Υλικά600 γρ. μύδια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
200 γρ. βουβαλίσια φέτα
10 τοματινια
20 γρ. μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζάνι ζωμό ψαριού
Αλάτι
Πιπέρι
ΕκτέλεσηΚαθαρίζετε καλά τα μύδια και τα τοποθετείτε σε μια κατσαρόλα.
Προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο, τα τοματίνια και το ζωμό του ψαριού και τα αχνίζετε.
Όταν τα μύδια ανοίξουν, τα αφαιρείτε από την κατσαρόλα.
Γλασάρετε τη σάλτσα, τη «δένετε» με τη μουστάρδα και προσθέτετε τη φέτα.
Ανακατεύετε για λίγο τα υλικά και σερβίρετε.
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
200 γρ. βουβαλίσια φέτα
10 τοματινια
20 γρ. μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζάνι ζωμό ψαριού
Αλάτι
Πιπέρι
ΕκτέλεσηΚαθαρίζετε καλά τα μύδια και τα τοποθετείτε σε μια κατσαρόλα.
Προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο, τα τοματίνια και το ζωμό του ψαριού και τα αχνίζετε.
Όταν τα μύδια ανοίξουν, τα αφαιρείτε από την κατσαρόλα.
Γλασάρετε τη σάλτσα, τη «δένετε» με τη μουστάρδα και προσθέτετε τη φέτα.
Ανακατεύετε για λίγο τα υλικά και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου