ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Το Κορίτσι στην Ομίχλη (La Ragazza Nella Nebbia)!


Ο αινιγματικός αστυνομικός ερευνητής Βόγκελ καλείται να εξιχνιάσει το μυστήριο της εξαφάνισης μιας 16χρονης κοπέλας, της Άννα Λου από ένα μικρό χωριό στις Ιταλικές Άλπεις και ......
..... σύντομα συνειδητοποιεί ότι δεν πρόκειται για κάτι απλό. Δουλεύοντας με εχθρό τον χρόνο και έχοντας να αντιμετωπίσει τα ξέφρενα Media o Βόγκελ πρέπει να χρησιμοποιήσει ανορθόδοξες μεθόδους για να αποκαλύψει την αλήθεια, σε μία πόλη που τα κίνητρα είναι δυσδιάκριτα, τα γεγονότα διαστρεβλώνονται και όλοι είναι πιθανοί ύποπτοι.







Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 29 Μαρ 2018
Διανομή: Σπέντζος
Χρώμα: Έγχρωμο
Γλώσσα: Ιταλικά
Θρίλερ | 128'

Αποτέλεσμα εικόνας για κοριτσι στην ομιχλη

- Συντελεστές :
Toni Servillo Ηθοποιός ....πράκτορας Vogel
Jean Reno Ηθοποιός ....Augusto Flores
Alessio Boni Ηθοποιός ....καθηγητής Loris Martini
Lorenzo Richelmy Ηθοποιός ....πράκτορας Borghi
Galatea Ranzi Ηθοποιός ....Stella Honer
Greta Scacchi Ηθοποιός ....Beatrice Leman
  Donato Carrisi Σκηνοθετης
  Donato Carrisi Σεναριογράφος




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου