ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 22/7 έως 28/7 !

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Επιτέλους οι ρυθμοί χαλαρώνουν και οι μέρες αρχίζουν να θυμίζουν καλοκαίρι, ήλιο, θάλασσα, έρωτα, απόλαυση και χαρά! Η εβδομάδα ........
φίλε μου Κριέ είναι ιδανική για το ζώδιο σου αφού ο κυβερνήτης σου ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, δίνοντάς σου την ώθηση για ταξίδια, επαφές, γνωριμίες, νέες προοπτικές. Η είσοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, συμβάλουν για τα καλά στο εύθυμο κλίμα της εβδομάδας, έτσι λοιπόν μπορείς να αναμένεις ότι επιτέλους αρχίζεις να διασκεδάζεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την είσοδο του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, έχει έρθει η στιγμή να πάρεις μία ανάσα στα αισθηματικά σου και να απολαύσεις το φλερτ, την ανεμελιά, την ξεγνοιασιά και ότι σου είχε λείψει ως τώρα. Πέφτεις με τα μούτρα σε μία ερωτική ιστορία που φαίνεται ότι σε εξιτάρει. Αν είσαι σε σχέση, τότε μπορείς να κάνεις τα κατάλληλα βήματα για την ανανέωσή της.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνονται λύσεις για κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα και παρόλο που το κλίμα συνεχίζει να είναι βαρύ και περιοριστικό στα εργασιακά, η δημιουργικότητά σου θα αποτελέσει το «κλειδί» που θα σε βοηθήσει να φτάσεις πιο κοντά στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου έρχονται καλύτερες μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Συναισθηματικά ηρεμείς, έρχεσαι σε επαφή με φιλικά πρόσωπα που είχες να ακούσεις και να δεις καιρό, αναζωπυρώνονται κάποιες επιθυμίες σου και χαμογελάς ξανά! Φίλε μου Ταύρε η εβδομάδα είναι ιδανική για να πάρεις πρωτοβουλίες για θέματα οικογενειακά και οικονομικά όπου ναι μπορείς να βρεθείς κερδισμένος λύνοντας πολλά από τα μπλοκαρίσματα που είχες τον τελευταίο καιρό. Οι κοντινοί σου άνθρωποι είναι στο πλευρό σου να σε στηρίζουν και να σου δείχνουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι αρκετές οι πιθανότητες για αυτή την εβδομάδα ώστε να μπορέσεις να έχεις μία επανασύνδεση με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής αναθερμαίνεται και κατανοείς ότι μία σχέση που σε ενδιαφέρει μπορεί να έχει μία πολύ καλή πορεία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μετά από πολύ καιρό ηρεμείς, καταφέρνεις βάζεις κάποια πράγματα σε μία σειρά και μπορώ να πω ότι δεν είναι η προτεραιότητά σου η εργασία για τις ημέρες που ακολουθούν. Ξεκουράζεσαι, αφήνεις τα άγχη στην άκρη, ενώ και στα οικονομικά μπορεί να σου επιστραφεί κάποιο ποσό που στο οφείλανε από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ώρα για διακοπές λες από αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Δίδυμε! Το πέρασμα του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, σε βοηθούν να βρεις το κέφι, την δημιουργικότητα και την αισιοδοξία. Δεν λείπουν οι προτάσεις για διασκέδαση, οι μετακινήσεις για καλοπέραση αλλά και τα φλερτ ... Τι άλλο θέλεις λοιπόν... Είναι βέβαιο ωστόσο ότι οι φετινές καλοκαιρινές στιγμές σε βρίσκουν με λιγότερο χρήμα στα χέρια σου αλλά και σε αυτό δεν σε φοβάμαι την βρίσκεις την άκρη σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής να είναι φαινομενικά ανάδρομος, δεν παύει ωστόσο οι μέρες που ακολουθούν να είναι ερωτικές, επικοινωνίες με μεγάλη εύνοια σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία, το φλερτ, την συνάντηση! Χαλάρωσε με τα ερωτικά παιχνίδια του καλοκαιριού και μην κλείνεις πόρτες σε ανθρώπους που προσπαθούν να σε προσεγγίσουν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να καταγράψεις τις ιδέες που έχεις για νέα πράγματα που αφορούν την δουλειά σου! Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν τώρα στην εργασία σου θα σου δώσουν ικανοποίηση. Τα οικονομικά παραμένουν δύσκολα, σταδιακά όμως ξεφεύγεις από την λαίλαπα του περασμένου διαστήματος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το κύμα ταλαιπωρίας του τελευταίου διαστήματος φεύγει, αρχίζεις Καρκίνε μου και προσπαθείς να ανασυνταχτείς, έστω και αν κάποια πράγματα μπορεί να σου φαίνονται ακόμα αβέβαια. Κάποιες συναντήσεις / μηνύματα με άτομα του παρελθόντος, θα φέρουν μεγάλη χαρά στην καρδιά σου τις ημέρες που ακολουθούν. Επιπλέον σταδιακά αρχίζεις και αναπτύσσεις το αίσθημα εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, νιώθεις παραπάνω αυτοπεποίθηση, βελτιώνεται και το οικονομικό σου, ενώ μπορείς πιο άνετα να κάνεις μία αγορά που πάντα ήθελες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το κλίμα στα αισθηματικά μπορεί να συνεχίζει να είναι βαρύ, δεν παύει όμως να υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά σε ένα άτομο από το παρελθόν σου και να συζητήσετε για ζητήματα που είχαν μεσολαβήσει μεταξύ σας, βρίσκοντας λύσεις. Κάποιες απαντήσεις που ήθελες σου δίνονται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά μπορεί να εξελίσσονται αργά και να υπάρχουν και κάποιοι εκνευρισμοί όμως τις ημέρες αυτές μπορείς να βάλεις σε δράση, κάποια σχέδια που είχες αφήσει στη μέση. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε μία πιο ευνοϊκή περίοδο!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Από αυτή την εβδομάδα ξεκινούν τα γενέθλιά σου αγαπημένε μου Λέοντα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ναι, ανεξαρτήτως τις αλλαγές και τις εντάσεις που βιώνεις, είναι βέβαιο ότι η χρονιά σου θα είναι αρκετά πιο δημιουργική και ερωτική. Αυτή την εβδομάδα περνά και η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο και οι διαθέσεις αλλάζουν, ανανεώνεσαι, βρίσκεις και πάλι τον ερωτισμό σου ενώ δεν λείπουν και οι κατακτήσεις. Κάνεις περισσότερα πράγματα που σε γεμίζουν και σου δίνουν χαρά και το χαμόγελο ξεκινά και πάλι να λάμπει στο πρόσωπο σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει στις κλειστές σου, η διάθεση στην πορεία αλλάζει! Φεύγει η απογοήτευση και το κλείσιμο που είχες το τελευταίο διάστημα και αναπτερώνεσαι. Οι κατακτήσεις που υπάρχουν τώρα σου αναπτερώνουν το ηθικό, ενώ δεν λείπουν και κάποια χαρμόσυνα γεγονότα τα οποία σου δίνουν μία μορφή ικανοποίησης στα αισθηματικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν ακόμα κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια, ωστόσο αυτές τις μέρες μπορείς να πετύχεις κάτι που το ήθελες εδώ και πολύ καιρό στην εργασία σου! Στα οικονομικά για την ώρα υπάρχει στασιμότητα, αλλά δεν σε πιάνει το άγχος γιατί την άκρη σου θα την βρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Κατά την διάρκεια της νέας εβδομάδας, είσαι σε εγρήγορση για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την εργασία όπου σε αυτούς τους τομείς θα σου δοθούν και σημαντικές ευκαιρίες για να έχεις μία θετική εξέλιξη. Ζητήματα που αφορούν την κοινωνική σου ζωή, αλλά και φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος, έρχονται τώρα σε πρώτο πλάνο. Είναι πολύ πιθανή η επανένωσή σου με ένα φιλικό πρόσωπο από το χτες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Βράζεις λίγο στο ζουμί σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε, ίσως γιατί διστάζεις να κυνηγήσεις τα όνειρα και τις επιθυμίες σου ή φοβάσαι να κάνεις το επόμενο μήνα. Ωστόσο τα νέα είναι ευχάριστα για σένα που δεν έχεις σχέση και περιμένεις την επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν ... Ναι θα υπάρξουν νέα και μία επικοινωνία που θα εκπληρώσει τις προσδοκίες σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να προχωρήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, για να σου φύγει ένας μεγάλος βραχνάς από την εργασία σου αλλά και για να βρεις τρόπους που θα βελτιώσουν την ποιότητα των επαγγελματικών σου! Στα οικονομικά μπορεί να μην είσαι απόλυτα ευχαριστημένος ακόμα, ωστόσο δημιουργούνται καλές προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Επιτέλους χαμόγελα και μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δοκιμασιών, έφτασε και η δική σου στιγμή να διαβάσεις θετικές προβλέψεις. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη περνούν στο φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα και από αυτή την θέση ενισχύουν την κοινωνική σου ζωή, τις φιλίες, τις παρέες σου ... Γνωρίζεις νέα άτομα, δέχεσαι προσκλήσεις και προτάσεις και απολαμβάνεις σιγά – σιγά καλοκαιράκι. Το τρίγωνο Άρη – Δία, θα σου δώσει νέες προοπτικές μέσα από μία σημαντική νέα πρόταση ή νέα γνωριμία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αναζωπυρώνονται τα συναισθήματα αυτή την εβδομάδα και έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου, απολαμβάνοντας μαζί στιγμές καλοκαιρινές που σας βοηθούν να έρθετε πιο κοντά . Αν δεν έχεις σχέση η περίοδος είναι ιδανική για νέες γνωριμίες από τον κοινωνικό σου κύκλο. Η φιλική για σένα Αφροδίτη από το Λέοντα, θα βάλει το χεράκι της.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου γεγονότα που θα συντελέσει και στην σταδιακή πρόοδο της εργασίας σου! Το βάρος και ο προβληματισμός για τα επαγγελματικά μπορεί να συνεχίζεται, όμως τώρα μπορείς να κάνεις κάποιες κινήσεις. Στα οικονομικά για την ώρα δεν παρουσιάζονται σημαντικές μεταβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα που ξεκινά έχει την ποικιλία της για σένα αγαπημένε μου Σκορπιέ. Από την μία πλευρά κατακτάς στόχους στα επαγγελματικά και επιμελείσαι την επαγγελματική σου εικόνα, βελτιώνοντας το πρεστίζ που είχες ως σήμερα. Από την άλλη πλευρά δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για να δεις παλαιές επιθυμίες να γίνονται πραγματικότητα. Άφησε λοιπόν ελεύθερη την δημιουργικότητά σου και με το τσαγανό σου δες πολλά από τα θέλω σου να γίνονται πραγματικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη (25/7) θα φέρει μία ευχάριστη επικοινωνία / συνάντηση με άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Οι συνθήκες της αισθηματικής σου ζωής είναι καλές από αυτή την εβδομάδα και μπορούν να ξεπεραστούν κάποιες κόντρες που είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μετά από μία περίοδος έντασης και αναβρασμού στα επαγγελματικά σου έφτασε η στιγμή το κλίμα να γίνει ομαλό και να κάνεις κάποιες αλλαγές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις περισσότερο τα ταλέντα σου , την δημιουργικότητά σου και την κοινωνική σου εικόνα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι πιεσμένα, όμως έρχονται στα χέρια σου χρήματα, που σου όφειλαν από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ετοιμάζεις ταξίδι μονάχα για πάρτη σου;;;; Επιτέλους Τοξότη μου η ώρα να νιώσεις καλοκαίρι έφτασε. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη περνούν στο ζώδιο του Λέοντα, στο ίδιο ζώδιο είναι και ο Άρης, επομένως είσαι σε ετοιμότητα αυτό το διάστημα να δραπετεύσεις από τα συνηθισμένα, να διασκεδάσεις, να ταξιδέψεις, να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν! Επιπλέον το ευεργετικό τρίγωνο Άρη – Δία, κάνει την τύχη να γίνεται αυτό τον καιρό το επιστήθιο φιλαράκι σου που σε βοηθά να βρίσκεις την άκρη σου εύκολα και γρήγορα.
Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ότι βάλεις στόχο, μπορείς και να το πετύχεις, αρκεί να το θέλεις πραγματικά πολύ. Σίγουρα αλλάζουν οι διαθέσεις και οι εξελίξεις και στα επαγγελματικά σου! Ανοίγονται νέες προοπτικές και γίνονται νέες συζητήσεις και προτάσεις που θα σε ευνοήσουν σε βάθος χρόνου. Ωστόσο, το αδύναμο σημείο είναι ακόμα τα οικονομικά όπου εδώ θέλω να μου κάνεις λίγη υπομονή ακόμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Γέλιο, χαρά, διασκέδαση, ερωτισμός ... ναι δεν χρειάζεται να σου πω και πολλά για αυτή την εβδομάδα γιατί πράγματι είναι εξαιρετικά θετική! Μπορεί το ζητούμενο «δέσμευση» να μην σε απασχολεί για αυτό το διάστημα, όμως το ζητούμενο «εμπειρία» φαίνεται ότι ικανοποιείται. Νέες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο της ζωής σου και το διασκεδάζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μπαίνεις σε μία πολύ εποικοδομητική περίοδο, όπου αφενός θα καταφέρεις Αιγόκερέ μου να τα βρεις με τον εαυτό σου, να ξεπεράσεις πληγές του περασμένου διαστήματος και να νιώσεις καλά με εσένα, αφετέρου θα δεις βελτίωση των οικονομικών σου! Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, σε ωθούν να δώσεις την δική σου μάχη για να καλύψεις τα κενά του παρελθόντος. Επιπλέον έχεις την δυνατότητα να καλύψεις κάποια κενά ανάμεσα σε εσένα και σε ένα αγαπημένο σου άτομο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη δεν λείπουν οι ευκαιρίες για συζητήσεις που θα εξομαλύνουν το κλίμα με το σύντροφο σου ή με κάποιο άτομο που είχες έναν δεσμό στο παρελθόν σου! Οι μέρες αυτές σε βοηθούν να αποκαταστήσεις τα σπασμένα...
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αέρας αλλαγής πλανάται στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα και παίρνεις και κουράγιο γιατί βλέπεις ότι οι κόποι σου πιάνουν επιτέλους τόπο. Είναι πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα να ξανασμίξεις επαγγελματικά με έναν συνεργάτη του παρελθόντος. Τα οικονομικά είναι σε άνοδο .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Από αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεσαι στις σχέσεις σου και απολαμβάνεις την συντροφικότητα από τα δικά σου πρόσωπα... Ο Ήλιος και η Αφροδίτη περνούν στο ζώδιο του Λέοντα και είσαι πιο αγαπητός από κάθε άλλη φορά. Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μία νέα πορεία και μετά από καιρό χαμογελάς. Ζητήματα που αφορούν την εργασία σου χαλαρώνουν και ηρεμείς... Νέες κοινωνικές επαφές και προτάσεις μέσα από τις φιλίες σου σε ευνοούν ιδιαίτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Όχι δεν πρόκειται να κάτσεις φρόνιμα αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου ... Και να θες δεν θα σε αφήσουν αγαπημένε μου Υδροχόε. Νέα ερωτικά τερτίπια ετοιμάζει για σένα η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, όπου σε κάνει αρκετά δημοφιλή και περιζήτητο στον αισθηματικό σου τομέα. Αν είσαι σε σχέση, τότε ο σύντροφός σου αυτό το διάστημα σε κακομαθαίνει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία καλή ευκαιρία να αρχίσεις να αναζητάς νέες συνεργασίες αλλά και να αξιοποιήσεις προτάσεις που θα δεχθείς αυτό το διάστημα από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Τα οικονομικά σου για την ώρα είναι σε στασιμότητα

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Οι ρυθμοί σου χαλαρώνουν και αρχίζεις να δίνεις προτεραιότητα στην προσωπική σου ευεξία, στην ομορφιά, στην διατροφή αλλά και σε όλους εκείνους τους τρόπους που θα σε βοηθήσουν αυτό το διάστημα πάρεις και πάλι τα πάνω σου! Επιπλέον στα επαγγελματικά σου δέχεσαι σημαντικές ευκαιρίες για να κάνεις μία νέα σπουδαία αλλαγή, ή ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα! Η διάθεσή σου είναι πιο ήρεμη ... και επεκτακτική.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν σου κρύβω ότι από αυτή την εβδομάδα μπορεί να «παιχτεί» κάποιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από επαγγελματικό χώρο (δικό σου ή του ατόμου που σε ενδιαφέρει)! Για σένα που είσαι ήδη σε μία σχέση, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου και περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες προοπτικές ανοίγονται στα επαγγελματικά σου, κατακτάς έναν σημαντικό στόχο αλλά και αναμορφώνεις το κλίμα στον εργασιακό σου τομέα. Όλη αυτή η επαγγελματική κινητικότητα θα σου βγει μόνο σε καλό, αφού και οικονομικά αναμένεται να έχεις άνοδο.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου