ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 14/10 έως 20/10 !

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Έφτασε η στιγμή να βρεις λύσεις για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου και να πάρεις μία ανάσα ανακούφισης τακτοποιώντας .....
..... υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που σε επιβάρυναν αγαπητέ μου Κριέ. Αναζωπυρώνεται το αίσθημα της ελπίδας, αναζωογονείτε η ψυχολογία σου και γίνονται τα βήματα εκείνα που σε κάνουν να νιώθεις περισσότερη δύναμη και αυτοπεποίθηση. Η νευρικότητα στις σχέσεις σου συνεχίζεται...
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου όμως η εβδομάδα σε βοηθά να αποκαταστήσεις κενά, να βρεις λύσεις και να ξεπεράσεις αδιέξοδα ή απωθημένα. Μην βιάζεσαι ωστόσο να κρίνεις καταστάσεις ή να αντιδράσεις απέναντι στο ταίρι σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία καλή ευκαιρία να βάλεις έναν καλό προγραμματισμό που θα σε βοηθήσει να κάνεις βήματα εξελικτικά στα επαγγελματικά σου. Οι οικονομικές εκκρεμότητες διευθετούνται.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα είναι συντροφική, ρομαντική και αποκαταστατική ιδιαίτερα για θέματα σχέσεων φίλε μου Ταύρε. Με τον Ερμή από το Σκορπιό να σχηματίζει θετικές όψεις με Κρόνο, Ποσειδώνα και Πλούτωνα, θα έχεις εποικοδομητικές επαφές που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε μία προσωπική σου προσδοκία. Η αισθηματική σου ζωή αναθερμαίνεται ενώ παίρνεις κάποιες σταθερές αποφάσεις για τα ερωτικά σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό, βάζεις στην αγκαλιά σου το άτομο που ποθείς και ζεις τις πιο ζεστές και συντροφικές στιγμές. Μία ερωτική σχέση παίρνει τώρα μία πιο σταθερή μορφή, ενώ κάποια όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Ιδανική εβδομάδα για ρομαντζάδα αν είσαι χωρίς ταίρι , ένα νέο φλερτ θα γλυκάνει την καρδιά σου
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί οι υποχρεώσεις σου να είναι πολλές και να τρέχεις ακατάπαυστα να τα προλάβεις όλα, όμως οι μέρες που ακολουθούν σε ευνοούν σε επαγγελματικές συνεργασίες και σχέδια. Τα οικονομικά βρίσκονται σε μία καλή περίοδο και ευνοείσαι σε μισθώσεις, αγορά – πωλησίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Μετά από πολύ καιρό αρχίζει σιγά – σιγά και φεύγει από πάνω σου το άγχος για τα οικονομικά αλλά και η βαριά ψυχολογία. Τακτοποιούνται κάποιες υποθέσεις σου, οργανώνεις τις υποχρεώσεις σου, βλέπεις να προχωρούν κάποια σχέδια σου, ενώ αναζωπυρώνεται το όραμα που έχεις για τη ζωή και το μέλλον. Ο έρωτας σε διατηρεί σε εγρήγορση!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού η ερωτική σου ζωή είναι ενεργή, άσχετα αν κάποιες στιγμές κοντράρεσαι και είσαι μέσα στην τσαντίλα ... Οι μέρες αυτές ωστόσο σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο μίας σχέσης και να δεις τα πράγματα πιο σταθερά για το μέλλον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τις ημέρες αυτές θα βάλεις έναν καλό προγραμματισμό στην εργασία σου και θα ξαλαφρώσεις από κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες που σε επιβάρυναν την τελευταία περίοδο. Στα οικονομικά σου, παίρνεις μία σημαντική ανάσα μετά από καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Έχεις περάσει πολλά το ξέρω, όμως αυτή η εβδομάδα είναι μία όαση μετά τις δυσκολίες που έχει βιώσει Καρκίνε μου και μπορείς όχι μόνο να πάρεις μία ανάσα, αλλά να επαναφέρεις στη ζωή σου το γέλιο, την χαρά, τον έρωτα και την αισιοδοξία. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν ο Ερμής και η Αφροδίτη από το Σκορπιό που θα φέρουν ωραίες στιγμές στην αισθηματική σου ζωή και θα σε βοηθήσουν να υπερνικήσεις τα εμπόδια και να απολαύσεις τη στιγμή. Μοναδικό μελανό σημείο για σένα, είναι οι συναισθηματικές εντάσεις στο σπίτι, ή και με την οικογένεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ικανοποίηση επιθυμιών φέρνει η νέα εβδομάδα στο πέρασμά της, όπου φαίνεται ότι είσαι το πιο κερδισμένο ζώδιο στα αισθηματικά! Η σχέση σου ξεπερνά τα εμπόδια και ζείτε μαζί ονειρεμένες στιγμές. Αν δεν έχεις σχέση, τότε να αναμένεις ότι οι μέρες αυτές θα σε φέρουν κοντά σε έναν ρομαντικό έρωτα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ικανοποίηση επιθυμιών φέρνει η νέα εβδομάδα στο πέρασμά της, όπου φαίνεται ότι είσαι το πιο κερδισμένο ζώδιο στα αισθηματικά! Η σχέση σου ξεπερνά τα εμπόδια και ζείτε μαζί ονειρεμένες στιγμές. Αν δεν έχεις σχέση, τότε να αναμένεις ότι οι μέρες αυτές θα σε φέρουν κοντά σε έναν ρομαντικό έρωτα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την εργασία όχι μόνο λύνονται, αλλά η εξέλιξή τους σε ικανοποιεί και σου προσφέρει ανακούφιση. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό, μπορείς να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος, να ανοίξεις το σπίτι σου, το χώρο σου σε φίλους, να αναθερμάνεις σχέσεις και να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Κάποιες αποφάσεις για τα οικονομικά σου είναι επιβεβλημένες, αλλά διευθετούνται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να χαθούν αγαπημένο Λιονταράκι, ο Δίας από τον Τοξότη αβαντάρει τα αισθηματικά σου και ήδη το νιώθεις και σου δίνεται το μήνυμα. Με τις θετικές όψεις που κάνει αυτές τις μέρες η Αφροδίτη από το Σκορπιό, να αναμένεις ότι στην αισθηματική σου ζωή θα δημιουργηθεί ένα ζεστό, τρυφερό, κλίμα συντροφικότητας. Η νοσταλγία υπάρχει και σου θυμίζει το χτες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι καλή για τα επαγγελματικά σου, γιατί μπορείς να βάλεις πιο σταθερές βάσεις αλλά και να οργανώσεις καλύτερα τα μετέπειτα βήματά σου! Στα οικονομικά σου είσαι ικανοποιημένος και κάνεις και μία αγορά που σου δίνει χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα έχεις την ανάγκη να εκφράσεις όσα αισθάνεσαι και να καλύψεις κάποια κενά που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και στους ανθρώπους που αγαπάς. Η έμπνευσή θα γίνει ο οδηγός σου όπου θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα πιο όμορφο πλαίσιο στη ζωή σου! Ευνοείσαι σε επαφές, συμφωνίες, νέες συνεργασίες ενώ και στα αισθηματικά αναμένεται ρομαντισμός.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εβδομάδα είναι ιδανική για να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι και να δεις ότι δέχεσαι την ανάλογη ανταπόκριση. Ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου θα σας φέρει πιο κοντά, ενώ κοινά σχέδια για την πορεία σας μπορούν να ευοδωθούν! Εσύ που είσαι σε περίοδο μοναξιάς, δέχεσαι μία αισθηματική χαρά που σου δίνει δύναμη και θάρρος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προχώρησε σε επαγγελματικές επαφές και σε συμφωνητικά αυτή την εβδομάδα που πραγματικά ευνοείσαι γιατί σύντομα ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος. Στα οικονομικά σου παίρνεις μία σημαντική ανάσα!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Επιτέλους ανάσα στα οικονομικά θα πεις αυτή την εβδομάδα Ζυγέ μου αφού αυτός θα είναι ο τομέας που θα ευνοηθείς στο έπακρο μέσα στις μέρες που ακολουθούν. Ωστόσο αυτές τις μέρες θα κάνεις και όμορφες αλλαγές στην εμφάνισή σου, θα ασχοληθείς με το σώμα και το παρουσιαστικό σου και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου γιατί το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει! Κάποια έγγραφα ή επικοινωνίες για εργασία θα στεφθούν με επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Βρίσκεσαι σε εγρήγορση στα ερωτικά σου δεν παύει όμως να υπάρχουν οι κόντρες και τα καβγαδάκια, για το λόγο ότι ο Άρης είναι ακόμα στο ζώδιο σου και σε κάνει να παρεξηγείσαι εύκολα με το παραμικρό. Χαμήλωσε τους τόνους! Πες ναι σε νέες γνωριμίες που τώρα προκύπτουν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μέρες είναι καλές για να βάλεις ένα σταθερό πλάνο στην εργασία σου και να οργανώσεις τα βήματά σου! Στα οικονομικά σου δέχεσαι σημαντικές διευκολύνσεις και μπορείς να κάνεις τις συζητήσεις και τις επαφές που θα βοηθήσουν στην αύξηση του εισοδήματός σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Έχεις την τιμητική σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ! Ο Ερμής και η Αφροδίτη κινούνται στο δικό σου ζώδιο σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα. Αυτό για εσένα σημαίνει ότι έχεις μπροστά σου μέρες γεμάτες επικοινωνίες, ειδήσεις και ευχάριστα γεγονότα στα αισθηματικά. Εκπλήρωση ονείρων, σταθεροποίηση σχεδίων και σιγουριά για το μέλλον είναι μερικά από τα θετικά χαρακτηριστικά των ημερών που ακολουθούν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να είσαι κατασταλαγμένος τι θέλεις και τι έχει αξία να διατηρήσεις στο πλευρό σου. Μία συνάντηση ή επικοινωνία που θα υπάρξει μέσα στην εβδομάδα θα σου δώσει ελπίδα, χαρά και θα κάνεις νέα σχέδια για την πορεία μίας σχέσης. Το Σαββατοκύριακο το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Κρόνο, φέρνει την δέσμευσή σου με έναν άνθρωπο που είναι για σένα ιδιαίτερα σημαντικός.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες ιδέες, προτάσεις, συζητήσεις και επαφές στα επαγγελματικά σου θα σε κάνουν να είσαι πιο δημιουργικός και να αναπτερώσεις την ελπίδα σου! Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές , ωστόσο είσαι σε περίοδο εύνοιας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η νέα εβδομάδα Τοξότη μου είναι ιδιαίτερα καλή για να ανασυνταχτείς ψυχολογικά, για να λύσεις προβλήματα που είχαν σταθεί εδώ και καιρό στη ζωή σου σαν βραχνάς, ενώ το πιο ευχάριστο νέο είναι ότι θα μπορέσεις να βρεθείς και κερδισμένος στα οικονομικά σου! Η εσωστρέφεια ωστόσο είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της περιόδου, η οποία ωστόσο θα σε βοηθήσει να ανασυγκροτηθείς και να απαλλαχθείς από βαρίδια του παρελθόντος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου βρίσκεσαι σε μία αναπόληση, αναλογίζεσαι τα λάθη σου, τις αδυναμίες σου και όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Διορθώνεις όμως καταστάσεις και βλέπεις τα πράγματα με ένα διαφορετικό μάτι! Ξεπερνάς καταστάσεις που σε πλήγωσαν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να κλείσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και για να προχωρήσεις στη συνέχεια σε νέα εργασιακά σχέδια τα οποία και θα μπορέσουν να καρποφορήσουν. Στα οικονομικά σου υπάρχουν μερικές διευκολύνσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μετά από μία δύσκολη περίοδο, οι μέρες σου γίνονται καλύτερες, πιο κοινωνικές,ευχάριστες και δημιουργικές. Οι φίλοι παίζουν σπουδαίο ρόλο στην καθημερινότητά σου, δίνοντάς σου χαρούμενα νέα που σε ικανοποιούν αλλά περνώντας μαζί τους και όμορφες στιγμές. Οι νέες γνωριμίες μπαίνουν τώρα στα σκαριά και σε συναρπάζουν. Βρίσκεις λύσεις σε χρόνια προβλήματα που σε ταλάνιζαν και δέχεσαι και στήριξη για αυτό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα προβλήματα από τα αισθηματικά σου υποχωρούν και πλέον μπορείς να φέρεις πιο κοντά σου το άτομο της καρδιάς σου και να κερδίσετε το χαμένο χρόνο. Νέες δραστηριότητες θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας διασκεδάσουν. Αν είσαι χωρίς ταίρι η περίοδος ευνοεί για μία νέα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό κύκλο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές επαφές με κόσμο θα έχεις αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου φίλε μου Αιγόκερε. Θα μπορέσεις να πάρεις τα πάνω σου , αλλά να κερδίσεις και συμμάχους στο πλευρό σου! Στα οικονομικά για την ώρα δεν υπάρχουν μεγάλες και εντυπωσιακές αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα είσαι επικεντρωμένος στα επαγγελματικά σου, θέτεις στόχους, κοιτάζεις ψηλά και κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσεις να έχεις πρόοδο και εξέλιξη. Αρχίζεις να αντιμετωπίζεις τη ζωή πιο σοβαρά και πλέον δεν κάνεις εκπτώσεις, αλλά έχεις περισσότερη πίστη σε εσένα αλλά και πολύ περισσότερο πείσμα, σε αυτό σε βοηθούν ο Ερμής και η Αφροδίτη από το Σκορπιό. Κάποιες πληροφορίες που θα σου δοθούν στο τέλος της εβδομάδας θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αναζητάς κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα και δεν αρκείσαι με αυτό που ήδη έχεις ή σου προσφέρεται. Λειτουργείς με περισσότερο πείσμα και ζητάς τις αποδείξεις εκείνες που θα σε πείσουν ότι αξίζει τον κόπο να συνεχιστεί μία σχέση στη ζωή σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανοίγονται καλές προοπτικές στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα φίλε Υδροχόε. Μπορείς να κάνεις το μεγάλο βήμα που θα φέρει ανάπτυξη, εξέλιξη ή και προαγωγή. Στα οικονομικά δέχεσαι διευκολύνσεις.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Έχεις την ανάγκη να δραπετεύσεις από τα συνηθισμένα αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ και αυτό είναι πραγματικά κάτι που θα το κάνεις. Το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα σου δίνει την ιδέα, τη έμπνευση, την πρόταση ή και την γνωριμία που θα σε κάνει και πάλι να ονειρεύεσαι. Από την άλλη πλευρά, μπαίνουν τώρα ισχυρά θεμέλια στα προσωπικά σου σχέδια και αυτό σου δίνει χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για τα αισθηματικά σου... Συναντήσεις, επαφές και σχέδια, έρχονται για να δώσουν μία πολύ όμορφη ρομαντική νότα στην καθημερινότητά σου! Μία αισθηματική εξομολόγηση, θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία νέα πρόταση, συμφωνία ή ακόμα και μία επαφή με το εξωτερικό θα σου δώσουν αυτές τις μέρες επαγγελματική χαρά και ικανοποίηση. Από την άλλη πλευρά αυτό το διάστημα μπορείς να εμπλουτίσεις περισσότερο και τις γνώσεις σου. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις.

ΠΗΓΗ

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου