ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Εύκολο Παγωτό καιμάκι με 5 υλικά!!!

Διαλύουμε το σαλέπι σε μισή κούπα γάλα κρύο. Στο μπλέντερ χτυπάμε μισή κούπα γάλα με την μαστίχα. Βάζουμε 2 κούπες γάλα.στην κατσαρόλα να ζεσταθεί.....
Ρίχνουμε την κούπα γάλα με το σαλέπι και την μαστίχα και ανακατεύουμε στο πολύ χαμηλό δεν θέλουμε να μας κολλήσει περίπου 20 λεπτά. Τοποθετούμε το μείγμα μας καλύτερα σε μεταλλικό μπολ,η εάν δεν έχουμε σε τάπερ και μόλις κρυώσει το τοποθετούμε κατάψυξη.
Για καλό αφράτο μαστιχωτό αποτέλεσμα το βγάζουμε ανά 20 λεπτά 4 με 5 φορές και το χτυπάμε. Σερβίρουμε με σιρόπι βύσσινο!!




ΥΛΙΚΑ :
500 ml κρέμα γάλακτος πλήρες (2 φλυτζάνια τσαγιού)
675 ml γάλα,(3 φλυτζάνια τσαγιού)
110 γραμμάρια.ζάχαρη (1/2 κούπα)
1 κουταλάκι του γλυκού σαλέπι,
1 κουταλάκι του γλυκού μαστίχα σκόνη.

Η Συνταγή είναι της κ.Τzeni Tsanaktsidou–Αγαπάμε Μαγειρική !!! Αγαπάμε ζαχαροπλαστική !!!!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


2 σχόλια: