ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Καλό μήνα με υγεία κι ένα υπέροχο καλλιτέχνη να μας τραγουδά!



♪♫•*¨*•.¸¸❤♪♫..''Φλεβάρης των φλεβών κουτσό ποτάμι κυλάει σαν παράπονο στο

Shelby Daytona Coupe!Ένας αμερικανικός θρύλος με σάρκα και οστά!


Ένας αμερικανικός θρύλος με σάρκα και οστά
Το να περιληφθεί ένα αυτοκίνητο στο ολοκαίνουριο National Historic Vehicle Registry των ΗΠΑ, μια δομή του υπουργείου Εσωτερικών και της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου, μόνο μικρό πράγμα δεν είναι. 

Ένα καυτό τετ-α-τετ που λίγοι θα αντέξουν Kate Upton ή Nina Agdal;


Kate Upton ή Nina Agdal;
Σε ένα ιδιαιτέρως σέξι τουρνουά αισθησιασμού και μοντελολαγνείας, τα πασίγνωστα μοντέλα είναι πανέτοιμα στη γραμμή εκκίνησης για μια κόντρα από τις λίγες. 

Και είναι ξεκάθαρο ότι η νικήτρια θα αναδειχθεί με διαφορά στήθους!

Έτσι θα' ναι τρελή για σένα!

Δεν θέλουμε να σου την σπάσουμε, αλλά το “να είσαι ο εαυτός σου” δεν συμπεριλαμβάνεται στην παρακάτω λίστα. Όχι γιατί δεν μας αρέσει ο εαυτός σου (ούτε καν σε ξέρουμε), ούτε επειδή δεν πιστεύουμε στην αξία αυτής της διαχρονικής συμβουλής. Δεν συμπεριλαμβάνεται γιατί αφενός ο εαυτός σου, όσο cool τύπος και να είναι, πάντα επιδέχεται βελτίωση, αφετέρου γιατί το να ακολουθήσεις μερικές συμβουλές – σιγουράκια δεν αλλοιώνει την προσωπικότητά σου – ή,

Η ιστορία ηρωικού 81χρονου Έλληνα που ζει απομονωμένος στην άγρια έρημο της Καλιφόρνια καλλιεργώντας το μποστάνι του

Η ιστορία ηρωικού 81χρονου Έλληνα που ζει απομονωμένος στην άγρια έρημο της Καλιφόρνια καλλιεργώντας το μποστάνι του [εικόνες]
Μία ιδιαίτερη ιστορία νόστου ανέδειξε προσφάτως η Huffington Post μέσα από άρθρο του Ελληνοαμερικανού συγγραφέα και καθηγητή Ευάγγελου Βαλλιανάτου, Κεφαλλονίτη στην καταγωγή, ο οποίος ζει και εργάζεται μόνιμα στις ΗΠΑ.

Τσουχτερά πρόστιμα από 100 μέχρι 30.000 ευρώ για τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων -Αναλυτικά οι χρηματικές ποινές [λίστα]

Αλλαγές στον νόμο για τα κατοικίδια και «τσουχτερά» πρόστιμα για τους παραβάτες φέρνει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το οποίο ψηφίστηκε στη Βουλή το βράδυ της Δευτέρας.

Βαλεντίνος και Φλεβάρης πρέπει τα άστρα να τσεκάρεις!



Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Φεβρουάριο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;
ΚΡΙΟΣ
Δεσμευμένοι
Ένας μήνας γεμάτος εκπλήξεις και ευκαιρίες για ανανέωση είναι ο Φεβρουάριος. Η παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο ως τις

Μουσικό διάλειμμα!!


Τα σεξομηνύματα!


Αυτή την εβδομάδα θα πάρουμε μία ανάσα από το σεξ. Δεν θα ασχοληθούμε με στάσεις και ανθρώπινα υγρά. Δεν θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε κανένα κενό. Δεν θα κάνουμε

Περπατάμε σ'αυτόν τον περίεργο δρόμο;;


Ta δέντρα που φύτεψε η οικογένεια Στιούαρτ, για να διακοσμήσει την έπαυλή της τον 18ο αιώνα,  κάπου στο County Antrim της Βόρειας Ιρλανδίας, με τον χρόνο εξελίχθηκαν σε ένα πολύ πιο εντυπωσιακό θέαμα από ότι θα φανταζόταν και η ίδια.

Η έλλειψη πρωινού προκαλεί μεταβολικό σύνδρομο

Η έλλειψη πρωινού προκαλεί μεταβολικό σύνδρομο

Γνωριμία με έναν αξιοθαύμαστο Ελληνα

Ελπιδοφόρος Ιντζέμπελης
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ του Καραθεοδωρή
Εκδόσεις ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ 2013, 
σελ. 173, τιμή: 12,78 ευρώ

Ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή ύστερα από δεκαετίες αφάνειας ξαναβρίσκει μια θέση στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού. Πέθανε στις 2 Φεβρουαρίου του 1950 και ως το 2000 περίπου η ζωή και το έργο του ήταν θέμα

Το άγνωστο «οπλοστάσιο» του Δία



Πόσα είδη κεραυνών υπάρχουν και πού «χτυπάνε»; Καθημερινά ανακαλύπτονται άγνωστες πτυχές του εντυπωσιακού φαινομένου. Ως πρόσφατα γνωρίζαμε ότι οι κεραυνοί είναι «μακρόστενοι» και χτυπούν πάντοτε με φορά από πάνω προς τα κάτω. Οπως φαίνεται όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού τα τελευταία χρόνια έχουν εντοπιστεί κεραυνοί που δεν... ακολουθούν αυτό το «δόγμα». Επίσης εντοπίζονται πλέον κεραυνοί σε σημεία που δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μας.

Θα πάω στη ζούγκλα με τις Τζέιν

Έχουν περάσει 101 χρόνια από τότε που ο Edgar Rice Burroughs μας σύστησε τον Ταρζάν και το κορίτσι, σύζυγο και μετέπειτα μητέρα του γιου του. Αλλά η εικόνα μιας κυρίας να μεταμορφώνεται σε jungle girl πάντα έκανε ‘κούκου’ στο συλλογικό αντρικό ασυνείδητο. Ακολουθούν οι πιο χαρακτηριστικές. Και, φυσικά, οι πιο καυτές.

Καθυστέρηση περιόδου; 7 λόγοι εκτός εγκυμοσύνης



Ωστόσο, δε χρειάζεται πανικός, γιατί η καθυστέρηση αυτή μπορεί να οφείλεται σε διάφορους άλλους παράγοντες, οι οποίοι δεν είναι απαραίτητα ανησυχητικοί.

Δαμάζοντας τα κύματα στη Χαβάη!


Δαμάζοντας τα κύματα στη Χαβάη!
Είναι πάντα εντυπωσιακό να βλέπει κανείς σέρφερ να «ιππεύουν» τα κύματα, σαν νάνοι που καταφέρνουν να σταθούν όρθιοι πάνω σε ένα πελώριο υδάτινο τείχος. Το τοπίο της Χαβάης, όμως, κάνει το θέαμα ακόμα πιο εντυπωσιακό. 

Οι μυστηριώδεις αστραπές που εμφανίζονται στο ίδιο ακριβώς μέρος 160 νύχτες τον χρόνο και διαρκούν έως και 10 ώρες [εικόνες&βίντεο]

Οι μυστηριώδεις αστραπές που εμφανίζονται στο ίδιο ακριβώς μέρος 160 νύχτες τον χρόνο και διαρκούν έως και 10 ώρες [εικόνες&βίντεο]
Πρόκειται για ένα φαινόμενο που «πλήττει» τη λίμνη Μαρακαΐμπο στη Βενεζουέλα, εδώ και αιώνες, με τη χώρα να βιώνει σε εκείνο μόνο το σημείο τις πιο έντονες αστραπές με το μεγαλύτερο φυσικό «ήχος και φως» του κόσμου.

Βιβλίο που φοριέται, βάζει τον αναγνώστη στο «πετσί» των πρωταγωνιστών

Βιβλίο που φοριέται, βάζει τον αναγνώστη στο «πετσί» των πρωταγωνιστών [βίντεο]
Η ανάγνωση ενός καλού βιβλίου είναι αδιαμφισβήτητα μία μαγευτική εμπειρία για τον αναγνώστη. Τώρα οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο ΜΙΤ των ΗΠΑ, κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο ξεχωριστή δημιουργώντας το πρώτο «βιωματικό» βιβλίο, που επιτρέπει στον αναγνώστη να συμπάσχει με τον ήρωα του μυθιστορήματος.

Midnight Planetarium: Ισως το ομορφότερο ρολόι στον κόσμο




Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα από τα πιο εντυπωσιακά ρολόγια του κόσμου, το οποίο χρειάστηκε τρία χρόνια έρευνας για την κατασκευή του, αλλά η προσπάθεια άξιζε κάθε της λεπτό.

Η μάχη της Κυριακής Έβρου, το 1947 και η ήττα του στρατού



*Στην Αθήνα πανηγυρίζει ο Τύπος, ότι ανακατελήφθη η Κυριακή, 
αλλά κατόπιν εορτής, δυστυχώς...

*Αιχμαλωσία ενός Τάγματος Πεζικού

*Η ανάπτυξη του αντάρτικου στη Θράκη

ανησυχούσε την ηγεσία του στρατεύματος


Γράφει ο Παντελής Στεφ. Αθανασιάδης

                Η Κυριακή Έβρου, μετά τον Κόρυμβο, ήταν τα καυτά εκείνα γεωγραφικά σημαδάκια

Η μάχη του Στάλινγκραντ, επιστρέφει στους κινηματογράφους


Η μάχη του Στάλινγκραντ, επιστρέφει στους κινηματογράφους

Με αφορμή την επέτειο των 71 χρόνων από τη νίκη του Κόκκινου Στρατού στη Μάχη του Στάλινγκραντ στις 2 Φεβρουαρίου 1943, η New Star διοργανώνει από 30 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουάριου, εβδομάδα προβολών της επικής ταινίας που ολοκληρώθηκε σε δυο μέρη στους κινηματογράφους.

Κινέζικη Πρωτοχρονιά: Ξεκινά η Χρονιά του Αλόγου

Κινέζικη Πρωτοχρονιά: Ξεκινά η Χρονιά του Αλόγου

Κόκκινες κορδέλες και μεγάλα πανό στολίζουν δρόμους και σπίτια, χάρτινοι δράκοι κάνουν την εμφάνιση τους σε κεντρικά σημεία των πόλεων και ένα μοναδικό θέαμα από πυροτεχνήματα φωτίζει τον ουρανό, διώχνοντας μακριά την κακοτυχία. Η κινέζικη Πρωτοχρονιά σηματοδοτεί την αρχή του Σεληνιακού Έτους και γιορτάζεται κάθε χρόνο με εντυπωσιακές εκδηλώσεις που διαρκούν 15 μέρες.

Ελληνική Τράπεζα Αναμνήσεων: Ενας μοναδικός ιστότοπος όπου οι άνθρωποι μοιράζονται τις μνήμες και ιστορίες τους


Ελληνική Τράπεζα Αναμνήσεων: Ενας μοναδικός ιστότοπος όπου οι άνθρωποι μοιράζονται τις μνήμες και ιστορίες τους

Λέγεται πως η ιστορία δεν είναι ανώνυμη, ένας σωρός απρόσωπων γεγονότων που συνθέτουν μία γενική εικόνα του παρελθόντος, όπως τη θέλουν συνήθως τα βιβλία και οι ψυχρές μελέτες. Πίσω από αυτά υπάρχουν χιλιάδες ιστορίες-αφηγήσεις καθημερινών ανθρώπων που τη διαμόρφωσαν και τη διαμορφώνουν κάθε στιγμή.

Ηλίας Ζαρκαδας: όποιος δημότης θέλει θα έχει δουλειά!

Εκπαίδευση & Εργασία
Ο Δήμος θα φροντίσει να υπάρξει εργασία για όλους τους δημότες το δυνατόν συντομότερο.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/1

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/1

Γενικά: Αντιδρώντας θετικά με μια και μοναδική κίνηση και κάνοντας αισθητή την παρουσία σας σε κύκλους φιλικούς, θα δείτε ότι περνάει η γνώμη σας και είναι και πολύ σημαντική. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε καλές ιδέες οι οποίες θα βοηθήσουν την προσωπική σας εξέλιξη

ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΥΡΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ


15

Γιορτάζουμε σήμερα 31 Ιανουαρίου, ημέρα μνήμης των Αγίων Κύρου και Ιωάννου των Αναργύρων.

Οι Άγιοι Μάρτυρες Κύρος και Ιωάννης άθλησαν κατά την εποχή του αυτοκράτορα Διοκλητιανού (284 - 305 μ.Χ.). Ο Άγιος Κύρος καταγόταν από την Αλεξάνδρεια, ενώ ο Άγιος Ιωάννης καταγόταν από την Έδεσσα της

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Είναι μια μέρα ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας, περπατάνε στο δρόμο, για μια στιγμή λέει ο Γιωρίκας: 

- Ρε Κωστίκα, δεν πάμε να παίξουμε μπάλα; 
- Άντε πάμε, λέει ο Κωστίκας. 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

 

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 31ης Ιανουαρίου

1504: Συνθήκη της Λυών: Η Γαλλία παραχωρεί τη Νάπολη στο Φερδινάνδο Β' της Αραγονίας.

1696: Η εξέγερση των «κορακιών». Οι νεκροθάφτες του Άμστερνταμ ξεσηκώνονται, επειδή οι αρχές επιβάλλουν αλλαγές στη διαδικασία των κηδειών.

1854: Ελληνικά επαναστατικά σώματα υπό τον υπολοχαγό Σπυρίδωνα Καραΐσκάκη, γιο του Γεωργίου Καραΐσκάκη, πολιορκούν και καταλαμβάνουν την Άρτα, την οποία όμως υποχρεώνονται να εγκαταλείψουν αργότερα, λόγω καιρικών συνθηκών και ελλείψεως πολεμοφοδίων.

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

                              

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Εάν διαβάσεις τα παρακάτω δεν πρόκειτε να ξαναπάρεις λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας!



Οι λαμπτήρες ενέργειας, οι οποίοι έχουν αντικαταστήσει τα τελευταία χρόνια τους λαμπτήρες πυρακτώσεως

, είναι αδιαμφισβήτητα μία καινοτομία στο χώρο της φωταγώγησης και του ηλεκτρισμού. Τα οφέλη από τη χρήση τους είναι τεράστια και σε ατομικό, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Η τιμή αγοράς τους σε αναλογία με τη διάρκειά τους είναι πλέον κάτι παρά πάνω από ικανοποιητική. Η παγκόσμια εξοικονόμηση ενέργειας δε, ανέρχεται σε ποσοστά που έχουν

ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ

ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ
Δηλαδή; Τι εννοεί ο ποιητής; Ότι είσαι μαζί με έναν άνθρωπο, για τον οποίο δεν τρέφεις το τρυφερότερο και ωραιότερο των συναισθημάτων; Τον έχεις βάλει στη ζωή σου, τον έχεις θέσει στο κέντρο αυτής για κάποιους άλλους, περισσότερο ή λιγότερο νεφελώδεις και μυστήριους

Ηλίας Ζαρκάδας :Κανένας χωρίς Στέγη, Τροφή , Ρεύμα, Νερό ,Περίθαλψη !

O  Τόπος μας & οι Άνθρωποι 
Χρειάζεται ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ στην ΠΕΡΙΟΧΗ ευθύνης μας για τον ΠΛΗΘΥΣΜΟ και τις ανάγκες του. 
Εργασία για όλους 
Κανένας Άστεγος - Κανένας Χωρίς Τροφή - Κανένας Χωρίς Ρεύμα 
Κανένας Χωρίς Νερό - Κανένας Χωρίς Περίθαλψη 

Όχι αγάπη μου, δεν θέλω να σε βάλω στο βρακί μου


Νομίζουν πως το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι να τους βάλουμε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι και να πετάξουμε αυτό που περισσεύει στον υπόνομο για να το φάει ο Γκοτζίλα.
Το ότι η γυναίκα είναι ο διάβολος μεταμορφωμένος είναι κάτι με το οποίο έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές αντρών – περισσότερες μάλιστα από αυτές που έχουν μεγαλώσει με γάλα ΝΟΥΝΟΥ.

Ο γιος μου, το ipad του, το iphone μου και ο ιός της ηλεκτρονικής εξάρτησης

Ναι, κι εγώ παλιά που δεν ήμουνα μάνα, τα ίδια έλεγα. "Καλά, τι μάνα είναι αυτή που αφήνει το παιδί της να παίζει με το κινητό της κι εκείνη πίνει καφέ;".
Εγώ, έλεγα πάλι τότε, το παιδί μου δεν θα το αφήσω να παίζει μέχρι να πάει Λύκειο με τα μηχανήματα του διαβόλου.

Μουσικό διάλειμμα!!


Πέντε λάθη που κάνει ο εγκέφαλός μας κάθε μέρα!


Πέντε λάθη που κάνει ο εγκέφαλός μας κάθε μέρα!

Ο εγκέφαλος είναι το τελειότερο και πιο πολύπλοκο όργανο του σώματος, όμως φαίνεται πως η λειτουργία του δεν είναι πάντοτε… αντικειμενική. Αυτή η καλοκουρδισμένη μηχανή επηρεάζεται από κάθε εμπειρία και ερέθισμα γύρω μας.

Το τέλος της μυωπίας με σταγόνες

Το τέλος της μυωπίας με σταγόνες
Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα της εφαρμογής μίας πρωτοποριακής μεθόδου που πραγματοποιείται και στη χώρα μας, καθώς μπορούν να διορθωθούν μικροί βαθμοί μυωπίας, υπερμετρωπίας ή/και αστιγματισμού, ακόμα και ανώμαλου αστιγματισμού χωρίς την ανάγκη παραδοσιακής επέμβασης με laser!

Τα οφέλη του μασάζ στον οργανισμό που δεν γνωρίζατε!

Τα 5 οφέλη του μασάζ στον οργανισμό που δεν γνωρίζατε!
Νομίζετε ότι το μόνο που μπορεί να σας προσφέρει ένα καλό μασάζ, είναι μόνο χαλάρωση; Αν ναι, κάνετε λάθος!

Οι ευεργετικές επιδράσεις του μασάζ στον οργανισμό μας είναι πολλές και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων άγνωστες!

Οι πρεμιέρες της εβδομάδος στα σινεμά!!!


ΕΕΤΤ: Προσοχή στις αναπάντητες κλήσεις από εξωτερικό που μπορούν να σας υπερχρεώσουν!

Αναστάτωση επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στις τάξεις των χρηστών αφού αρκετοί είναι αυτοί που δέχονται κλήσεις από άγνωστα, εκτός Ελλάδας, νούμερα και εν τέλει υπερχρεώνουν τους λογαριασμούς των κινητών τους τηλεφώνων.

Συγκινητικό βίντεο - ύμνος στη μητρότητα με πραγματικές μαρτυρίες νέων μαμάδων: «Εσύ με έκανες μητέρα»


Συγκινητικό βίντεο - ύμνος στη μητρότητα με πραγματικές μαρτυρίες νέων μαμάδων: «Εσύ με έκανες μητέρα»

«Εγώ έκανα εσένα, αλλά εσύ με έκανες μητέρα». Με τη φράση αυτή τελειώνει το βίντεο με τις πραγματικές μαρτυρίες νέων μαμάδων που μιλούν για την εμπειρία της μητρότητας, από την εγκυμοσύνη μέχρι τη στιγμή της πρώτης «ανεξαρτησίας» του παιδιού.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/1


Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/1


Γενικά: Μια νέα αρχή και κυρίως σε ένα κύκλο που δεν γνωρίζετε θα σηματοδοτήσει μια περίοδο για σας η οποία θα είναι πολύ θετική για όλο σας το προφίλ. Νέοι φίλοι, ενδιαφέροντα και γενικά μια πιο νέα ιδεολογία θα αφυπνίσει περισσότερο την συνειδητή πλευρά σας.

ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ


15

Γιορτάζουμε σήμερα 30 Ιανουαρίου, ημέρα μνήμης των Αγίων Τριών Ιεραρχών.

Η αιτία για την εισαγωγή της εορτής των Τριών Ιεραρχών στην Εκκλησία είναι το εξής γεγονός:

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Παίζουν γκόλφ ο Μωυσής, ο Χριστός και ένας γεράκος. Πάει πρώτος ο Μωυσής, ελέγχει τον άνεμο, χτυπάει τη μπάλα και παααφ, μέσα στη λιμνούλα! 

- "Φτου", κάνει ο Μωυσής. 
Πάει στη λιμνούλα και λέει: 
- "Νερά, ανοίξτε!" 
Πραγματικά, ανοίγουν τα νέρα, μπαίνει στη λίμνη, χτυπάει το μπαλάκι και αυτό πηγαίνει μέσα στην τρύπα! 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

 

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Ιανουαρίου 

1595: Το αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο.

1648: Υπογράφεται η συνθήκη του Μίνστερ, με την οποία τερματίζεται ο πόλεμος μεταξύ Ισπανίας και Ολλανδίας, που κράτησε 80 χρόνια.

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

                         

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Οι Τρεις Ιεράρχες — Οι ασυμβίβαστοι

Οι Τρεις Ιεράρχες πρώτευσαν σε όλους τους τομείς της πνευματικής ζωής. Κατέκτησαν με τον προσωπικό τους αγώνα και την βοήθεια της θείας Χάριτος τις κορυφές της αγιότητος και καλούσαν τους πιστούς να ανεβαίνουν στις ωραίες πνευματικές αναβάσεις.

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Η δεύτερη Νέα Σελήνη του χρόνου πραγματοποιείται στις 30/1 στην 11η μοίρα του Υδροχόου, στις 23.38 ώρα Ελλάδας

Μήτρογλου Κώστας ...αυτός ο 'κάγκουρας'!!!

Στις 12 Μαρτίου, ο Κώστας Μήτρογλου θα κλείσει τα 26. Δεν ξέρω αν θα γιορτάσει τα γενέθλιά του στην Αθήνα ή στο Λονδίνο ή κάπου αλλού, αλλά δεν βρίσκω καλύτερο δώρο από την πρόταση της Φούλαμ στον Ολυμπιακό για να τον κάνει δικό της από αύριο αν γίνεται. Το δώρο, βέβαια, δεν είναι η πρόταση καθεαυτή, αλλά η ουσία της.

Ανανέωση για το VW Polo

Η VW αποκάλυψε το ανανεωμένο Polo, το οποίο θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του τον Μάρτιο του 2014 στη Γενεύη και φέρει μία φρέσκια εμφάνιση, μεγαλύτερη γκάμα κινητήρων και νέο εσωτερικό.

Μουσικό διάλειμμα!!