ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Πανεύκολο τσιζκείκ μπανόφι παγωμένο σε 5 λεπτά με 5 υλικά!

Βράζουμε σε ένα κατσαρολάκι 2,5 εκατοστά νερό και από επάνω έχουμε ένα γυάλινο μπόλ όπου θρυματίζουμε 50 γραμ. μαύρη σοκολάτα και ....
..... την αφήνουμε να λιώσει. Στο μπλέντερ θρυματίζουμε σα σκόνη τα μπισκότα μας. Βρέχουμε ίσα ίσα τα θρυματισμένα μπισκότα με ελαιόλαδο και προσθέτουμε μέσα τη λιωμένη σοκολάτα , ανακατεύουμε καλά και τα στρώνουμε στην  φόρμα . Στο μπλέντερ βάζουμε τις μπανάνες μας ,την κρέμα τυριού μας και το ντούλσε ντε λέτσε (καραμέλα γάλακτος). Τα ομογενοποιούμε και χύνουμε το μείγμα μας πάνω από την στρώση μπισκότων. Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για 2 ωρίτσες. Ανοίγουμε τη φόρμα μας και τοποθετούμε το γλυκό μας σε πιατέλα και τρίβουμε από πάνω μαύρη σοκολάτα. Το μυστικό είναι να κεράσουμε τους καλεσμένους μας χωρίς να το δοκιμάσουμε εμείς . Έτσι θα είμαστε σίγουρες ότι δεν θα το έχουμε φάει όλο μόνες μας γιατί φίλες μου αυτό το γλυκό όποιος το δοκιμάζει το απαγάγει. Έτσι απλά!

Υλικά
300 gr μπισκότα βρώμης
50 gr κουβερούρα
80 μπανάνες πολύ ώριμες
200 gr τυρί κρέμα 
200 gr ντούλσε ντε λέτσε έτοιμο 


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου