ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 26/8 έως 1/9 !

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η νέα εβδομάδα σε βοηθά να βάλεις σε μία τάξη τις εργασίες και τις υποχρεώσεις σου και να κάνεις νέα ξεκινήματα ......
...  που θα σε βοηθήσουν να κάνεις προοδευτικά βήματα στη ζωή σου! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει την έναρξη μίας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας, ενώ οι θετικές όψεις του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Ουρανό, σε βοηθούν να κάνεις τις ανανεώσεις εκείνες που θα σε βοηθήσουν να βρεθείς κερδισμένος υλικά αλλά και συναισθηματικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός τομέας δεν είναι η βασική προτεραιότητά σου, σίγουρα όμως μπορείς αυτές τις μέρες να κάνεις ένα καλύτερο πρόγραμμα με το σύντροφό σου προκειμένου να μπορέσετε να περάσετε καλά. Ένας έρωτας από τον εργασιακό χώρο είναι πολύ πιθανό να προκύψει τώρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να προχωρήσουν κάποια επαγγελματικά σου σχέδια αλλά και για να μπορέσεις να έχεις ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σου! Η νέα Σελήνη του μήνα, σε ευνοεί για ένα νέο εργασιακό ξεκίνημα που θα έχει πολύ καλές προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το καλοκαιράκι συνεχίζεται για τα καλά για εσένα Ταύρε μου και μπορώ να πω ότι η εβδομάδα είναι γεμάτη χαρές, γέλια, ευχάριστες στιγμές και όμορφες εκπλήξεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι ακόμα σε ρυθμό διακοπών. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, φέρνει θετικά νέα ξεκινήματα που αφορούν τον έρωτα, την δημιουργικότητα, το παιδί. Οι θετικές όψεις του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Ουρανό, αποτελούν τον άσσο στο μανίκι σου για να περάσεις καλά. Τα απρόοπτα είναι και τα καλύτερα θα πεις τις ημέρες που ακολουθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Επιτέλους χαρούμενα νέα στα αισθηματικά σου Ταύρε μου, αφού η πολυαστρία στην Παρθένο, φαίνεται ότι σου δίνει όλες τις ευκαιρίες να περάσεις καλά, να ανανεωθείς, να φλερτάρεις, να πάρεις επιβεβαίωση αλλά και να ικανοποιήσεις τις βαθύτερες προσδοκίες σου! Ένας νέος έρωτας μπορεί τώρα να μπει στη ζωή σου αν δεν έχεις σχέση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε την δημιουργικότητά σου και άφησε τις εμπνεύσεις σου να γίνουν ο οδηγός σου τις ημέρες αυτές. Τα επαγγελματικά σου κυλούν ομαλά και εσύ φαίνεται ότι τώρα έχεις το μεράκι για νέα πράγματα. Στα οικονομικά σου είσαι σε καλύτερα επίπεδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα έχεις την ανάγκη να τα ανανεώσεις όλα και να κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη, πρακτική και οργανωμένη αγαπητέ μου Δίδυμε. Ευχάριστα γεγονότα στο σπίτι και στην οικογένεια, είναι φανερό ότι σου δίνουν χαρά, ενώ και στην εργασία υπάρχουν ανακατατάξεις που είναι ενδιαφέρουσες. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, φέρνει κάποιες χωροταξικές αλλαγές (αλλάζεις το σπίτι ή το γραφείο), ενώ είναι δεδομένο ότι η ψυχολογία σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη το επόμενο διάστημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αρχίζεις και βλέπεις πιο σοβαρά το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής και αναζητάς περισσότερο την ποιότητα, την σταθερότητα, την σιγουριά αλλά και την οικειότητα. Έρχεσαι πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει και πλέον ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά που βαδίζετε μαζί! Αν είσαι χωρίς σχέση , οι μέρες σε βοηθούν να ανασυνταχτείς ψυχολογικά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου γίνονται αλλαγές, που ναι μεν μπορεί να σου προκαλούν ανησυχία, νευρικότητα και αμφιβολία, όμως να ξέρεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά, ίσως και καλύτερα από αυτό που θα περίμενες. Στα οικονομικά σου είσαι σε μία καλύτερη φάση ενώ τώρα σταδιακά ανοίγονται νέες προοπτικές και σε αυτό τον τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Εβδομάδα αποφάσεων, επικοινωνιών και γνωριμιών έρχεται για σένα Καρκίνε μου! Είναι βέβαιο ότι ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα, παίρνεις πρωτοβουλίες και γίνονται τα βήματα εκείνα που θα σε φέρουν πιο κοντά στα ζητούμενα της καρδιάς σου! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αποτελεί την ευκαιρία για μία νέα πρόταση, συνεργασία, συμφωνία. Οι θετικές όψεις του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Ουρανό, προσφέρουν ευκαιρίες διασκέδασης, ανεμελιάς αλλά και όμορφων εκπλήξεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται στα ντουζένια της αυτή την εβδομάδα, ενώ μπορείς σταδιακά να δεις το κλίμα σε μία σχέση ή γνωριμία να αλλάζει και να γίνεται πιο εύθυμο, χαλαρό και χαρούμενο! Νέες γνωριμίες έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις, ενώ το τηλεφώνημα ή είδηση που περίμενες εδώ και καιρό σε αναμμένα κάρβουνα έρχεται!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να προβείς σε μία νέα συμφωνία, σε μία νέα επαφή, σε μία νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει στα μετέπειτα επαγγελματικά σου βήματα. Υπάρχουν προτάσεις που τώρα πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων που φαίνεται ότι σε ευνοούν. Τα οικονομικά έχουν μία καλύτερη προοπτική!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η νέα εβδομάδα έχει θετικές προοπτικές για θέματα που αφορούν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου αγαπητό μου Λιοντάρι. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να κάνεις τα βήματα εκείνα που θα σου εξασφαλίσουν παραπάνω εισόδημα. Οι θετικές όψεις του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Ουρανό φέρνουν σημαντικές εργασιακές ανακατατάξεις που θα σε κάνουν σταδιακά να νιώσεις ασφάλεια, σταθερότητα, σιγουριά και ικανοποίηση. Ανακτάς περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου και νιώθεις καλά με εσένα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
: Τις ημέρες που ακολουθούν αντιλαμβάνεσαι καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι είναι σημαντικό και τι έχει αξία στα αισθηματικά σου! Επενδύεις συναισθηματικά εκεί που θέλεις και εκεί που πιστεύεις ότι υπάρχει μία καλή προοπτική. Αξιολογείς το μέλλον της σχέσης με έναν τρόπο ισορροπημένο, που σε βοηθά να νιώσεις παραπάνω συναισθηματική ασφάλεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες προοπτικές ανοίγονται τώρα στα επαγγελματικά σου , οι οποίες είναι εξαιρετικά θετικές για να μπορέσεις να έχεις άνοιγμα και στα οικονομικά σου! Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις και μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα, εντελώς διαφορετική με αυτό που ήδη έχεις ασχοληθεί ως σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι μέρες σου γεμίζουν με αφθονία, ανανέωση, ευκαιρίες, νέες προοπτικές και αρκετά χαμόγελα αγαπητέ μου Παρθένε. Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στο δικό σου ζώδιο δίνοντας τώρα τον αέρα και το κίνητρο για να κάνεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα στη ζωή σου! Οι θετικές όψεις του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Ερμή από το ζώδιο σου, με τον Ουρανό από τον Ταύρο, προσφέρουν αυτή την σπουδαία ανανέωση που θα σε βοηθήσει να πας τη ζωή σου ένα βήμα παρακάτω!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πες το κι έγινε, αυτό είναι το σύνθημά σου για τη νέα εβδομάδα φίλε Παρθένε. Τώρα μπορεί να γίνει το ξεκίνημα μίας νέας σχέσης, να πάρεις την απόφαση για μία νέα προοπτική σε μία ήδη υπάρχουσα σχέση σου, συνάμα όμως έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά, να ερωτοτροπήσεις και να νιώσεις πιο όμορφα από την εξέλιξη των αισθηματικών σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες προοπτικές ανοίγονται τώρα στα επαγγελματικά σου, ενώ είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις την επιμόρφωση για ένα νέο κλάδο, ή να κάνεις μία σημαντική νέα συμφωνία. Στα οικονομικά σου υπάρχουν ξαφνικές πηγές ανεφοδιασμού!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Είσαι κάπως εσωστρεφής αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ, επιθυμείς να κλείσεις εκκρεμότητες και να βάλεις σε μία τάξη όλα τα ζητήματα που σε κρατούν πίσω. Σίγουρα όμως υπάρχει ένα βάρος αυτό το διάστημα, είτε γιατί υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις μαζεμένες, είτε επειδή υπάρχει μία αλληλουχία γεγονότων όπου παρόλες τις προσπάθειές σου συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μία σειρά τη ζωή σου. Οι θετικές όψεις του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Ουρανό σε βοηθούν να ανακτήσεις τα ψυχικά σου αποθέματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν βλέπω πολλά ρομάντζα τις ημέρες που ακολουθούν στα αισθηματικά σου, απεναντίας θα είσαι αρκετά κλειστός, δεν θα μοιράζεσαι τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και θα τρώγεσαι και με τα ρούχα σου, βάζοντας καχύποπτες σκέψεις στο κεφάλι σου! Προσπάθησε να ταξινομήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η περίοδος είναι ιδανική για να κλείσεις εκκρεμότητες, να ολοκληρώσεις επαγγελματικά έργα αλλά και να εργαστείς λίγο πιο απομονωμένα ή και μυστικά, προκείμενου να προετοιμαστείς για νέα ξεκινήματα που θα γίνουν λίγο αργότερα. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ένα πολύ καλό στάδιο, ενώ οι μέρες σε βοηθούν να διευθετήσεις χρεωστικά υπόλοιπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Κυνηγάς και κατακτάς προσδοκίες και όνειρα φίλε μου Σκορπιέ τη νέα εβδομάδα. Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να περάσεις καλά, να έρθεις σε επαφή με φίλους αλλά και νεά πρόσωπα που μπορούν να προσφέρουν αέρα ανανέωσης στη ζωή σου! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, δίνει την έναρξη μίας νέας φιλίας, μίας νέας σχέσης, ή ενός νέου σχεδίου σου! Οι θετικές όψεις του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Ουρανό φέρνουν όμορφες εκπλήξεις και ανανέωση στον τομέα των σχέσεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτό που θέλεις, αυτό και θα γίνει τη νέα εβδομάδα αγαπητέ μου Σκορπιέ. ένας αέρας αλλαγής πλανάται στα αισθηματικά σου και οι πλανήτες σε αιφνιδιάζουν με τον πιο όμορφο τρόπο ώστε να δεχτείς τα χάδια του έρωτα, από εκεί που δεν το περιμένεις! Νέες ευκαιρίες για νέους έρωτες σε αφορούν...
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δικτύωση θα σε βοηθήσει να πας τα επαγγελματικά σου ένα βήμα παρακάτω. Νέες γνωριμίες δίνουν περεταίρω ώθηση στα επαγγελματικά σου! Τα οικονομικά βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο στα επαγγελματικά σου και οι εξελίξεις που προκύπτουν τώρα είναι χαρμόσυνες και σε βοηθούν να κάνεις νέα βήματα για την καριέρα σου! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, προσφέρει μία νέα ευκαιρία, μία νέα προοπτική, μία νέα συνεργασία που δίνει παραπάνω ώθηση στα επαγγελματικά σου! Ευχάριστες αλλαγές στο καθημερινό σου πρόγραμμα και όμορφες εκπλήξεις δίνουν χρώμα, σε αυτή την εβδομάδα που προτεραιότητα είναι η επαγγελματική καταξίωση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η τύχη είναι με το μέρος σου και οι ευκαιρίες που σου δίνονται τώρα μπορούν να πάνε την καριέρα σου ένα βήμα παρακάτω και να πετύχεις κάτι που το ήθελες πραγματικά πολύ! Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι ζορισμένα, όμως σύντομα θα ξεφύγεις από την ταλαιπωρία του άγχους για φλέγοντες οικονομικές υποχρεώσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τύχη είναι με το μέρος σου και οι ευκαιρίες που σου δίνονται τώρα μπορούν να πάνε την καριέρα σου ένα βήμα παρακάτω και να πετύχεις κάτι που το ήθελες πραγματικά πολύ! Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι ζορισμένα, όμως σύντομα θα ξεφύγεις από την ταλαιπωρία του άγχους για φλέγοντες οικονομικές υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Νέες ευκαιρίες και αρκετή αισιοδοξία σου μεταδίδει αυτή η εβδομάδα μεταίχμιο από τον Αύγουστο στο Σεπτέμβριο, αγαπητέ μου Αιγόκερε. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, προσφέρει αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και κάνεις τα βήματα τώρα για ένα ταξίδι, μία νέα συμφωνία, μία νέα συνεργασία, μία νέα εκπαιδευτική δραστηριότητα ή βρίσκεσαι κερδισμένος μέσα από έγγραφα ή νομικές υποθέσεις. Ο έρωτας και αυτός με την σειρά του παίζει σπουδαίο ρόλο στις μέρες που ακολουθούν και δίνει το αλατοπίπερο για να περάσεις καλά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αφήνεσαι στα τερτίπια του έρωτα και απολαμβάνεις στιγμές φίλε μου Αιγόκερε. Ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, ενεργοποιούν για τα καλά τον αισθηματικό σου τομέα και φέρνουν επικοινωνίες, συναντήσεις, γνωριμίες, φλερτ, απόλαυση και διασκέδαση, κάτι το οποίο το είχες πραγματικά ανάγκη!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μέρες σε βοηθούν να κάνεις τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις και να έρθεις σε συμφωνία για νέα πράγματα που είναι τώρα να ξεκινήσουν στα επαγγελματικά σου! Ευνοούνται επαφές με εξωτερικό, νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια, συμφωνίες . Στα οικονομικά έχεις μικρή άνοδο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αποχαιρετάς τον Αύγουστο με γεμάτες τις μπαταρίες σου αλλά και με το αίσθημα της ανακούφισης, επειδή κάποια πράγματα επιτέλους έχουν μπει σε μία σειρά. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου, σε βοηθά να διευθετήσεις χρεωστικά οικονομικά υπόλοιπα, ενώ τονώνει πολύ και τον ερωτισμό σου! Ευχάριστες αλλαγές στο σπίτι, στην οικογένεια και στη προσωπική κατάσταση, σε βρίσκουν πλήρη και ικανοποιημένο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έντονη ερωτική δραστηριότητα φέρνει η νέα εβδομάδα και το πάθος είναι κυρίαρχο. Αρκετές στιγμές όμως θα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβιβαστείς, να υποχωρήσεις, να κρατήσεις μία πιο μετριοπαθή στάση. Η ζήλεια και η ανάγκη σου να χειριστείς καταστάσεις μπορεί να σε κάνουν αρκετά πιο απόλυτο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου έχουν μία σταθερή ροή και κάποια πράγματα μπαίνουν τώρα σε μία πορεία και σου φεύγει το άγχος και η ανησυχία. Οι μέρες που ακολουθούν όμως, μπορούν να σου φέρουν και ένα καλό οικονομικό κέρδος, φρόντισε να αξιοποιήσεις λοιπόν τις ευκαιρίες που σου δίνονται.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου αφοσιώνεσαι στον τομέα των σχέσεών σου, ενισχύεται η συντροφικότητα ανάμεσα σε εσένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε μία σχέση ή σε μία συνεργασία, παίρνεις όμορφες αποφάσεις που σε φέρνουν πιο κοντά σε αυτό που αγαπάς πολύ! Τα χαρούμενα μηνύματα, οι μετακινήσεις, οι ειδήσεις και οι συναντήσεις βάζουν περισσότερο χρώμα και ρυθμό στις μέρες σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι η ιδανική ευκαιρία για να κάνεις νέα βήματα σε μία σχέση, να την δεις πιο σοβαρά, να την ανανεώσεις, να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου και να βρείτε λύσεις. Αν είσαι σε περίοδο μοναξιάς οι μέρες φέρνουν όμορφες ειδήσεις, επαφές και γνωριμίες που έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία πρόταση για μία νέα συνεργασία μπορεί να σταθεί αυτό το διάστημα η ευκαιρία για ένα νέο, σπουδαίο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά σου , σου δίνονται τώρα οι ευκαιρίες για να κάνεις τις κινήσεις εκείνες που θα σε βοηθήσουν να έχεις πρόοδο.
πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου