ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   27/8/17 έως  2/9/17
ΚΡΙΟΣ
Έχεις μπει πλέον «σε διατεταγμένη υπηρεσία» και αυτό σου δίνει από τη μια πρακτικότητα και απ’ την άλλη τη μεγάλη ευκαιρία να προσφέρεις. Βέβαια δεν είναι εύκολο για σένα να είσαι συνέχεια επί των επάλξεων ........
....... και να προσπαθείς να βοηθήσεις οποιονδήποτε σου ζητάει να του συμπαρασταθείς. Θα έχεις πάντως την ευκαιρία να φτιάξεις τα συρτάρια, το γραφείο, τα ράφια, τις τσάντες σου και γενικά να αναδιοργανώσεις το πρακτικό κομμάτι της ζωής σου. Κυρίως στην καθημερινότητά σου υπάρχει ανάγκη να βάλεις ένα στοπ στην αταξία και το χάος.
Επίσης, είναι καλό να ασχοληθείς με έναν έλεγχο ή τσεκ απ σε θέματα υγείας, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, παρά επειδή συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας. Αν έχεις ζωάκια, θα ασχοληθείς περισσότερο με αυτά.
Μπορεί όλα αυτά να σου φαίνονται βαρετά, υπάρχει όμως κάτι θετικό που σίγουρα θα σε ανταμείβει έναντι της βαρετής συνήθειας. Και αυτό είναι η δυνατή διάθεσή σου να βγαίνεις έξω, να διασκεδάζεις αλλά και να είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και των γεγονότων. Όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο βλέπεις τη ζωή σαν ένα παιχνίδι όπου εσύ μπορείς να παίξεις σαν παιδί για να κερδίσεις εύκολα οτιδήποτε θέλεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις ανάγκη από ρεαλιστικές αντιδράσεις και θα βαδίσεις σε μονοπάτια που σου δημιουργούν σιγουριά και σταθερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Μπαίνεις σε ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να συντονιστείς σιγά-σιγά και να ακολουθήσεις ένα νέο δρόμο με εμπειρίες πολύ εύκολες για σένα. Οπότε θα αναπροσαρμόσεις την ζωή σου στις νέες καταστάσεις με ευχαρίστηση και με ενδιαφέρον για τα δρώμενα. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα σταματήσουν πλέον οι εντάσεις και τα νεύρα, κυρίως μέσα στο σπίτι σου. Η πίεση που ένιωθες για να αποδείξεις ότι είσαι το επίκεντρο και ότι έχεις δίκιο σε κάποια θέματα θα σταματήσει και θα διαχειριστείς τις καταστάσεις με άνεση και κυρίως με γλυκύτητα γιατί το τελευταίο διάστημα είχες χάσεις την ηρεμία και την ψυχραιμία σου. Για αυτό τώρα που θα πέσουν οι τόνοι και δεν θα χρειάζεται να αποδείξεις κάτι παραπάνω από αυτό που είσαι με τρόπο επιθετικό και απαιτητικό.
Και πάλι θα υπάρχει μια προσπάθεια να γίνεις το επίκεντρο, ευτυχώς αυτήν τη φορά, με έναν πιο γλυκό, ερωτικό και παιχνιδιάρικο τρόπο. Για αυτό θα ανοίξεις το σπίτι σου και θα δείξεις την κρυμμένη σου αρχοντιά. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα υπάρχουν ακόμα εντάσεις που σίγουρα θα σε ωθούν σε... πρωταγωνιστικές κινήσεις με στόχο το «φαίνεσθαι».

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένα νέο λαμπερό ξεσήκωμα θα δημιουργήσει μια καινούργια και καλύτερη κατάσταση κυρίως μέσα σου αλλά και στη σχέση με την οικογένεια σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις μπει στο παιχνίδι για τα καλά για να εξασφαλίσεις πολλά από τα πράγματα που θέλεις να αποκτήσεις. Για αυτό το μυαλό σου δουλεύει πολύ γρήγορα και μεθοδικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι σου αρέσει να επεξεργάζεσαι τόσο πολύ τα πράγματα, αλλά τουλάχιστον θα κάνεις κάποιες κινήσεις που, ακόμα και με τον ανάδρομο Ερμή, εσύ θα εξασφαλιστείς οικονομικά. Γιατί θα πρυτανεύσει η λογική, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αποκομίσεις θετικά αποτελέσματα. Οπότε, αν το έχεις καταλάβει αυτό, καλύτερα να δουλέψεις πάνω σε σχέδια συγκεκριμένα για να μην εμποδίσεις την τύχη σου να έρθει.
Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι συνεχίζεις με έναν πιο ήπιο τόνο να γνωρίζεις κόσμο και να θέλεις να εκφράσεις ή να αποδείξεις το δημιουργικό σου κομμάτι. Ένα συμβόλαιο ή μια μεγαλύτερη δουλειά που μπορεί να είναι στα σκαριά θα σε φέρει σε μια θέση ώστε να αγωνιστείς πιο μεθοδικά για να πετύχεις. Γενικά, αυτό το διάστημα δεν αναλώνεσαι μόνο σε σκέψεις και σε διανοητικά πονήματα και αυτό είναι υπέρ σου, γιατί επιτέλους κάνεις πράξεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βαδίζεις σε καινούργια χνάρια τα οποία σου αποκαλύπτουν εμπειρία και γενικά γνώση που θα ήταν δύσκολο να την βρεις παλιότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Περνάς τις ημέρες σου χαλαρά εκτός αν έχεις κάποια πλανητική επιρροή στο προσωπικό σου ωροσκόπιο που σε πιέζει. Και όταν εσύ περνάς χαλαρά και δεν ζορίζεσαι μπορείς να κάνεις τα πάντα γιατί δεν έχεις άγχος για τίποτα. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι υπάρχει επιστροφή φίλων και γενικά ενδιαφερόντων που μπορεί να συνδέονται με τα κοινά και αυτό σε έχει ανεβάσει. Γιατί βλέπεις ότι κάπου δικαιώνεσαι και ότι από κάπου μπορείς να πάρεις ακόμα μια σημαντική ώθηση για τη δική σου επαγγελματική επιτυχία. Όλα γίνονται με τρόπο αργό και μεθοδικό όπου εσύ λειτουργείς πολύ καλύτερα και είσαι περισσότερο ο εαυτός σου.
Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, υπάρχουν αλλαγές που σου δημιουργούν τριγμούς γιατί έχεις μια έντονη νεανικότητα ή ακόμα και διάθεση για εφηβικές συμπεριφορές που μερικές φορές τρομάζουν και εσένα τον ίδιο/α. Για αυτό να είσαι ψύχραιμος/η απέναντι σε οτιδήποτε σε κάνει να φέρεσαι με αυτόν τον τρόπο. Πιθανόν να αλλάξεις την εμφάνισή σου για να είσαι πιο ανάλαφρος/η. Οι επιθυμίες σου θα γίνουν διαταγή προς τον εαυτό σου για να μπορείς να ικανοποιήσεις ακόμα και τις πιο παράλογες. Η γενναιοδωρία σου πιθανόν να είναι υπερβολική αλλά μερικές φορές σκέφτεσαι ότι μια ζωή την έχεις και θα πρέπει να φροντίσεις να την ικανοποιήσεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νιώθεις μερικές φορές σαν ψάρι έξω από το νερό γιατί θέλεις να ζήσεις τελείως διαφορετικά από άλλες φορές. Τόλμησέ το χωρίς να έχεις τεράστιες προσδοκίες.

ΛΕΩΝ
Ξεπερνάς σιγά-σιγά εντελώς τις εντάσεις και μπαίνεις σε μια τελική ευθεία, απ’ όπου θα πάρεις διαφορετική δύναμη για να ενεργήσεις σε όλα τα επίπεδα. Θα σταθείς πλέον στα πόδια σου με αγάπη προς τον εαυτό σου γιατί η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου θα κάνει το θαύμα της και θα θεραπεύσει όλα σου τα τραύματα. Αν φυσικά το θέλεις και αν φυσικά έχεις παραδεχτεί σιωπηλά μέσα σου ότι πιθανόν να έχεις κάνει και εσύ τα δικά σου λάθη. Στην πρώτη γραμμή των επιλογών σου θα είναι η εμφάνισή σου και γενικά οτιδήποτε σου δημιουργεί την αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Η κυριότερη σου φροντίδα είναι να νιώθεις καλύτερα και να γίνεις όσο περισσότερο δημιουργικός/η όχι μόνο ως προς τον εαυτό σου αλλά και με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου. Γιατί η ακτινοβολία σου θα υποστηρίξει και τα άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι ή βρίσκεσαι πολύ κοντά.
Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου, θα βάλεις ένα τέλος σε παλιές συμπεριφορές και θα πάρεις απόφαση να ξεκινήσεις κάτι που θα σε εκφράζει πολύ περισσότερο γιατί θα είναι πιο κοντά στην ψυχή σου. Οι δυνατότητές σου είναι μεγάλες αρκεί να καταλάβεις πόσο δυνατή ενέργεια έχεις και μερικές φορές, αν δεν την διαχειρίζεσαι σωστά, μπορεί όχι μόνο να κάψεις τον εαυτό σου αλλά και τους υπόλοιπους. Αν έχεις γεννηθεί τις δυο τελευταίες ημέρες, θα δεις να επανέρχονται στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου θέματα τα οποία σε είχαν προειδοποιήσει κατά την τελευταία έκλειψη ότι πρέπει να τα κλείσεις ή να τα διαχειριστείς τελείως διαφορετικά.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλαμβάνεις καινούργιο και λαμπερό ρόλο και αυτό θα σε οδηγήσει στο να βρεις την καλύτερη ταυτότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 Έχεις μπει πλέον στο δικό σου γήπεδο και παίζεις μπάλα, αφού όλα γίνονται με έναν τρόπο πολύ κοντά στον εαυτό σου και νιώθεις ότι μπορείς τελικά να βγάλεις από πάνω σου τη ρετσινιά του ανικανοποίητου. Η σημαντικότητα των σκέψεων σου δίνει μια καινούργια διάσταση στις καταστάσεις, γιατί συνεχώς επιθυμείς να γίνονται νέα πράγματα, που θέλεις να τα γεύεσαι όλα μέχρι τέλους. Ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος και σου φέρνει ιδέες που πιθανόν να τις είχες επεξεργαστεί αλλά δεν τις είχες ολοκληρώσει, αλλά τώρα βλέπεις ότι μπορείς να τις δουλέψεις εκ νέου.
Η μοναδικότητα που επιδιώκεις μπορεί να σε κάνει να κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου και να διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις κυρίως των προσωπικών σου σχέσεων με έναν πιο μοιρολατρικό τρόπο. Περιμένοντας, δηλαδή, να κάνει η άλλη πλευρά το πρώτο βήμα ή να μην κάνεις τίποτα εξαιτίας του φόβου της απόρριψης. Και αυτό δεν αφορά μόνο τα προσωπικά σου αλλά και όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής. Κυρίως στο κοινωνικό παιχνίδι αλλά και στο επαγγελματικό, είναι πιθανό να μην διεκδικείς αυτά που σου ανήκουν και σου αξίζουν. Η μοναχική σου πορεία μερικές φορές σε ωθεί να κάνεις καλύτερο απολογισμό και να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτογνωσία. Να σκέφτεσαι λοιπόν ότι όλες οι φάσεις κάπου σε εξυπηρετούν, αρκεί να μην το παρατραβάς.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βάζεις τα πάντα σε ένα πλαίσιο και αυτό σε βοηθάει να οριοθετήσεις τόσο τον εαυτό σου όσο και τους άλλους που είναι γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ
Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που σκέφτεσαι, σκέφτεσαι, αλλά μπορεί να μην κάνεις και πολλά πράγματα γιατί νιώθεις ο βασιλιάς ή η βασίλισσα σε ένα κοινό που είναι μεγάλο αυτήν τη φορά. Η δύναμη και η αυτοπεποίθηση που νιώθεις σε βοηθούν να διαχειρίζεσαι όλες τις υποθέσεις σου με σθένος και αποφασιστικότητα. Ξεχνάς τις υπόλοιπες αναποδιές και επιτέλους εστιάζεσαι στο πως θα διορθώσεις λάθη και θα ξεκινήσεις καινούργια πράγματα, κυρίως δημιουργικά ή καλλιτεχνικά τα οποία θα στηρίξεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Η κοινωνικότητα σίγουρα θα σε βοηθήσει να αναλάβεις έναν έξτρα ρόλο, ο οποίος θα σου δώσει μεγαλύτερο δικαίωμα να μιλάς με σιγουριά για αυτό που μπορείς να κάνεις και για αυτό που μπορείς να εξασφαλίσεις με τους γύρω σου. Όλα φυσικά γίνονται για ένα σκοπό, τον οποίο αυτήν τη στιγμή έχεις τη δυνατότητα και τη δύναμη να τον αναλάβεις και να τον ολοκληρώσεις πλήρως. Αρκεί να κινηθείς γρήγορα, χωρίς υπεκφυγές και κυρίως χωρίς να αρνείσαι να δεις μια πτυχή που δεν σου πολυαρέσει.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Γίνεσαι τις περισσότερες φορές μια καινούργια ευκαιρία για τον εαυτό σου και χρειάζεται όσο μπορείς να είσαι συνειδητός/η για αυτό που μπορείς να προσφέρεις πρώτα σε σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναλαμβάνεις ευθύνες οι οποίες όμως δεν είναι δύσκολες για σένα γιατί έχεις τη δυνατότητα να τις φέρεις εις πέρας. Το κυριότερό σου μέλημα αυτό το διάστημα είναι να βελτιώσεις την εικόνα σου και να την κάνεις πολύ λαμπερή γιατί το χρειάζεσαι. Οι εντάσεις και οι πιέσεις να αποδείξεις ότι «δεν είσαι ελέφαντας» τελείωσαν και τώρα με πολύ δυνατό τρόπο βγαίνεις στο προσκήνιο και δίνεις τα ρέστα σου. Κάθε έξοδός σου θα είναι από φαντασμαγορική έως λαμπερή αφού θα δώσεις μεγαλύτερη πλέον βαρύτητα στην κάθε εμφάνισή σου. Όταν εσύ είσαι καλά, μπορείς να δοκιμάσεις τα πάντα και να κερδίσεις τα πάντα. Και γνωρίζεις πολύ καλά ότι η μεγαλύτερη μάχη που δίνεις στην ζωή σου είναι με τον εαυτό σου και όχι με τους άλλους. Αν αυτήν τη μάχη την κερδίσεις, θα φτάσεις πολύ ψηλά γιατί έχεις τη στόφα για να πετυχαίνεις και να κερδίζεις.
Πιστός/ή σταθερός/η σε αξίες και σε άτομα, γίνεσαι μοναδικός/ή στο να κερδίζεις τους άλλους, αλλά απόφυγε τον έλεγχο και βάλε μια καινούργια πινελιά για να είσαι μαζί με τα άτομα που αγαπάς και θέλεις. Μια παλιά φιλία που είχε για λίγο απομακρυνθεί επανέρχεται στο προσκήνιο με στόχο να επανενταχθεί στη ζωή σου. Γενικά, όσο μπορείς, ζήσε την κάθε στιγμή και μην κολλάς στο παρελθόν που μερικές φορές σε τραβάει σαν μαγνήτης και εμποδίζει την επιστροφή σου στο «εδώ και τώρα».

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όταν ανοίγεις μέσα σου και μπορείς και συγχωρείς ακόμα και τους εχθρούς σου, τότε γίνονται τα αληθινά θαύματα στην ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις πολλά και καινούργια πράγματα να κάνεις και κυρίως να δουλέψεις πάνω σε συγκεκριμένα θέματα που σε ενοχλούν γιατί δεν μπορείς εύκολα να τα ελέγξεις. Η σημαντικότητα που μπορεί να έχεις για το Λιοντάρι, και ίσως τώρα τελευταία να μην την εκδήλωνε, θα βγει και πάλι στην επιφάνεια με στόχο να βοηθήσει να αναδειχθούν οι καλύτερες σου πλευρές. Μερικές φορές όταν νιώθεις ότι χάνεις την ελευθερία σου πιστεύεις ότι χάνεις και τη δύναμή σου και σίγουρα δεν είναι το καλύτερό σου. Αυτήν τη φορά μπορεί να νιώθεις ότι κάτι χάνεις λόγω των συνθηκών οι οποίες δεν σου πηγαίνουν και πολύ γιατί πρέπει να καλουπωθείς. Θα πρέπει δηλαδή να γεμίσεις τις ημέρες σου με πολλές και πρακτικές δουλειές, που τις πιο πολλές φορές τις θεωρείς ανούσιες και πιθανόν βαρετές.
Η διατροφή σου χρειάζεται απόλυτη προσοχή καθώς και τα θέματα της σωματικής σου υγείας γενικά. Το καλύτερο που έχεις να προσφέρεις στον εαυτό σου θα ήταν μια γενναία διατροφική αποτοξίνωση. Έτσι θα αποκτήσεις ενέργεια και καλή διάθεση να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα. Πάντως, η διασκέδαση δεν θα λείψει από την ζωή σου αυτό το διάστημα, αφού θα ξεδώσεις γενναία σε εξόδους με φίλους και γενικά με άτομα που λατρεύουν να ζουν το λαμπερό κομμάτι της ζωής.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλαμβάνεις ευθύνες που σίγουρα θα αφορούν περισσότερο την σωματική σου προστασία. Αν δεν το κάνεις δεν θα μπορείς να ανανεώσεις τις προσωπικές σου δυνατότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βασίζεσαι περισσότερο στην λογική και έχεις αφήσει τα μεγάλα σχέδια πλέον πίσω σου. Όπως λες άλλωστε, με τη λογική σου τα καταφέρνεις μια χαρά και δεν χρειάζεσαι καμία υπερβολή για να επιβιώσεις. Όμως οι συνθήκες της καθημερινότητάς σου σε υποχρεώνουν να σταθείς πολύ υψηλά σε επίπεδο συνεργασίας. Για αυτό μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να ζητάς αλλά και να διεκδικείς πολλά, κυρίως από συνεργάτες και σύντροφο. Και αν κάτι δεν θέλεις να το ζητήσεις, θα το επιβάλλεις, γιατί θα έχεις μια μοναδική στάση η οποία θα σε υποχρεώνει με κάποιο τρόπο να φέρεσαι πολύ έξω από τα δικά σου μέτρα. Ο ερωτισμός και γενικά η αναζήτηση των προσωπικών σου επιθυμιών θα είναι «μεγαλειώδεις».
Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, θα βιώσεις υπερβολικές πιέσεις και μάλλον θα ξεπεράσεις τα όρια σου για να αντέξεις κάποιες καινούργιες πληροφορίες που θα προέρχονται από ιδιαίτερες πηγές. Γενικά, θα κάνεις και πάλι τις υπερβάσεις σου, αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο. Από τη μια πλευρά δηλαδή θα πατάς στα πόδια σου, ενώ από την άλλη θα βλέπεις τον ουρανό με ευκολία.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Για άλλη μια φορά μπορείς να ρισκάρεις εκ του ασφαλούς και να νιώθεις ότι έχεις προστασία άνωθεν. Απλά παρατήρησε περισσότερο όλες τις λεπτομέρειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αναζητάς να βρεις πλέον καινούργιες αναφορές και επαφές που θα σε αντιπροσωπεύουν περισσότερο. Όμως τελικά βλέπεις ότι θα πρέπει να ακολουθήσεις την πεπατημένη της πρακτικής εμπειρίας και της προσφοράς. Αλλιώς οι συνθήκες από την πλευρά σου δεν αντέχονται και θα πρέπει να υποχωρήσεις με κάποιο τρόπο, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Τα καινούργια σχέδια που θέλεις να καταστρώσεις και τα οποία είναι αναγκαία για να επιβιώσεις στις σημερινές συνθήκες, θα σε κάνουν να αλλάξεις εντελώς κάποιες έμμονες ιδέες σου.
**Τι επιφυλάσσουν για εσένα τα Άστρα τον επόμενο χρόνο; Η απάντηση είναι εδώ**
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις μέσα στο παιχνίδι σε όλα τα πρακτικά θέματα και να μην υποτιμάς ή υποβιβάζεις με τη σκέψη σου άτομα ή ακόμα και γνώση που πρωταρχικά σου φαίνεται ότι δεν την χρειάζεσαι. Γιατί τελικά είναι αυτή που θα σου φανεί αναγκαία και χρήσιμη. Όλα πάντως θα εξαρτηθούν από το πόσο έχεις αποφασίσει να αλλάξεις τη ζωή σου και να τη δεις να γίνεται πιο εύκολη σε πρακτικό επίπεδο. Γενικά η προσγείωση αυτό το διάστημα θα σου κάνει πολύ καλό.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο αυτοπεριορισμός μερικές φορές σου πηγαίνει περισσότερο από το να χάνεσαι σε πληθωρικές υπερβάσεις. Για αυτό μείνε εκεί με προσμονή και θα δεις να τακτοποιούνται πολλά πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Μπορεί να αναλώνεσαι με υποθέσεις τρίτων που υπήρχαν και στο παρελθόν και τώρα παρουσιάζονται εκ νέου για να σου θυμίσουν ότι χρειάζεσαι και την επαφή με τα άλλα πρόσωπα, γιατί σε προσγειώνει και σε κάνει περισσότερο ρεαλιστή/α. Τις υποθέσεις που έχεις βάλει στο τραπέζι τις δουλεύεις με μεγάλη ταχύτητα και ευστροφία, αφού έχεις καταφέρει να ορίζεις καλύτερα το συναίσθημα και να μη πελαγοδρομείς σε χαοτικές καταστάσεις όπως άλλες φορές.
**Τι επιφυλάσσουν για εσένα τα Άστρα τον επόμενο χρόνο; Η απάντηση είναι εδώ**
Η ειλικρίνεια είναι το όπλο σου για να χειριστείς όλες τις υποθέσεις. Μια πόρτα επαγγελματική μπορεί να ανοίξει και να σε προχωρήσει πιο γρήγορα απ’ ότι περίμενες, αλλά απαιτούνται και κάποιες θυσίες από την πλευρά σου. Όχι υπερβολικές αλλά οπωσδήποτε μέσα στα πλαίσια των αναγκών. Οι εργασιακές σου σχέσεις αυτήν την περίοδο έχουν κάτι διαφορετικό που εσύ το χρειάζεσαι συνέχεια για να αποδεικνύεις ότι έχεις δύναμη και γενικά λάμψη. Μπορεί βέβαια όλο αυτό να σε κουράζει, αλλά τουλάχιστον δεν σε αφήνει να αράξεις ή να αποκοιμηθείς.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όλα μπορείς να τα δεις από μια άλλη πλευρά και αυτό είναι ένα δώρο που δεν σου παρουσιάζεται συνέχεια. Το «να μπαίνεις στα παπούτσια του άλλου» αλλά με υγιή τρόπο είναι μια μεγάλη κίνηση που σίγουρα σε εξελίσσει.
πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου