ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Σου πέφτουν τα μαλλιά το φθινόπωρο; 5 tips για να το αντιμετωπίσεις!

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και ένα σύνηθες φαινόμενο αυτήν την εποχή είναι η τριχόπτωση. Χτενίζεσαι και βλέπεις πολλές τούφες ...
.... από τα μαλλιά σου να μένουν στη βούρτσα ή λούζεσαι και όταν στύβεις τα μαλλιά σου στην πετσέτα παθαίνεις σοκ, γιατί σου μένουν στο χέρι. Μην πανικοβάλλεσαι! Αυτό συμβαίνει στα περισσότερα κορίτσια τη συγκεκριμένη εποχή. Στην ουσία ανανεώνονται τα μαλλιά σου, αλλά αυτή η τριχόπτωση μπορεί να οφείλεται σε άγχος, ορμονικές διαταραχές, κληρονομικότητα ή σε θέματα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίζεις. Ακόμα και σε υπερβολικό styling που κάνεις στα μαλλιά σου.

Για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση μπορείς να ακολουθείς ευλαβικά μία hair routine, ώστε να βοηθήσεις τα μαλλιά σου να δυναμώσουν. Αν δεν ξέρεις τι να κάνεις, μην αγχώνεσαι. Θα δεις παρακάτω τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις και σε λίγο καιρό τα μαλλιά σου θα ανακτήσουν τις δυνάμεις τους.

1. Χρησιμοποίησε κάποιο λαδάκι πριν το λούσιμο. Μερικές ώρες πριν λουστείς, εφάρμοσε στα μαλλιά σου κάποιο λαδάκι και κάνε μασάζ για 10 με 15 λεπτά. Το λάδι βοηθά τα μαλλιά να ενυδατωθούν και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να δυναμώνουν τα μαλλιά σου.
2. Χτένισε τα μαλλιά σου πριν λουστείς για να αποφύγεις το σπάσιμο της τρίχας. Επίσης, πάρε ένα σαμπουάν ειδικό για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης που θα χαρίζει στα μαλλιά σου απαλότητα.
3. Χρησιμοποίησε conditioner μετά το λούσιμο. Επίλεξε ένα προϊόν που θα αφήνει τα μαλλιά σου απαλά και θα τους χαρίζει δύναμη.
4. Άσε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά και μην τα στεγνώσεις με σεσουάρ. Η θερμότητα κάνει αδύναμα τα μαλλιά σου και οδηγεί στην τριχόπτωση.
5. Κάνε μασάζ στα μαλλιά σου. Κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο κάνε μασάζ στο κεφάλι με τα δάχτυλά σου. Το μασάζ θα βοηθήσει την κυκλοφορία του αίματος, θα κάνει πιο δυνατά τα μαλλιά και φυσικά θα σε χαλαρώσει για να κοιμηθείς καλύτερα.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου