όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου για την ώρα είναι στάσιμα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Οι σκέψεις σου γίνονται αισιόδοξες, βλέπεις το μέλλον πιο ελπιδοφόρα και υπάρχουν επικοινωνίες, επαφές, συναντήσεις που σε κάνουν να βρίσκεις και πάλι το χαμόγελο σου, σε όλα αυτά βάζουν για τα καλά το χεράκι τους ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού. Προσοχή στις ερωτικές επιλογές αν είσαι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου, ενώ οι πιέσεις σου για τα επαγγελματικά σε αγχώνουν. Μία σημαντική κατάκτηση – επιτυχία, αφορά εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλέεις σε πελάγη ευτυχίας αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου καλό είναι να κρατάς όμως μικρό καλάθι σε ότι ακους και σε όσα λες γιατί κάποια πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Μην αφήσεις το άγχος και την πίεση της δουλειάς, να σου στερήσουν την καλοπέραση στα ερωτικά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά και δεν θα βγεις χαμένος. Μπορεί να υπάρχουν λόγια, συζητήσεις, επαφές που σου προκαλούν στρες, όμως οι κινήσεις που θα κάνεις θα είναι βοηθητικές για να τα πας καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η ένταση, η σύγχυση και το μπέρδεμα συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα για το ζώδιο σου Παρθένε μου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθείς το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου αισθάνεσαι ότι κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου είναι θολές και αλλόκοτες, οι επιλογές σου πρέπει να είναι ρεαλιστικές. Άνοδος στα οικονομικά και περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα έχεις εσύ του 1ου δεκαημέρου. Ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο για σένα του 3ου δεκαημέρου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ερωτική σου ζωή είναι γεμάτη από πάθος και εξελίξεις, όμως είναι σημαντικό να αποφύγεις τις παρορμητικές επιλογές που εντέλει μπορούν να κάνουν κουβάρι τα αισθηματικά σου! Αν είσαι χωρίς ταίρι φλέρταρε αλλά για την ώρα μην επενδύεις συναισθηματικά σε κάτι μόνιμο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι προβληματισμένος γιατί κάποιες συνεργασίες σου δεν εξελίσσονται έτσι όπως πίστευες ή ήθελες. Στα οικονομικά σου είσαι ζορισμένος , ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Περισσότερες ευκαιρίες εσόδων έχεις εσύ του 1ου δεκαημέρου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη έχουν περάσει στο ζώδιο σου, διανύεις μία περίοδο που βγαίνεις από το καβούκι σου και παίρνεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σου δώσουν χαρά και θα σε κάνουν να βρεις και πάλι το χαμόγελο στα χείλη. Οι οικογενειακές πιέσεις δεν λείπουν για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο , όπου αισθάνεσαι ότι έχεις πολλά βαρίδια στην πλάτη σου τα οποία πρέπει να τα βγάλεις εις πέρας. Επίλυση προβλημάτων θα έχεις εσύ του 3ου δεκαημέρου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εβδομάδα έχεις επικοινωνίες, συναντήσεις και αποφάσεις για την πορεία της αισθηματικής σου ζωή. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και απομακρύνσου από τοξικές καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογία σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί οι πιέσεις στα επαγγελματικά να συνεχίζονται, όμως μπορείς να κλείσεις εκκρεμότητες και να κοιτάξεις μπροστά στα νέα σχέδια που ανοίγονται τώρα μπροστά σου! Στα οικονομικά σου δέχεσαι ευκαιρίες βελτίωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν αγαπητέ Σκορπιέ να ενδυναμωθείς ψυχολογικά, να αναγεννηθείς αισθηματικά, αλλά και να επιτύχεις επαγγελματικά. Διανύεις ένα παραγωγικό στάδιο στη ζωή σου και το μοναδικό σημείο που σου εστιάζω την προσοχή, είναι στο ποιους ανθρώπους επιλέγεις να εμπιστευτείς. Κάποια λόγια μπορεί να σε προβληματίσουν στο τέλος της εβδομάδας, όμως θα βρεις λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ζεις ονειρικές στιγμές στα αισθηματικά σου, όμως σταθεροποιείς και σχέδια και καταλαβαίνεις τι έχει αξία. Πολλές από τις προσδοκίες σου εκπληρώνονται, ενώ μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο μπορεί τώρα να έρθει η γνωριμία που πάντα ήλπιζες και περίμενες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να δέχεσαι ανταγωνισμό και κάποιες στιγμές να κουράζεσαι, όμως στα επαγγελματικά σου κάνεις τώρα σπουδαία βήματα που θα βοηθήσουν στην εδραίωση της θέσης σου. Στα οικονομικά έχεις άνοδο, αρκεί να διαχειριστείς με σύνεση τα έξοδά σου και να προσέξεις στις επενδύσεις σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Όποιος βιάζεται σκοντάφτει λέει μία παλιά λαϊκή παροιμία η οποία σου ταιριάζει γάντι αυτό το διάστημα Τοξότη μου. Οι μέρες σε προτρέπουν για ρίσκο και ίσως οι ενέργειές σου να είναι κάπως επιπόλαιες. Προσοχή στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου – ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου - . Λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα της ζωής σου δίνεις εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Μέρες πιο ευχάριστες και κοινωνικές διανύεις εσύ του 1ου δεκαημέρου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Κυριαρχεί η νευρικότητα στα αισθηματικά σου και ίσως αυτό να είναι η αιτία που θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Χαλάρωσε τους τόνους, μην τεντώνεις το σκοινί και θυμήσου ότι αυτή την περίοδο μπορεί να αντιδράσεις υπερβολικά και να κάνεις λάθη, που θα είναι δύσκολο να τα συμμαζέψεις στην πορεία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις την δική σου μάχη για να μπορέσεις να φτάσεις στα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις και αν παραμείνεις επικεντρωμένος στο στόχο σου, αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις. Προσοχή στα οικονομικά σου αν είσαι Τοξότης του 2ου δεκαημέρου, κλείνεις «τρύπες» και υποχρεώσεις οικονομικές, αν είσαι Τοξότης του 3ου δεκαημέρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει αυτή την περίοδο Αιγόκερέ μου, έχεις πάρει φόρα και δίνεις την δική σου μάχη για να κατακτήσεις όσα θέλεις στα επαγγελματικά καις τα προσωπικά σου. Η αστείρευτη δύναμή σου θα σε βοηθήσει να φτάσεις ψηλά. Ζητήματα που αφορούν την καριέρα και την κοινωνική καταξίωση, οδεύουν με επιτυχία αν είσαι Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου. Πιέσεις και προβληματισμοί για θέματα προσωπικά αφορούν εσένα του 2ου δεκαημέρου. Περίοδο δυναμικής ανάπτυξης διανύεις εσύ που είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να μην διανύεις την πιο ρομαντική εβδομάδα της χρονιάς, σίγουρα όμως μπορείς να βρεις λύσεις και να αποκαταστήσεις κενά της αισθηματικής σου ζωής. Θα κουβεντιάσεις με το σύντροφό σου ζητήματα που σας προβλημάτισαν στο παρελθόν και θα βρεις λύσεις. Εσύ που είσαι χωρίς ταίρι, θα ανακαλύψεις τώρα την βαθύτερη αιτία σε κάποια προβλήματα που βίωσες στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διεκδικητικός αλλά και ανταγωνιστικός θα είσαι αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου. Θα έχεις εποικοδομητικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μπροστά νέα σχέδια, δεν παύει όμως να αισθάνεσαι και πιεσμένος. Στα οικονομικά σου ούτε κλαις αλλά ούτε και γελάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Κάνεις μεγάλα σχέδια για την πορεία σου και αρχίζεις να βλέπεις τη ζωή πιο αισιόδοξα. Οι μέρες σου Υδροχόε μου γεμίζουν σκέψεις, ιδέες, συζητήσεις και πολλές επαφές που σε ανανεώνουν. Δεν παύει ωστόσο ο βραχνάς των επαγγελματικών και των οικονομικών να σε βαραίνει και να σε εμποδίζει να κάνεις κάποια πράγματα που θέλεις πράξη. Στην πορεία της εβδομάδας αναγνωρίζεις ότι δυνατός είναι αυτός που καταφέρνει να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις και αυτό είναι κάτι που το κάνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα φλερτάκια δεν λείπουν αυτή την περίοδο, αλλά ούτε και η πεποίθηση η δική σου ότι σύντομα η αισθηματική σου ζωή θα γίνει πιο χαμογελαστή και κεφάτη. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο Ζυγό, ζεις πιο όμορφες μέρες στα αισθηματικά σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επικοινωνία είναι η λέξη κλειδί που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε θέματα επαγγελματικά. Το πείσμα, η επιμονή και η αντοχή που έχεις θα σε βοηθήσει να τα βάλεις όλα σε μία σειρά. Στα οικονομικά σου υπάρχουν ακόμα αστάθειες και προβληματισμοί

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Μετά την Πανσέληνο στο ζώδιο σου προσπαθείς να βάλεις το μυαλό και την καρδιά σε μία τάξη, δεν σου είναι εύκολο όμως αφού έρχεται το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα, για να συνεχίσει να διογκώνει το θολό τοπίο σύγχυσης που υπάρχει στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα. Αυτό το διάστημα καλείσαι να δεις που πιστεύεις και σε τι , αποφεύγοντας τις βλαβερές εξιδανικεύσεις που μπορούν να σε κρατήσουν στάσιμο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι κοντρίτσες δεν λείπουν αυτή την εβδομάδα από τα αισθηματικά σου, ίσως γιατί και εσύ είσαι μέσα στην ένταση και τον εκνευρισμό. Μην περιμένεις να γίνουν όλα τα θέλω σου πραγματικότητα αυτή τη στιγμή, χαλάρωσε και ζήσε το «τώρα»!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες οικονομικές πιέσεις από λογαριασμούς υπερβολικούς ή και αυξημένους δεν θα λείψουν αυτή την εβδομάδα, θα καταφέρεις όμως να τα διαχειριστείς. Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι στήριξη και τώρα κάνεις νέα βήματα που θα σε βοηθήσουν στην μετέπειτα πορεία και εξέλιξή σου.
ΠΗΓΗ

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου