ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι εδώ και είσαι σε ετοιμότητα για νέα σημαντικά ξεκινήματα, έστω και αν οι συνθήκες δεν είναι πάντα και τόσο ......
.... ευνοϊκές όσο θα περίμενες. Τα φεγγάρια του Απριλίου πραγματοποιούνται στον δικό σου άξονα (Κριού – Ζυγού) φέρνοντας σημαντικούς επαναπροσδιορισμούς στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Πιο κρίσιμος όμως θα είναι ο μήνας για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο, όπου θα χρειαστεί να σφίξεις τα δόντια και να πάρεις σπουδαίες αποφάσεις για την πορεία σου! Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 5 Απριλίου στο ζώδιο σου επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο Δεκαήμερο, όπου τώρα είναι η ώρα για να κάνεις ένα σπουδαίο νέο ξεκίνημα το οποίο έστω και αν σε δυσκολεύει, θα πάει καλά στην πορεία. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 Απριλίου στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει κόντρες και εντάσεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες, ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 18-20 Απριλίου. Από τις 17 Μαρτίου ο Ερμής θα κινείται στο δικό σου ζώδιο και θα μπορείς πιο άνετα να εκφραστείς, να επικοινωνήσεις, να οργανώσεις μετακινήσεις και ναι μπορώ να πω ότι το μυαλό σου καθαρίζει από δυσάρεστες σκέψεις. Από τις 20 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται και αυτή στο δικό σου ζώδιο, χαρίζοντας γοητεία, ερωτικό μαγνητισμό, ζεστασιά και επιθυμία για έρωτα. Σε όλη την διάρκεια του μήνα, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, σου δίνει την ώθηση για να επικοινωνήσεις, να κάνεις νέες συμφωνίες αλλά και νέες γνωριμίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Απρίλιος ξεκινά με εσένα να βρίσκεσαι σε μία αβεβαιότητα στα αισθηματικά σου, ή τουλάχιστον να μην είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά σου! Ωστόσο, ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, σε θέτει σε εγρήγορση για να γνωρίσεις νέο κόσμο και να δικτυωθείς περισσότερο αν είσαι χωρίς σχέση. Η καλύτερη περίοδος του μήνα για τα αισθηματικά του ζωδίου σου ξεκινά στις 20 Απριλίου που η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο. Στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αναμένεις πικάντικες ερωτικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο Απρίλιος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για διαπραγματεύσεις και για συμφωνίες για το δικό σου ζώδιο. Ο Άρης – ο κυβερνήτης του ζωδίου σου – από τον φιλικό για σένα Δίδυμο, σε κάνει να βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση βρίσκοντας λύσεις για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου στις 5 Απριλίου, είναι βέβαιο ότι ξεκινούν πολλές νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, οι οποίες μπορεί να σου προκαλούν πίεση, στρες, άγχος όμως θα είναι η λύση σου στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις από την αρχή της χρονιάς. Στα οικονομικά σου , θα κινηθείς πιο ευέλικτα.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Κάποιες ψυχολογικές διακυμάνσεις θα τις έχεις στο ξεκίνημα του μήνα, οι οποίες γρήγορα θα φύγουν και θα νιώσεις πιο όμορφα. Από πλευράς φυσικής κατάστασης είσαι μέσα στην ενέργεια, γιατί ξεθολώνει και το μυαλό από τις αρνητικές σου σκέψεις. Από πλευράς ομορφιάς, είσαι μέσα στην λάμψη, την γοητεία και το μαγνητισμό ιδιαίτερα από τις 20 του μήνα που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ένας κοινωνικός μήνας είναι ο Απρίλιος για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Ταύρε. Στην πορεία του έχεις να περάσεις καλές στιγμές, αρκεί να μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου και να μην παρασυρθείς από την υπερβολή σου! Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 5/4 στο ζώδιο του Κριού, φέρνει σημαντικές επαγγελματικές ανακατατάξεις για το ζώδιο σου που σου προκαλούν νευρικότητα. Με την Πανσέληνο στις 19 Απριλίου κορυφώνεται το άγχος και η υπερένταση για θέματα εργασίας, ενώ νέες ευθύνες σε κάνουν να δουλεύεις λίγο παραπάνω από ότι συνήθως. Ο Ερμής ως τις 17 Απριλίου στον Ιχθύ, κάνει τις μέρες σου κοινωνικές και οι προτάσεις από φιλικά πρόσωπα σου δίνουν ανάσα και αισιοδοξία. Στην συνέχεια το πέρασμά του στον Κριό θα προσφέρει ως και το τέλος του μήνα, πολλές σκέψεις και συζητήσεις για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Η Αφροδίτη ως τις 20 Απριλίου στον Ιχθύ, ευνοεί αρκετά την κοινωνική και αισθηματική σου ζωή και κάποιες επιθυμίες σου εκπληρώνονται. Από τις 20 Απριλίου το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό, βρίσκεσαι σε μία φάση επαναξιολόγησης και νοσταλγίας μπορώ να πω, στιγμών του παρελθόντος. Ο Άρης σε όλη την πορεία του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων πιέζει τον τομέα των οικονομικών σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο ή στο 3ο δεκαήμερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι καλύτερες μέρες του μήνα για τα αισθηματικά σου είναι μέχρι τις 17 Απριλίου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ. Ευκαιρίες νέων γνωριμιών, μέσα από κοινωνικό κύκλο θα έχεις εσύ που δεν έχεις ταίρι. Ένας άνθρωπος μπορεί τώρα να σου ξυπνήσει τον πόθο και να σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Ακόμα και εσύ που είσαι σε σχέση μπορείς στην πορεία του μήνα να βελτιώσεις την σεξουαλική ζωή με το ταίρι σου, συνάμα όμως θα μπορείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά μαζί με τις παρέες σας και τις εξόδους σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Από το ξεκίνημα του μήνα υπάρχεις ένας αναβρασμός για τα επαγγελματικά σου όπου καλείσαι να τα διαχειριστείς με συνέπεια, κλείνοντας ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος. Σημαντικό είναι να προσέξεις το παρασκήνιο, τις πλεκτάνες και τους «δήθεν» καλοθελητές που έχουν βάλει στο μάτι να σου βάλουν τρικλοποδιές. Τα οικονομικά σου είναι πιο ευάλωτα, αφού ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων βγάζει έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια. Μεγαλύτερη προσοχή στην οικονομική διαχείριση δείξε εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο. Εσύ που είσαι Ταύρος του 3ου δεκαημέρου μπορώ να πω ότι έχεις και τα τυχερά σου για να βγεις οικονομικά κερδισμένος.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα είσαι γεμάτος ευεξία και έχεις την επιθυμία να αναμορφώσεις το πρόγραμμα και τις συνήθειές σου προκειμένου να νιώσεις πολύ καλύτερα. Ξεκουράζεσαι περισσότερο, τρως πιο υγιεινά , κόβεις κακές συνήθειες. Από πλευράς εμφάνισης, δεν φαίνεται να κάνεις μεγάλες αλλαγές στο στυλ σου αυτό το μήνα, όμως το αριστοκρατικό, φινετσάτο και γεμάτο μυστήριο (αυτό το μήνα τουλάχιστον) στυλ σου, θα σε κάνει να ξεχωρίζεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Ο Απρίλιος ξεκινά με εσένα Δίδυμε μου να είσαι σε εγρήγορση! Ο Άρης κινείται στο ζώδιο σου σε όλη την διάρκεια του μήνα και είσαι μέσα στην ενέργεια και στην ετοιμότητα για δράση και πρωτοβουλίες. Φρόντισε όμως να αποφύγεις τη νευρικότητα αλλά και την υπερβολή, συχνά αυτό το μήνα μπορεί να εμπλακείς σε λογομαχίες. Οι πρώτες μέρες του μήνα, ιδιαίτερα ως τις 17 Απριλίου σε βοηθούν να βάλεις σε μία σειρά τις επαγγελματικές υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, ως τις 20 Απριλίου με τα την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ, έχεις την δυνατότητα να προβάλεις πολύ καλύτερα τα ταλέντα σου και να λειτουργήσεις πιο δημιουργικά στην δουλειά σου, κάτι που θα σου αποφέρει και καρπούς. Η Νέα Σελήνη Απριλίου (στις 5 του μήνα) από το φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού, εντείνει την κοινωνική διάθεσή σου, γνωρίζεις νέο κόσμο, ξεκινάς νέες δραστηριότητες, το μόνο ευάλωτο σημείο είναι τα οικονομικά σου. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 Απριλίου στο Ζυγό σε κάνει πιο οξύθυμο και έκρυθμο στα αισθηματικά σου! Οι φιλικές γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το μήνα, θα έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν , ενώ και η αισθηματική σου ζωή θα είναι πιο ικανοποιητική στο τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από το ξεκίνημα του Απριλίου αγαπητέ μου Δίδυμε, τροχίζεις τα νύχια σου για καβγά ... Τα εγωιστικά σου ένστικτα διεγείρονται έτσι η στάση σου γίνεται νευρική και έκρυθμη κάτι το οποίο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και αντιθέσεις στα αισθηματικά σου! Η ερωτική σου λίμπιντο όμως, είναι στο ζενίθ της και αν δεν έχεις ταίρι είναι βέβαιο ότι μόνος δεν θα μείνεις. Το καλύτερο διάστημα για τα ερωτικά σου είναι από τις 20 -30 Απριλίου όπου η Αφροδίτη από τον Κριό, φέρνει μία ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Σε αυτό το χρονικό διάστημα αν είσαι ήδη σε μία σχέση, μπορείς να προσμένεις ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές με το ταίρι σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Λύνεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και βάζεις κάποια πράγματα σε μία σειρά στα εργασιακά σου αυτό το μήνα Κριέ μου. Ο Ερμής – ο κυβερνήτης σου- σε ορθή φορά από τον Ιχθύ, σε φέρνει σε επαφές, συναντήσεις και συμφωνίες που αφορούν την δουλειά σου, προσοχή μόνο κοντά στις 2/4 γιατί θα υπάρξουν συγχύσεις και παρανοήσεις με το περιβάλλον σου! Η κοινωνική σου δικτύωση θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του μήνα, να βρεθείς ωφελημένος και στα επαγγελματικά. Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως το μήνυμα είναι ότι ο Άρης κινείται στο ζώδιο σου και δραστηριοποιείσαι να αναλάβεις πρωτοβουλίες, κάνοντας νέα ξεκινήματα που κάποτε φοβόσουν!
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου είσαι γεμάτος ενέργεια και πολλές φορές το παρακάνεις. Από φυσική κατάσταση τα πας καλά, αν και θα πρέπει να αποφύγεις την εξάντληση που θα προκαλείτε λόγω της συνεχόμενης κινητοποίησής σου με πολλές δραστηριότητες. Αυτό το μήνα όμως περιποιείσαι πολύ παραπάνω και την κοινωνική σου εικόνα , αλλάζοντας λίγο και το στυλ σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Τον Απρίλιο αγαπητέ μου Καρκίνε φεύγεις από την αδράνεια και βάζεις μπροστά τα σχέδιά σου. Οι μέρες αυτές του Απρίλη είναι κουραστικές και εξαντλητικές από πολλές πλευρές, αφού ο Άρης από τους Διδύμους φέρνει τις εντάσεις και τις αναστατώσεις για ζητήματα επαγγελματικά, ενώ υπάρχουν και δικές σου ψυχολογικές συγκρούσεις εξαιτίας καταστάσεων του παρελθόντος. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 5 Απριλίου στο ζώδιο του Κριού φέρνει σημαντικά νέα επαγγελματικά ξεκινήματα τα οποία στην αρχή θα σε απογοητεύσουν. Διακόπτονται κάποιες συνεργασίες, ξεκινούν όμως και άλλες, το γεγονός αυτό σε πιέζει σημαντικές. Με την Πανσέληνο στις 19 Απριλίου στο ζώδιο του Ζυγού, υπάρχουν ζητήματα οικογενειακά που θα χρειαστεί να τα επιλύσεις με υπομονή και ηρεμία, αυτό στο λέω γιατί η συναισθηματική σου ένταση θα είναι μεγάλη. Τα αισθηματικά σου ευνοούνται πολύ περισσότερο ως τις 20 Απριλίου όπου η Αφροδίτη από τον Ιχθύ , φέρνει σημαντική ανανέωση στα σχέδιά σου! Στα επαγγελματικά σου βρίσκεσαι αρκετά κερδισμένος μετά τις 17 του Απρίλη όπου τότε κορυφώνονται προτάσεις, συζητήσεις και εφαρμογές επαγγελματικών σχεδίων που σε ανανεώνουν σημαντικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ως τις 19 Απριλίου αφήνεσαι συναισθηματικά και κάνεις νέα σχέδια για την αισθηματική σου ζωή, ανακαλύπτοντας τι είναι αυτό που έχει πραγματικά βάθος και ουσία για σένα. Στην πορεία του Απριλίου, το ερωτικό κλίμα γίνεται πιο σταθερό, με καλύτερες προοπτικές όμως σε βοηθά να επικεντρωθείς σε ότι αξίζει, απομακρύνοντας οποιαδήποτε σχέση μπορεί να ήταν επιπόλαιη ή ψυχοφθόρα. Πιο δύσκολη θα είναι η αισθηματική σου ζωή αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, όπου εσύ είσαι που θα χρειαστεί ρεαλιστικά να πάρεις κάποιες αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κατά την διάρκεια του Απριλίου προκύπτουν σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές στα επαγγελματικά σου, όμως όλο αυτό το κύμα ανακατατάξεων δεν θα σε επηρεάσει αρνητικά, απεναντίας θα σου δώσει σταδιακά και σπουδαίες ευκαιρίες. Μην διστάσεις λοιπόν στα νέα ξεκινήματα που θα γίνουν τώρα .... Ενδιαφέρουσες προτάσεις και εξελίξεις στα επαγγελματικά σου θα έχεις από τις 17 Απριλίου και έπειτα. Σε αυτή την χρονική περίοδο θα είσαι και πιο παραγωγικός . Στα οικονομικά σου ο μήνας έχει τα σκαμπανεβάσματά του και τις αστάθειές του ... Κάποια έκτακτα έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, είναι αναμενόμενο να εμφανιστούν κοντά στην Πανσέληνο (στις 19/4).
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Ενώ δεν υπάρχουν εμπόδια αυτό το μήνα που σου στερούν την πρόοδο σου σε αυτούς τους τομείς εσύ δεν θα νιώθεις και τόσο καλά. Ο Άρης από τους διδύμους εξαντλεί τα ψυχολογικά σου αποθέματα και σου βγάζει αρκετή κούραση από συσσωρευμένη ένταση που υπάρχει μέσα σου! Από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης, η ζυγαριά είναι ανοδική (ααα βρε Δία στον Τοξότη τι μας κάνεις), το γεγονός αυτό το αναγνωρίζεις, όμως για την ώρα δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις για μία δίαιτα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Απρίλιος μπορεί να χαρακτηριστεί επεκτατικός, αισιόδοξος, ερωτικός και ικανοποιητικός για τα οικονομικά σου αγαπητέ μου Λέοντα. Ως τις 17/4 μπορείς να έρθεις σε διευθετήσεις και διακανονισμούς για οικονομικά χρέη ή για υποχρεώσεις που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα (σε βοηθά ο Ερμής από τον Ιχθύ). Ως τις 20/4 βγαίνεις κερδισμένος και οικονομικά λαμβάνοντας κάποιο έκτακτο έσοδο που σου δίνει αέρα ανακούφισης. Θα μου πεις ο Απρίλιος έχει μόνο χρήμα; Όχι Λιοντάρι μου έχει και νέα εργασιακά σχέδια τα οποία ξεκινούν από τις 5 του μήνα με τη Νέα Σελήνη, έχει αρκετές κοινωνικές επαφές και γνωριμίες αφού ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, ενώ σταδιακά από τις 17 του μήνα και έπειτα το κλίμα γίνεται αρκετά πιο αισιόδοξο και κοινωνικό. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να περνούν στο ζώδιο του Κριού (στις 17 και 20 ο καθένας αντίστοιχα), σταδιακά ανοίγεσαι, σχεδιάζεις, προγραμματίζεις ένα ταξίδι , γνωρίζεις κόσμο, είσαι πιο αυθόρμητος και αισιόδοξος. Επιπλέον αυτό το μήνα μπορεί να θελήσεις να κάνεις ένα σεμινάριο, ή να διευρύνεις με κάποιο τρόπο τις γνώσεις σου! Χαρούμενο Απρίλιο λοιπόν και ... μπορώ να πω ότι αν καταπολεμήσεις το στρες που σε καταβάλει, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ερωτικές κατακτήσει δεν λείπουν φίλε μου Λέοντα ενώ οι ερωτικοί πόθοι σου είναι φουντωμένοι... Βγαίνεις από το καβούκι σου, ερωτοτροπείς ενώ υπάρχει αυτός ο ιδιαίτερος άνθρωπος που αγγίζει μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής σου ... Σε αυτόν αφήνεσαι άνευ όρων ως τις 20/4. Στην συνέχεια, η Αφροδίτη περνά στον Κριό και από αυτήν την θέση τα αισθηματικά σου θα λειτουργούν πιο γενναιόδωρα και αισιόδοξα ... Συναντήσεις, ερωτικές επαφές, ταξιδάκι με το ταίρι ή και μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία για σένα που είσαι σε φάση μοναξιάς, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών ...
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες νέες επαγγελματικές προτάσεις σου γίνονται από τις 5-19 Απριλίου που θα είναι αρκετά αξιόλογες και δεν θα πρέπει να τις αμελήσεις... Επαφές με άτομα του εξωτερικού ή εργασίες που σχετίζονται με διαδίκτυο, εκπαίδευση ή και τουρισμό, φαίνεται ότι βρίσκονται στο πικ της εύνοιάς σου στην πορεία του μήνα. Επιπλέον η έντονη κοινωνική σου δραστηριότητα θα σε βοηθήσω στην περεταίρω επαγγελματική ανέλιξη. Τα οικονομικά επιτέλους παίρνουν μπροστά και νιώθεις ανακούφιση ... Ως τις 20 Απριλίου με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες να αναμένεις μία σημαντική ανάσα ανόδου στο περιεχόμενο του πορτοφολιού σου!
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Ένα Λιοντάρι λάμπει πάντα, όπως και αυτό τον Ανοιξιάτικο Απρίλη που θα έχεις την διάθεση να πειραματιστείς με νέα στυλ αλλά και να κάνεις και κάποιες αλλαγές στο χτένισμά σου, κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να κλέψεις εντυπώσεις! Από πλευράς φυσικής κατάστασης είσαι γεμάτος αντοχή και ανθεκτικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Απρίλιος αγαπητέ μου Παρθένε σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάς, ενισχύει την ζεστασιά και την συντροφικότητα στις σχέσεις σου, ωστόσο φέρνει και σπουδαίες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου! Η πορεία του Άρη από το ζώδιο των Διδύμων θα είναι εξαντλητική για θέματα που αφορούν την καριέρα σου ! Διεκδικήσεις, ανταγωνισμοί, νέες εξελίξεις σε κάνουν να βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση! Τα φεγγάρια του μήνα σε προβληματίζουν για τα οικονομικά σου , τα οποία και θα είναι στενεμένα, βελτίωση στα χρήματά σου να αναμένεις μετά τις 20/4. Ως τις 17 Απριλίου ωστόσο θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τα κενά που είχαν δημιουργηθεί στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Τα ρομάντζα δεν θα λείψουν ως και τις 20 Απριλίου έτσι μπορώ να πω ότι θα είσαι ικανοποιημένος στα αισθηματικά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ετοιμάσου να ζήσεις το απόλυτο ρομάντζο αυτό τον Απρίλιο στα αισθηματικά σου! Από το ξεκίνημα του μήνα ξεκαθαρίζει το τοπίο και μπορείς να δεις πιο καθαρά το τι θέλεις, τι είναι σημαντικό, ενώ συνεννοείσαι πολύ καλύτερα με το ταίρι σου! Ο Ερμής σε ορθή φορά στους Ιχθύες ως τις 17 Απριλίου σε βοηθά να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να κουβεντιάσεις όλα τα κακώς κείμενα που είχαν υπάρξει σε μία σχέση ή γνωριμία το τελευταίο διάστημα. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες ως τις 20/4 κάνει πιο ζεστό, τρυφερό και συντροφικό το κλίμα στη σχέση σου ενώ αν είσαι χωρίς κάποια σχέση μπορώ να πω ότι ο στόχος για δέσμευση επιτυγχάνεται με άτομο που έχεις κοινό στάτους και κοινούς στόχους!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου είσαι μέσα στην δράση από το ξεκίνημα του μήνα. Ο Άρης από τους Διδύμους σε ενεργοποιεί να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις στόχους, ενώ συμβαίνουν και αρκετές εξελίξεις που είναι προς όφελός σου! Στα οικονομικά σου είσαι με σκαμπανεβάσματα, σίγουρα όμως οι πιο θετικές μέρες στα οικονομικά σου για αυτό το μήνα είναι μετά τις 20 Απριλίου! Θέλω μόνο την προσοχή σου για να αποφύγεις απερίσκεπτες σπατάλες κοντά στην Πανσέληνο του μήνα (στις 19/4).
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Ξεπερνάς τις ανασφάλειες ή και τις αδυναμίες του περασμένου μήνα και μπορείς να νιώσεις πολύ καλύτερα με τον ίδιο σου τον εαυτό! Τα κομπλιμέντα από το περιβάλλον σου , ανεβάζουν ιδιαίτερα την ψυχολογία σου! Θέλω την προσοχή σου στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα γιατί μπορεί να είσαι πιο επιρρεπής σε εποχιακές ιώσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Απρίλιος φέρνει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου αγαπητέ μου Ζυγέ. Στην πορεία του αλλάζεις όμως και εσύ, οι επιθυμίες και τα ζητούμενά σου! Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 5 Απριλίου στο ζώδιο του Κριού φέρνει σημαντικές νέες ενάρξεις σε σχέσεις και συνεργασίες σου, ίσως όμως υπάρχουν αυτό το διάστημα το αίσθημα της πίεσης ή και της απογοήτευσης για ιστορίες που αφορούν το παρελθόν σου. Με την Πανσέληνο στις 19 Απριλίου που γίνεται στο ζώδιο σου θα κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα επιλέγοντας τι αξίζει να κρατήσεις κοντά σου και τι να απομακρύνεις... η συναισθηματική ένταση όμως δεν θα λείπει. Από τις 17 Απριλίου που ο Ερμής θα περάσει στον Κριό θα είσαι σε συνεχή επαφή με το σύντροφο αλλά και με τα άτομα που συνεργάζεσαι και θα μπορείς να έχεις μία πολύ καλύτερη συνεννόηση και επαφή. Το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου η Αφροδίτη από τον Κριό, βελτιώνει αισθητά το κλίμα στις σχέσεις σου, ενώ τότε μπορώ να πω ότι μπαίνεις και στην καλύτερη εποχή για τα αισθηματικά σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο μήνας ξεκινά πιεστικά για τον τομέα των αισθηματικών σου, όπου από την μία υπάρχουν προοπτικές για νέες εξελίξεις, από την άλλη χρειάζεται πολύ προσπάθεια και υπομονή για να μπορέσουν να τσουλήσουν τα ερωτικά σου με τρόπο ήρεμο και αρμονικό. Θα χρειαστεί να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, να σκεφτείς τι είναι αυτό που σου αξίζει και πρέπει να μείνει δίπλα σου ... Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 του μήνα στο ζώδιο σου, εντείνει τις συναισθηματικές εντάσεις αλλά και τα ξεκαθαρίσματα. Από τις 20 του μήνα με την Αφροδίτη από τον Κριό μπαίνεις σε μία νέα περίοδο αναγέννησης στον τομέα των σχέσεών σου ... Μία νέα σχέση θα σε συναρπάσει αν είσαι χωρίς ταίρι. Βελτίωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου, θα προσφέρει ικανοποίηση σε εσένα που είσαι δεσμευμένος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σημαντικός είναι ο Απρίλιος για τα επαγγελματικά σου! Από το ξεκίνημα του μήνα μπορείς να βάλεις σε μία σειρά τις εκκρεμότητες που είχαν δημιουργηθεί το περασμένο διάστημα λόγω ανάδρομου Ερμή. Νέα εργασιακά πλάνα μπαίνουν τώρα στα σκαριά, ενώ μπορείς να δρομολογήσεις πολύ καλύτερα τις υποχρεώσεις σου! Συνάμα, ο μήνας φέρνει και κάποιες νέες συνεργασίες που θα φανούν αποδοτικές σε βάθος χρόνου. Στα οικονομικά σου, ο μήνας είναι επιβοηθητικός και θα μπορέσεις να καλύψεις έξοδα και υποχρεώσεις που είχαν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων είσαι αεικίνητος και πολυμήχανος, ενώ από πλευρά φυσικής κατάστασης είσαι στα καλύτερά σου! Από πλευρά ομορφιάς, ο μήνας σε βοηθά να κάνεις κάποιες αλλαγές που μπορεί να μην είχες στο πρόγραμμα ή που μπορεί να σου προτείνουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ευχάριστος, δημιουργικός, ρομαντικός και τρυφερός αναμένεται να είναι ο Απρίλιος για το ζώδιο σου Σκορπιέ μου, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του. Ο Ερμής ως τις 17 Απριλίου σε ορθή φορά από τον Ιχθύ σε βοηθά να εκφράσεις περισσότερο τα θέλω σου αλλά και να κατασταλάξεις σε αποφάσεις που αφορούν τον έρωτα ή τα δημιουργικά σου σχέδια. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς και αυτή, ευνοεί ως τις 20 Απριλίου την αισθηματική σου ζωή, χαρίζοντας μεγάλες στιγμές ρομαντισμού και εκπλήρωσης. Στα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα θα έχεις τα σκαμπανεβάσματά σου και τις εντάσεις σου, λόγω γεγονότων και εξελίξεων που θα κορυφωθούν τώρα, μην ξεχνάς ότι η Νέα Σελήνη (5/4) στον Κριό αλλά και η Πανσέληνος (19/4) στο Ζυγό επηρεάζει στενά τον επαγγελματικό σου τομέα. Στο δεύτερο μισό του μήνα θα μπορείς να ελιχθείς πολύ καλύτερα στα επαγγελματικά σου, αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη θα περάσουν στο ζώδιο του Κριού και θα μπορείς να κάνεις ένα καλύτερο πρόγραμμα. Πιέσεις αυτό το μήνα θα δεχθείς και στα οικονομικά σου, αφού ο Άρης από τους Διδύμους, φέρνει στην επιφάνεια έξοδα τα οποία δεν τα είχες υπολογίσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι από τα πιο ευνοημένα ζώδια στα αισθηματικά για το μήνα Απρίλιο! Από την αρχή του μήνα υπάρχουν ραντεβουδάκια, μηνυματάκια, τρυφερές επικοινωνίες και εξομολογήσεις αφού ο Ερμής από τους Ιχθύες βάζει το χεράκι του για να βοηθήσει στην ερωτική έκφραση. Επιπλέον η Αφροδίτη από τους Ιχθύες ως και τις 20 Απριλίου κάνει τα όνειρα να γίνονται πραγματικότητα στην αισθηματική σου ζωή και περνάς όμορφες στιγμές που ανανεώνουν ιδιαίτερα τον ερωτικό σου τομέα. Δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς, μάλιστα μπορείς να αναμένεις και τον αιφνίδιο ερχομό ενός έρωτα που είναι ικανός να φέρει στη ζωή σου τις μεγάλες αλλαγές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου Σκορπιέ μου, αυτό τον Απρίλιο θα έχεις σημαντικές ανακατατάξεις. Από τις 5 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, συμβαίνουν αλλαγές στο πρόγραμμα της εργασίας σου, αναλαμβάνεις νέα καθήκοντα, πιέζεσαι, ζορίζεσαι αλλά τα καταφέρνεις μία χαρά. Καθώς ο μήνας προχωρά και φτάνουμε προς την Πανσέληνο που γίνεται στις 19/4 το παρασκήνιο και η ανταγωνιστικότητα θολώνουν το τοπίο στα επαγγελματικά σου. Πρόσεξε ποιους εμπιστεύεσαι και μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου! Λύσεις θα βρεις, αρκεί να θελήσεις να εργαστείς περισσότερο μοναχικά. Στα οικονομικά σου μερίμνησε υποχρεώσεις προς τρίτους (ιδιαίτερα λογαριασμούς, δάνεια, φόρους κλπ) . Ο Άρης από τους Διδύμους στενεύει τον οικονομικό σου τομέα σε όλη την διάρκεια του μήνα.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Κριού στις 5 του μήνα μπορείς να πάρεις δυναμικά την απόφαση να ξεκινήσεις μία δίαιτα, να αλλάξεις το διατροφικό σου πρόγραμμα, ή να κόψεις κακές συνήθειες. Θα μπορείς να δεις πολύ γρήγορα αποτελέσματα στις προσπάθειές σου! Αυτό το μήνα μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις και μία αθλητική δραστηριότητα που θα σε κάνει να νιώσεις περισσότερη ευεξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας ανανέωσης συναισθηματικής , όπου καταφέρνεις στο πέρασμά του να βρεις τις ισορροπίες σου αγαπητέ μου Τοξότη. Εστία έντασης θα αποτελέσει για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, όπου πολλές φορές θα σε φέρνει σε κόντρα με το περιβάλλον σου, το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Στις σχέσεις σου αναμένεται όμως να έχεις και τις πιο επεισοδιακές εξελίξεις στην πορεία του μήνα. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 5 Απριλίου στο ζώδιο του Κριού φέρνει σημαντικά νέα ερωτικά ξεκινήματα που σε συναρπάζουν, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Με την Πανσέληνο στις 19 Απριλίου στο ζώδιο του Ζυγού, δικτυώνεσαι περισσότερο κοινωνικά αλλά κάνεις και ένα ξεκαθάρισμα σε ήδη υπάρχουσες φιλίες σου. Μέχρι τα μέσα του μήνα μπορείς να βρεις λύσεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, ενώ σταδιακά ως τις 20 του μήνα θα νιώσεις και συναισθηματικά πιο ήρεμος και αρμονικός. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, να προγραμματίσεις μία μετακόμιση ή να έχεις κάποιο καλεσμένο στο σπίτι, κάτι το οποίο όμως θα σου δώσει χαρά. Οι οικογενειακές σχέσεις συσφίγγουν και αυτό σου δίνει ικανοποίηση. Από τις 20 Απριλίου το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό, θα πυρπολήσει με πόθο την ερωτική σου ζωή έτσι στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, θα ζήσεις και τις πιο «παθιάρικες» στιγμές στην αισθηματική σου ζωή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το μπέρδεμα που κυριαρχούσε το Μάρτη στα αισθηματικά σου αρχίζει και φεύγει και ήδη από τις 5/4 νιώθεις πολύ πιο ξεκάθαρα για το τι θέλεις και τι δεν θέλεις στα αισθηματικά σου! Οι επικοινωνίες με το άτομο που σε ενδιαφέρει βελτιώνονται, βρίσκεις άκρη σε προβλήματα που περνούσες με το ταίρι σου, ενώ γίνεσαι πιο εκφραστικός αν είσαι χωρίς σχέση. Οι καλύτερες στιγμές στα αισθηματικά σου όμως, έρχονται από τις 20 του μήνα που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού, όπου τότε αναμένεται να είναι πιο δραστήριο το διάστημα για τα ερωτικά σου! Με τον Άρη από τους Διδύμους ωστόσο, μπορεί να βιάζεσαι να δεις κάποιες εξελίξεις σε μία σχέση σου, ή κάποιες στιγμές να γίνεσαι και νευρικός.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το θετικό νέο του Απριλίου είναι ότι μπορείς να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τα οικονομικά σου , προκειμένου να πάρεις μία ανάσα. Δεν είναι ότι θα δεις σπουδαία αύξηση του εισοδήματός σου, ωστόσο θα μπορέσεις αυτό το μήνα να κάνεις καλύτερη διαχείριση. Στα επαγγελματικά σου , μπαίνουν κάποια σχέδια σε διαδικασία εφαρμογής και εσύ είσαι πιο δημιουργικός, με περισσότερες ιδέες αλλά και έμπνευση για νέα πράγματα...
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Από γοητεία και ερωτισμό σκίζεις αυτό το μήνα, ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, όπου πραγματικά θα λάμπεις εμφανισιακά. Επιπλέον κατά την διάρκεια του Απριλίου ηρεμείς ψυχολογικά, φροντίζεις περισσότερο το σώμα και την διατροφή σου, αποκτάς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και αυτό σε βοηθά να νιώθεις πιο καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Απρίλιος αγαπητέ μου Αιγόκερε φέρνει σημαντικές ειδήσεις, προτάσεις και συμφωνίες για το δικό σου ζώδιο. Ανακατατάξεις θα έχεις στο σπίτι, στην οικογένεια και στην δουλειά και αυτοί είναι οι βασικοί τομείς της ζωής σου που θα σε πιέσουν κατά την διάρκεια αυτού του μήνα. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 5 Απριλίου στο ζώδιο του Κριού, φέρνει χωροταξικές αλλαγές. Κάτι αλλάζεις στο σπίτι σου, ή προγραμματίζεις μία μετακόμιση, μπορεί όμως να υπάρξουν και νέες εξελίξεις που θα αφορούν ζητήματα της οικογένειάς σου! Με την Πανσέληνο στις 19 Απριλίου βρίσκεσαι σε αντιπαραθέσεις για θέματα που συνδέονται με την καριέρα σου, κράτησε πιο χαμηλούς τους τόνους. Στα επαγγελματικά όλος ο Απρίλιος είναι έντονος, δραστήριος, με φορτωμένο το πρόγραμμά σου, γεγονός που θα σου προκαλεί ένταση και νευρικότητα. Μην ξεχνάς ότι ο Άρης από τους Διδύμους φέρνει εξελίξεις στον τομέα της εργασίας σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή είναι αρκετά πιο ευνοημένη ως τις 20 Απριλίου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα μου είσαι με ραντεβουδάκια, επικοινωνίες, μηνύματα και τρυφερά – τετ- α τετ που θα κάνουν το μυαλό σου να ταξιδεύει σε όμορφες σκέψεις και σχέδια. Μία μετακίνηση με το ταίρι σου, είναι φανερό ότι θα αναζωογονήσει την μεταξύ σας σχέση. Εσύ που είσαι χωρίς σύντροφο, υπάρχουν οι «προσφορές» σε φλερτ, γνωριμίες και ερωτικές επαφές. Στις ημέρες του Πάσχα κατασταλάζεις περισσότερο στο τι είναι αυτό που θέλεις από την αισθηματική σου ζωή.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων τρέχεις και δεν φτάνεις αυτό το μήνα από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Είναι πολύ πιθανό να επωμιστείς ευθύνες συνεργατών σου και αυτό να σε πιέσει σημαντικά. Σίγουρα όμως θα υπάρχει μία έντονη ροή εργασίας, κάτι το οποίο πρέπει να χαίρεσαι γιατί δεν θα είσαι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, βρίσκεις έξυπνους και δημιουργικούς τρόπους για να μπορέσεις να δεις άνοδο!
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Είσαι στην «τσίτα» αυτό το μήνα και είναι απαραίτητο να χαλαρώσεις κάποιες στιγμές τους τόνους, γιατί θα εξουθενωθείς. Με τον Άρη από τους Διδύμους, υπερβάλεις στην καθημερινότητά σου και τρέχεις να τα προλάβεις όλα , γεγονός που σου στερεί την ηρεμία σου αλλά και την ξεκούρασή σου! Από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης για την ώρα δεν κάνεις σπουδαίες αλλαγές, αλλά επικεντρώνεσαι περισσότερο σε τρόπους που θα αναδείξουν τα όμορφα στοιχεία της εμφάνισής σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Απρίλιος αγαπητέ μου Υδροχόε, σε βοηθά να βρεις τις ισορροπίες σου, τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά σου! Το ευχάριστο νέο είναι ότι ο Ερμής σε ορθή φορά πλέον από τον Ιχθύ σε βοηθά ως και τις 17/4 να ξεμπλοκάρεις τα οικονομικά σου. Συζητήσεις, προτάσεις και συμφωνίες ευοδώνονται και μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή ως και τις 20/4 με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες, νέα δημιουργικά σχέδια που θα βοηθήσουν στην αύξηση του εισοδήματός σου. Ο Απρίλιος όμως έχει και τις μετακινήσεις του και τις επικοινωνίες του, ιδιαίτερα από τις 17/4 και έπειτα όπου ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Κριού. Θα κάνεις το Πασχαλινό σου Ταξιδάκι, θα βρεθείς με κόσμο, θα έχεις λαμπρές ιδέες και θα είσαι σε εγρήγορση... Τα ερωτικά φλερτ δεν θα λείψουν ιδιαίτερα από τις 20 του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Κριού! Μάλιστα, η ερωτική σου ζωή θα είναι με έντονο πόθο και ορμητικότητα, αφού ο Άρης από τους Διδύμους δεν θα σε αφήνει να κάθεσαι φρόνιμα. Την προσοχή σου θέλω να δείξεις με τα φεγγάρια του μήνα – τη Νέα Σελήνη στις 5/4 στον Κριό και την Πανσέληνο 19/4 στο Ζυγό- γιατί θα είσαι αρκετά πιο παρορμητικός, επιθετικός και βιαστικός στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να μην κατασταλάζεις και να μην δεσμεύεσαι ολοκληρωτικά και ουσιαστικά, όμως ο Απρίλιος είναι ανέμελος, αυθόρμητος , επικοινωνιακός, εκφραστικός και διασκεδαστικός για τα αισθηματικά σου! Τα φλερτ θα έχουν την τιμητική τους ιδιαίτερα μετά τις 17/4. Τα ερωτικά ραντεβουδάκια θα σου εξιτάρουν τον πόθο, ενώ με τον Άρη από τους Διδύμους σε όλη την διάρκεια του μήνα, μπορώ να πω ότι η ερωτική σου ζωή είναι σε δράση .... Πες ναι σε ευκαιρίες ανανέωσης που σου δίνονται στα ερωτικά σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά σου ξεμπλοκάρουν από τις αρχές του μήνα, όπου σου δίνονται οι ευκαιρίες να έρθεις σε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες που θα βοηθήσουν το εισόδημά σου! Ως τις 20 του μήνα με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες, οι πηγές εσόδων σου αυξάνονται και έχεις περισσότερη άνεση να ελιχθείς στις απαιτήσεις της εποχής. Στα επαγγελματικά σου ο μήνας είναι θετικός, δημιουργικός, επιβοηθητικός, χωρίς όμως να βλέπεις τις μεγάλες αλλαγές ή τα σπουδαία άλματα που περιμένεις.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Κοντά στα φεγγάρια του μήνα , δηλαδή στις 5/4 και στις 19/4 φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και απόφυγε την νευρικότητα και την ένταση εξαιτίας του στρες. Από πλευράς φυσικής κατάστασης είσαι δυνατός αυτό το μήνα, ενώ παίρνεις και απόφαση να κάνεις κάποιες όμορφες αλλαγές στην εμφάνισή σου που θα σε ανανεώσουν σημαντικά.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Ο Απρίλιος ξεκινά με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στο δικό σου ζώδιο γεγονός που σε κάνει να γίνεσαι αρκετά εξωστρεφής, κοινωνικός, ετοιμόλογος αλλά και γοητευτικός με το περιβάλλον σου! Βρίσκεις λύσεις στα αδιέξοδα που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα -λόγω της αναδρομής του Ερμή στο ζώδιο σου - ρολάρουν πιο εύκολα οι επικοινωνιακές σου δραστηριότητες ενώ κανονίζεις και τις πρώτες ανοιξιάτικες εξορμήσεις σου! Μέχρι τις 20 του μήνα που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σου, οι μέρες σου θα είναι ευχάριστες, ερωτικές, δημιουργικές. Θα έχεις τις ερωτικές σου κατακτήσεις ενώ θα είσαι πολύ αγαπητός και στο περιβάλλον σου! Θα φροντίσεις περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση, θα κάνεις όμορφες αλλαγές και θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου! Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται από τις 20 του μήνα, όπου βλέπεις τις πηγές εσόδων σου να ανεβαίνουν σταδιακά. Σε όλη την διάρκεια του μήνα, ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, προκαλεί συναισθηματικές εντάσεις και νευρικότητα για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Απόφυγε τα νευράκια και τις συγκρούσεις με τα άτομα που αγαπάς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από το ξεκίνημα του Απριλίου υπάρχει μία ερωτική ατμόσφαιρα στην καθημερινότητά σου και νιώθεις ότι η Άνοιξη έχει μπει πλέον για τα καλά και στα αισθηματικά σου! Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, φέρνει κατακτήσεις που σε ικανοποιούν, ενώ νιώθεις την καρδιά σου να χτυπά στους ρυθμούς του έρωτα. Μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου, να κάνετε όμορφα πράγματα μαζί, να αναθερμάνεις το κλίμα ... ενώ αν δεν έχεις σχέση, τότε οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα και βιώνεις και πάλι την συντροφικότητα και την ζεστασιά στη ζωή σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και κάνεις ένα καλύτερο πρόγραμμα στα επαγγελματικά σου έτσι λοιπόν και κλείνεις εκκρεμότητες προκειμένου να κάνεις νέα ξεκινήματα. Από τις 5/4 συζητάς προτάσεις που αφορούν τον οικονομικό σου τομέα και της βάζεις άμεσα μπροστά, βλέποντας από τις 20/4 να αποδίδουν σταδιακά καρπούς οι προσπάθειές σου. Αξιοποίησε λοιπόν τον Απρίλιο, για προτάσεις, συζητήσεις, επαφές και οικονομικές συμφωνίες που πράγματι θα ευοδώσουν!
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου ως και τις 20 του μήνα, μπορείς να αναμένεις ότι θα λάμπεις από γοητεία και ερωτικό μαγνητισμό ... Η ομορφιά σου θα γίνει πόλος έλξης στο περιβάλλον σου! Θα κάνεις όμως και κάποιες ανανεώσεις στην εξωτερική σου εμφάνιση! Από πλευράς φυσικής κατάστασης είσαι στα δυνατά σου, απλά χρειάζεται να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση!



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου